Lütfenn bakın yardımm

Busraa977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
257
51
98
27
Kızlar.ne olur yardım edin gecikmem en son adet olduğum tarihten tam 48 gün gecikti son zamanlarda zaten sürekli gecikmelerim oluyordu ama 45. Günde adet oluyordum adetimi beklediğim günlerde pembe kahve lekem geldi aralıklarla 2 gün sonra kesildi lekelenmem. Geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı geçen cumartesi şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı.oldu adetim de gecikince kan testi yaptırdım sonuç 0.34 çıktı henüz hala.adet olmadım bugün idrar. test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim lütfen cevaplarınız çok önemli

Eklentiler

• IMG_20201111_231413.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 511
  • IMG_20201111_231412.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 464
Büyük ihtimalle olabilir çünkü silikçizgide gebelik oluyor Bi daha kan testi ver değerin artmışmı bak bakalım

Varsa da hamilekik Cok cok cok yeni gorunuyor. Bildigim kadariyla bu testler 10 beta hcg ve uzerini gosteriyor. Ben sizin gerinizde olsam yarin sabah tekrar idrar testi yaparim. Gittikce koyulasiyorsa kan verin

Sonucunuzu merak ettim
İdrar testi yaptım ikinciside çok silik çıktı idrar testinde net Bi çizgi çıkana kadar bekleyim diyorum yanlış mı düşünüyorum sizce ilk gebeliğim olacak eğer olursa kasık ağrısı oluyor hafif sonra geçiyor emin olamadım negatif görmekten korkuyorum açıkcası

Bekleme gulum, dr git kan ver.dis gebelik gibi bi durum varsa tedbir alinir.cunku bazen progestan veriyo dr.ler.

Maalesef benimki stresten heralde bugün kan verdim 0.15 çıkmış oda ilki 0.34 çıkmıştı
Sen yine de dikkat et kendine.Eger adetin normalde duzenliyse kan testin negatifte olsa gebe olabilirsin.bende 2 kez kan negatif cikti senin gibi önce lekelenmem olmustu cubuktada silikti hatta bi sure sonra silik cikti ama kan negatifti.lekeden 23 gun sonra verdigim 3.kan tahliliydi onda pozitif cikti.

İnşallah canım hamilelik düşünmeden önce düzenliydi adetim doktora da gözüktüm ama birşey yok dedi inşallah dediğin gibi olur

İnşallah canım hamilelik düşünmeden önce düzenliydi adetim doktora da gözüktüm ama birşey yok dedi inşallah dediğin gibi olur
İnsllah Rabbim gönlüne gore versin.ben en son doktora gittim kese falan gozukmemisti adette olmamistim bana sag yumurtaligin yavas calisyr o yüzden dedi ama hamileymisim meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…