Benim yakin cevrenden bir kişi var oyle, onlarda boşandi. Gelirler ömür boyu sabit olacak degil kimin fazla kazandigi degişebilir, degişmese de bu durumdan etkilenmeyenler elbette var. Ben negatif ornegi farkli bir bakiş olarak yazacagim, cevremdeki bir kişi üzerinden genelleme yapmak istemem.
Bahsettigim kadinda muthiş bir ego vardi. Fazla kazandigi icin mi bilmem ama vardi yani disardan bile eşine karsi hissediliyordu gereksiz egosu, baskinlik kurma tavirlari belli oluyordu oyle soyleyeyim.
Sonra kadin bir sure işsiz kaldi. Hamile kaldi, cocuk oldu derken gelirleri baya düştü. Tekrar işe başladi ama nolduysa oldu cocuktan sonra boşandilar.
Bunlar aslinda kadinin geliriyle alakali degil karakteriyle alakali "ben fazla kazaniyorum" egosuna girerse ciftlerden biri, karsidakine bu yuzden saygisi azalirsa, memnuniyetsiz olursa o zaman sikinti başlar bence.