- 19 Ağustos 2017
- 105
- 114
- 53
- Konu Sahibi mrs obsession
-
İş bulmadan çıkmayın bence
Yeni iş bakın sonra da zıplayın
Once istediginiz kosullardaki isi bulun sonra ayrilin.
:)))Sende kendimi gördüm şuan, Nerede eksik var orayı tamamlıyoruz maşallah.
Kariyer sitelerinden is arayacaksiniz ki. Sokakta yuruyerek degil ilahiKızlar haklısınız ama 9-7 arası çalışıyorum hem çalışıp hem iş bakmam sanki pek mümkün değil anca çıkıp bir kaç gün kafa dinleyip öyle bakıcam galiba ama üzülüyorum sonuçta 1 seneden fazladır buradayım emek verdim iş öğrendim ama grurumuda hiçe sayamıyorum
Kızlar haklısınız ama 9-7 arası çalışıyorum hem çalışıp hem iş bakmam sanki pek mümkün değil anca çıkıp bir kaç gün kafa dinleyip öyle bakıcam galiba ama üzülüyorum sonuçta 1 seneden fazladır buradayım emek verdim iş öğrendim ama grurumuda hiçe sayamıyorum
O da bişey mi bizim hasbam zam bile yapmadı. 1,5 yıldır çalışıorum yanında her iş bende sen zammını aldın dedi zam dediği de asgari ücrete zam gelmiş oymuş çıkcam böyle biyerde kalınır mıKızlar merhaba uzatmadan kısaca anlatıcam yaklaşık bir seneden fazla çalıştığım işyerinin patronundan zam istedim istediğim zamda asgari ücretin üstüne 250 lira çok büyük bir rakamda deil yani dün maaşımı aldım 150 lira zam yapmış gelde sinir olma madem yapmıyacaksın söyleseydin ya önceden olmayacağını bende ona göre 1 ay öncesinden iş arardım ve bu zammı fazlasıyla hak ettiğimi düşünüyorum 100 lirayla şirket batmaz ya aslında beni üzen 100 lira vermemeside değil sanki beni kaale almadı gibi eleman eksikliğinden bir çok iş bende neredeyse.
kızlar çıkmayı düşünüyorum ne yapmalıyım sizce oturup beklemelimiyim yoksa istediğim ücrette başka bir iş aramalımıyım?
ben deO değil de başlığı görünce otomatikman "... işine son" diye tamamladım içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?