- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
-
- Konu Sahibi yardimkizlarrrrrr
Yorumlarinizi tek tek okuyorum. Bu kadar geri vites atmamim nedeni ikinci evlilik ve bir çocuk. Arkaslarimiz bazen dinliyoruz aksama annem gelicek haftasonu şunu yapicaz beraber diye ama bizde bu durum yok.. bu benden cok esimi etkiliyor mutsuz evde. Cok degisti. . Onceden olsa bu evde haklisiniz isim yoktu ama suanki durumum buna el vermiyor çalıştığım halde ustelik böyle bir ozguvenim yok. Belki barisilsa bu kötü anilar yerine iyilerini birakir tabiki kimse eskisi gibi olmaz ama mutsuz bi evliliktense iyidir.. ama esim huc bir girimsimde bulunmuyor
Esimle bu olayi konustugumuzda beni suçlu buluyor saklamim onuda sizden ben o an annemi aricam dememem gerekiyormus hemen ve benim kendi annemin ona bagirmasinin hesabini annesi benden cikarmis. Benim ailem bize gelmese bile onun ailesi gelebilirmis verdigi cevap bu o yuzden onunla bu konuyu artik dile bile getiriyor çözümünu bulmak istiyorum
Esimle bu olayi konustugumuzda beni suçlu buluyor saklamim onuda sizden ben o an annemi aricam dememem gerekiyormus hemen ve benim kendi annemin ona bagirmasinin hesabini annesi benden cikarmis. Benim ailem bize gelmese bile onun ailesi gelebilirmis verdigi cevap bu o yuzden onunla bu konuyu artik dile bile getiriyor çözümünu bulmak istiyorum
Esime hatta gecenlerde ben soyledim o sikayeti geri alayim cunku huzursuz oluruz bizi etkiliyor bi taraf annen. Bunuda seni sevdiğim için yapicam dedim. Esim orta yolu bulayim barisin diye ugrasmiyor bile. Ama varsa yolsa annesi...bir daha bosanirsamda iki edicek.. sosyal yasantilarimiz bunu kaldiramiyorum biliyosunuz.. akil etmemim nedeni polisi ayni hatayi yani annesinin zara verme olayini babama asla izim vermedim. Kendimde adliyede calisyorum aklima şikayet etmek geldi ama ne bileyim arkamda duran bi koca yok. Şimdi de evliligimizin iyiye gitmesi icin bir seylerin olmasi sart gibi geliyor. . Dusunsenize oglumun dogum gunu olucak 6 ay sonra iki ailede yok..
Ne munasebet ya seni istemeyen kadinin evine gitmeyi teklif ediyorsun seni ve cocugunu istemiyorlar iste gormuyormusun seni sileni sende sil.Esime hatta yönlendirici cumleler kullaniyorum bak bebegi gorurken bende annenin evine geleyim benimle konusmak zorunda degil merhana bile demesin ama annene söyle o benim esim yanimda olmasi lazim cocugunun yanından ayrılmamasi lazim de dedim. Tamam dedi. Kv gitti kabul etmemis beni istemiyoran torunumuda getirme demis