E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Blackqueen89
bir Mac fanı olarak Mac in begenmdigim tek seyi kılları cok kalın olan allık fırcasıdır.
gerisineeee bayılırımmmmmmmmmmm
gerisineeee bayılırımmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsini toparlar koyarım cnaım bir ara.kimse mac le ılgılenmedigi icin hevesim kacıor koymuorum bende acıkcası..Ben İst'a uğrarsam bigün bakacağım inşallah. Daliah canm senin koleksiyonu çok merak ediyorum çekip koysana bi ara makyaj ürünlerimiz kısmına.
bir gun seninle MAC e beraber gidelim bence :içelim:MAAAAAAAAC =DDD
bir gun seninle MAC e beraber gidelim bence :içelim:
iflas eder cıkarız ama yınede gıdelım kaydirigubbakcemile5kesinlikle katiliyorum =)
arkadaşlar mrb.benimde yakında nişanım var.sözlüm bana makyaj seti alacak ama markaya karar veremedim.gittigidiyor da mac ürünleri çok ucuz.burda yazılanlara göreyse ordaki ürünler orjinal değil ozaman.anlayamadım valla.gittigidiyordan mac ürünü alıp kullanan varmı
MAC ürünlerini internet üzerinden satan bi site yok mu arkadaşlar? strawberry dışında
MAC ürünlerini internet üzerinden satan bi site yok mu arkadaşlar? strawberry dışında
arkadaşlar mrb.benimde yakında nişanım var.sözlüm bana makyaj seti alacak ama markaya karar veremedim.gittigidiyor da mac ürünleri çok ucuz.burda yazılanlara göreyse ordaki ürünler orjinal değil ozaman.anlayamadım valla.gittigidiyordan mac ürünü alıp kullanan varmı
Gittigidiyor'daki mac'ler SAHTE!cnm gittigidiyor a bak hangi marka kozmetik ürünü istersen çıkar karşına mac in ürünleri de var bi bak derim cnm
Gittigidiyor'daki mac'ler SAHTE!
O kadar ucuz olabilir mi mantıklı düşünün bakalım,tabi yüksek fiyata satılan paletler,fırçalar var birde onlara hiç girmiyorum sinir ötesi bir durum.
Almak gibi bir hata yapmayın sakın,istanbul,ankara dışında olanlar telefonla sipariş verebilirler.
Satıcı yorumları çok saçma,orjinallikten hiçbir şekilde anlamadıkları belli.öylemi diyorsun cnm çok gerçek duruyorlar valla ben de alcaktım yane aslında satıcı yorumlarına bakmalı sitede.