- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Aldatsada oturur parasını yersin ne demek ya anneniz eğitim vizyon değilde isterse karaktersiz olsun ama parası olsun diyor kısaca pess. Böyle aileler zaten durum tersi olunca maşallah çeker ama kızlarının maaşı azcık yüksek olsun kocan parasını yiyor olur. Kadın yerken sorun yok erkek yerse sorun var. Evlilik bu ya anneniz herhalde para olsunda gerisi boş kafasıdoğru diyorsunuz ben de buna çok inanıyorum. Benim 4 kız kardeşim var. Annem 3 kız kardeşimi isteyen sözde durumları iyi olan birilerine verdi. Annemin bir de böyle bir düsüncesi var tanıdık olursa iyi olr diye düsünür. Hepsi de tanıdık yani. Ama 3 kız kardeşimin de yaşamadığı kalmadı maddi manevi. Bir kız kardeşim de kaçarak evlendi. Annem ona vermek istemedi. Gerçi çocuk küçüktü. O da beş altı yıl çekti. Ama şuan en mutlusu o. Kendi istediğiyle evlendi. Eşinin şuan çok güzel bir geliri var çok da değer veriyor. Şuan anneme söylüyorum o zaman öyle düsünmüştüm diyor. Kocanın parası olsun aldatsa da parasını yersin oturursun diyor. Böyle düsüncesi yani