Sagolun tesekkur edrmYani şeyden dedim şimdi herkeste aynı olmuyordur ben 2hamileliğimi erken 1üni tam zaman da öğrendim belki vardır erken diye çıkmaz üzülürsün boşa diye dedim canm Rabbim gönlüne göre versin
Kan verdim canım ilki 034 ikinci 0.15 çıktı aradan 5 6 gün sonra idrar testim biraz daha belli bir çizgi çıktı ama 2 saat sonraKan verdin mi ? Silik gözüküyor kanda da görürsün inşallah
Aynen canım bu gidişle gözükcemYada Bi kadın doğuma görün e artık çıkar yani varsa 2ay olmuş
Evet canım ilk defa bu kadar gecikti doktor kontrolünde Bi problem çıkmadı adetin 3. Günü hormonlara bakalım dedi doktor ama adet olamadım hala testlerde de böyle silik çıkıyor anlam veremiyorum kafam çok karışıkBence çok beklemeden gözük çünkü hamileysen süper de değilsen en azından hormonlar damı Bi sıkıntı var diye bakarlar düzene girer canım ilk defa ı böyle gecikti
5 10 dakka beklenilen testler dogru sonuc vermez gebe dgilsinizsabah 8 civarında test yaptım yine flaş tutarak teste baktım ama çizgi çok silikti ben sandım ki göz yanılması 2 saat sonra baktım bu şekil çıktı ne düşünüyorsunuz kızlar
sabah 8 civarında test yaptım yine flaş tutarak teste baktım ama çizgi çok silikti ben sandım ki göz yanılması 2 saat sonra baktım bu şekil çıktı ne düşünüyorsunuz kızlar
Bende merak ettim hamilemi acabaBüyük ihtimal hamilesin cnm
İnşallah canım randevu bulabilirsem gidicem hemenBüyük ihtimal hamilesin cnm
bilmiyorum canım doktora gidince öğrenicem bakalımBende merak ettim hamilemi acaba
Bir test daha yaptırsam cizgi daha belirgin cıkar belki kac gun once yaptırdın testibilmiyorum canım doktora gidince öğrenicem bakalım
Şuan döngünün 66.günü gecikmenin de 27. Günü yaptığım testler sonradan silik çıkıyor 2 saat sonrasında o yüzden hamile olmadığıma inandırmıştım kendimi geç döllenme olsa bile bu zamana kadar çoktan çıkması gerekmezmiydi canım randevu bulamıyorum bulsam hemen Bi doktora gitcem sabah ve gün içinde kısa süreli bulantılarım mide yanması oluyor çözemedim açıkcasıBir test daha yaptırsam cizgi daha belirgin cıkar belki kac gun once yaptırdın testi
Canım sonuç ne hamilemisinBnmde bata 5gun var test yapsam cikarmi bilemedim belirtilerimde var
Tamamda neden sonradan silik cıksn ben yaptırdığım testlerde eger hamile Degil sem sonradan da silik testi cıkmıyor. Ama hamilelikte ilk dakikada cizgi beliriyor bende cozemedim senın durumunu bence bir an once doktora gorunmen sart bizimde haberdar et cnmŞuan döngünün 66.günü gecikmenin de 27. Günü yaptığım testler sonradan silik çıkıyor 2 saat sonrasında o yüzden hamile olmadığıma inandırmıştım kendimi geç döllenme olsa bile bu zamana kadar çoktan çıkması gerekmezmiydi canım randevu bulamıyorum bulsam hemen Bi doktora gitcem sabah ve gün içinde kısa süreli bulantılarım mide yanması oluyor çözemedim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?