Lys Edebiyat konu anlatımlı kitap önerir misiniz?

esmenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
184
0
116
Bursa
elinde güvender olan var mı mesela?nasıl kitap? önerir misiniz?
körfez ve fem el kitabi haricinde ne önerirsiniz?

Ben fdd yayınlarının kitabını aldım satan adam tavsiye etmişti kitap gayet açıklayıcı ama soru bakımından eksik..

kitap iyiyse soru bankasından telafi ederiz soru eksiğini de. fem falan iyi diyolar soru bankası olarak bende güvender var biraz ayrıntısı var ama soru ihtiyacını karşılar

güvender - fem ikisini tercih etmeni öneririm canım.

çok teşekkür ederim.güvender alayım ben

canım kanat yıldız şifreli edebiyatı öneriyorum sana çok akılda kalacak şekilde anlatmış cep kitapları da var normak boyda şiddetle tavsiye ederim yani soru bankası olarak eksen aldım oda çok güzel sorular zorlayıcı aklında bulunsun

canım bende fem ve final.in konu anlatımlı edebiyat kitabı var.. ve ben çok memnunum.. gayet güzel anlatılıyor konular.. eğer bulursan fem al,yoksa güvender ya da final al.. üçü de gerçekten kaliteli yayınlar

ya bende fem simetrinin konu anlatımı var ama eksik yerleri var ya.tek bi kitaptan çalışym diyorum.bi ondan bi ondan bakmyım.hani tek kitaptan çalışırsam sayfayı az çok gözümün önüne getirebilirm en azından.o yüzden güvenderde karar kıldım eksiği yok fazlası var :)

güvender sipariş ettim inş memnun kalırım körfezin de eski basım var sanatçılar resimleriyle birlikte anlatılmış iyi aslında yine de çok açmadı beni.eski olduğundan belki de.ama güvenderden umutluyum

güvender lys edebiyat konu anlatım kitabı çok iyi. baya bi kalın ama böyle bazı kitapların özetide var çok yardımcı oluyor tavsiye ederim

Hafıza teknikleriyle edebiyat diye bir kitap çıktı, bende var ama internetteki videolar kadar etkili değil, ben fiyatını sordum biraz pahalı geldi bana 250 tl diyorlar, ama birkaç kişi bulabilsem ortak alabilecek hemen alırım, hakikaten işe yarıyor..beraber alalım diyen olursa özel mesaj atabilir, herkese iyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…