Doğuma Hazırlık lütfenn!! İSİM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

delimavvi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
24
6
Arkadaşlar daha öncede mesaj içinde konu geçmişti ama hala isim bulamadık.Yeni önerilerinizi bekliyorum.Sizin içinizden geçen;gerçekten sevdiğiniz erkek bebek isimlerini benimle paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...Bütün annelere ve anne adaylarına kuzucuklarıyla beraber sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

ahhhhh ahhhhhhhh al işde benim gibi bu durumdan muzsarip bir arkadaş........ şaka bir yaana bizde hala isim bulamadık.. artık arkadaşlar dalga geciyor... cocuk büyüyecek okula başlıyacak öğretmeni soracak cocouğum ismin ne ismin yok öğretmenim aaa niye oğlum salak annemle babam bulamamış bir türlü beğenememiş diyorra..........

benim bir oğlum var ismi BERAT EFE çok severek koyduk ismi
şimdilerde aklımızda olan isimler ise .......

ÇAĞAN ALP
POYRAZ
EYMEN
DAĞHAN
ÇINAR
TUĞRA................

cnm benim de hoşuma giden erkek isimleri:

BAHADIR Savaşlarda yılmazlığıyla üstünlük kazanan kişi
BATU Üstün gelen,galip
BURAK Hz. Muhammed'in Kudüs'te dağa çıkarken bindiği at benzeri hayvan
EGE Yaşça büyük,ulu
ERDEM Düşünce ve davranışta iiyiliklerin bir araya gelmesiyle beliren yetkinlik
HAKAN Osmanlı döneminde hükümdara verilen ünvanlardan biri.
MERT Yiğit,sözünün eri.
OZAN Şiir yazan kimse
TARIK Sabah yıldızı
TOLGA Madeni savaşçı başlığı

oğlumun adı yiğit efe büyüğüde ahmethan yeni bir oğlum olsa adını çınar, dağhan, doruk koymayı düşünürdüm

ÖMER bence cok agır ve asıl bır ısım
cok begenıyorum kendım koyamadım ogluma ama cok begenıyorum

Asıl sorun aslında sizlerinde severek öneride bulunduğunuz isimlerin çoğunun yakın çevremizde de olmasından kaynaklanıyor.Yoksa beğenmediğimizden değil..Ama kısmen seçici yönümüzde devreye girmiyor değil...Şuna emin olun bende o kadar takıntı oldu ki karar verir vermez sizlerle paylaşacağım.önerileriniz için teşekkür ederim..:hulya:

ne kadar düşünürseniz düşünün çocuğunuza koyacağınız isim mutlaka birilerinde olacaktır
illaki kimse de duyulmamış bir isim olsun arayışına girmek doğru değil bence

ne kadar düşünürseniz düşünün çocuğunuza koyacağınız isim mutlaka birilerinde olacaktır
illaki kimse de duyulmamış bir isim olsun arayışına girmek doğru değil bence
Kimsede duyulmamış olsun diye bi arayış içinde değilim.diyorum ya yakın çevremizde olmasın en azından.Örnek verecek olursam çınar-tuğra-rüzgar-kuzey isimleri benimde beğendiğim isimlerden birkaçı ama yeğenlerim ve onlar kadar yakınlarımın isimleri...

birilerinde olması fikrinden ziyade hakikaten 5-6 isim o kadar fazla ki hemen hemen doğan her çocuğa bu isim veriliyor....zaten o 5-6 isimin dışına çıkarsan çevrendede olmayanı yakalarsın:))
yeğenim ana okuluna başladı....sınıflarında 5 sude,6 ege,4 tanede efe var......nerdeyse sınıfın % 40 ı aynı isimden oluşuyor......
benim kendimce sevdiklerime gelincede tarihsel isimleri çok severim belkide tarihi sevdiğim için:))
BARBAROS,BORA,CAN,CENK,ıSKENDER,KOREL,TEOMAN

ben oğlumun adını ege koyacagım kısmetse
ama begenıgım dıger ısımler
tuna
görkem
arda

bumin kağan : ilk turk evlet kurucularından biri bizim cok hosumuza gidiyordu
ama yagız benim vazgecilmez ismim haa birde mustafa klasik ama cok güzel ve anlamlı bir isim

Evet günlerce isim düşündük bebişimiz 35 haftalık dünyaya geldi şimdi 2 aylık....ve biz ancak doğumundan 1 hafta sonra ismine karar verebildik.teyzeleri miniğimizin adı yiğit efe oldu..herkese önerisinden dolayı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…