How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maaş kartım babamda

İyi de kırlır isteyemem diyor böyle bir durumda yeni kart isteyeceğini de sanmıyorum.

Kırılır diye kartı isteyemen nişan için de para isteyemez e ona da kırılır kaldı ki babasın da direkt çıkarıp vermez sanmıyorum.

O yüzden tam anlamadım aslında ne gibi bir yardım bekleniyor ...

Ah bu kadınlarımız.... gençliklerinde kendilerini abiye, babaya ezdirirler. Evlenince de kocaya... ıyi niyetlisiniz, üzüldüm lakin gözünüzü açmanın vakti gelmiş. Yaptığınız en başından yanlışmış. Araba alınmasına engel olun. Araba alırken erkek kardeşinizin maddi bir katkısı olacak mi merak ettim? Babanıza durmu söyleyip onceliginizin siz olduğunu bilmesi lazim.

ben olsam son 6 yılda ne kazanmışsam en az yarısı + enflasyon koyar babamdan talep ederdim. istiyorsa arabayı iade etsin. ihtiyaç mihtiyaç olur verilir neyse de, size yapılan resmen sömürü. siz evlenirken size kim destek olacak? ha ben evlilik aşamasında ailelerden yardım talep edilmesine karşıyım ama bir çocuğa yapılan ötekine de yapılmalı.
ay hesapladimda onca yilin maasi nerdeyse 300 bin tl oluyor icim gitti

Bir altın bileklik sadece o da doğumgünü hediyesi annem babama aldırdı zorla.
Kartı istemeyin iptal ettirin bir daha da ne babanıza ne eşiniz olunca eşinize vermeyin kendi hesabınızı kendiniz tutun.

Babanız aynı şekilde abi ya da kardesten para talep etti mi sizden etmemiş ama bu alınanlar sizin ve babanızın maaşı ile mi alındı.

Hiç yuz göz olma hemen kartı kapattiryeinide al cebine koy canım.bienim kankamin başına gekmisti o sodexosunu vermişti belki on yıl kullandılar isteyincede ondan kötüsü olmadı

Kartı istemeyin iptal ettirin bir daha da ne babanıza ne eşiniz olunca eşinize vermeyin kendi hesabınızı kendiniz tutun.

Babanız aynı şekilde abi ya da kardesten para talep etti mi sizden etmemiş ama bu alınanlar sizin ve babanızın maaşı ile mi alındı.
Hayır abim de destek oldu her zaman evlenince hesabı ayrıldı bizden . Kardeşim çalışmaya başladığından beri katkıda bulunuyor.

Herkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
İnanamıyorum resmen evlat ayrımı bu.ve sizin paranızla herseyi abinize yapmıslar sizi saf bulmuslar birazda ...neden kendi haklarınızı korumuyosunuz maas kartınızı neden teslim ettiniz ki siz arada ihtiyac olunca verirdiniz babanıza

Benim anladığım evlense bile kartı istemeyemeyecek e babası de mi sizce yeter kızım al kartı diye kendi kendine

niye desin adam yolunu bulmuş miss. konu sahibinin yaşı eğer 22-23 ve üzeriyse yapması gereken şey, büyükşehirde dahi olsa, o kartı alıp 1+0, 1+1 bir eve çıkmak ve kendi kendine yaşayıp gitmek. normalde bu para yetmez vb diye başkasına önermezdim böyle bir şeyi ama şu anda zaten 0'a 0. insan utanır çocuğunun parasının üzerine yatmaya. erkeklerin maaşı kimbilir nereye gitti bu kadar yıl?

niye desin adam yolunu bulmuş miss. konu sahibinin yaşı eğer 22-23 ve üzeriyse yapması gereken şey, büyükşehirde dahi olsa, o kartı alıp 1+0, 1+1 bir eve çıkmak ve kendi kendine yaşayıp gitmek. normalde bu para yetmez vb diye başkasına önermezdim böyle bir şeyi ama şu anda zaten 0'a 0. insan utanır çocuğunun parasının üzerine yatmaya. erkeklerin maaşı kimbilir nereye gitti bu kadar yıl?
Abimin düğünü evi yapıldığı gibi bana da yapılacak sandım aynı şekilde. Ama gördüm ki durum çok farklıymış beni kahreden bu.

Ay aynı şey benim.basimada geldi ama.ben kartımo vermedim sana bilezik yap caz diye her au para aldılar evlenirken bir iğne görmedim hata etmişsin otur babamla konuş nisan yapicam nasıl yapicam para lazım de baktın biseyler yapıyor senin için güzel ama baktin yok al kartını yap nabiyosan

Hayır abim de destek oldu her zaman evlenince hesabı ayrıldı bizden . Kardeşim çalışmaya başladığından beri katkıda bulunuyor.
Peki sizin nişanınız istediğiniz şeyler yapılacak nişan masrafı bunları babanızls konuşmadınız mı. Nasıl olacak ne yapacağız gibi🤔

Peki sizin nişanınız istediğiniz şeyler yapılacak nişan masrafı bunları babanızls konuşmadınız mı. Nasıl olacak ne yapacağız gibi🤔
Araba almayı düşündüklerine göre hesapta ben yokum demek oluyor bu akşam bu konuları sakince oturup konuşmayı düşünüyorum. Buradan aldığım destekle

Abimin düğünü evi yapıldığı gibi bana da yapılacak sandım aynı şekilde. Ama gördüm ki durum çok farklıymış beni kahreden bu.

niye yapılmıyormuş, var mı bir açıklamaları, benim kaçırdığım? bir kere sizden gelen para nihayetinde size haracanacaksa onu sizin elinizden almalarına ne gerek varmış allah allah? ben erkek arkadaşım askerden dönünce bir hayat kurarız diye 5 aydır birikim yapıyorum, bu arada annemle yaşadığımız evin kirasını da ödedim, hityiaçlarını da karşılıyorum, şu an istesem yarın evlenebileceğim bir miktara geldim. ne gereği varmış 6 yıl paranızı gasp etmelerinin? evlenen ve arabaya konanda da mı hiç yüz yok, size destek olmayacaklar?

Araba almayı düşündüklerine göre hesapta ben yokum demek oluyor bu akşam bu konuları sakince oturup konuşmayı düşünüyorum. Buradan aldığım destekle
Oturun konuşun ama büyük bir kavgaya hazır olun derim hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah ve kartınızı en kısa zamanda geri alın kendi hesabınızı kendiniz yapın.

Back