- Konu Sahibi Blackqueen89
ben de fondoten pudrasini ve concealer'ını kullanıyorum ,cok memnunum. Ayrica farini da denedim o da harikaydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bu strawberry güvenilir bi site mi?? ürünler orjinal mi?
arkadaslar pigment neydi?
bende gozkapagım ıcın kullandıgım baz farımı bıtınce macten almayı dusunuorum, ben goz makyajım cok duzgun gorunsun dıe, gunde ıkı kez malzemelerım yanımda oluyor yenılıyorum , akma bulasma olmasın dıe, dedıklerı kadar farı kalıcı ıse alacagım
9lu mac fırca setine 250 melyon diyolar ay bayılıcım kaydirigubbakcemile
yok canım krem deıl , toz , ben krem far kullanamıorum, toz olcak ben fırcam ıle dagıtcam puruzsuz olcakbazı krem olandan mı kullanıyosun pırlanta kardeş?kaydirigubbakcemile a.s
Bu M.A.C fondotenlerinin fiyatı ne kadar acaba? Bilen var mı? :uhm:
mac ürünlerinin fiyatı dünyanın her yerinde normalin kozmetik markalarının üstündemerhaba arkadaslar ben sıteye yeni uye oldum.Prometheus yazdıgına gore mac urunlerı pahalı dıyorsun ben sana uygununu bulabılrım cvbını beklıyorum tesekkur ederım
merhaba arkadaslar ben sıteye yeni uye oldum.Prometheus yazdıgına gore mac urunlerı pahalı dıyorsun ben sana uygununu bulabılrım cvbını beklıyorum tesekkur ederım