Çok teşekkür ederimVarsa da hamilekik Cok cok cok yeni gorunuyor. Bildigim kadariyla bu testler 10 beta hcg ve uzerini gosteriyor. Ben sizin gerinizde olsam yarin sabah tekrar idrar testi yaparim. Gittikce koyulasiyorsa kan verin
Ço teşekkür ederim cuma günü vermeyi düşünüyorumBüyük ihtimalle olabilir çünkü silikçizgide gebelik oluyor Bi daha kan testi ver değerin artmışmı bak bakalım
Umarım vardır bana da Dua eder misiniz tedavi görüyorum varsa büyük ihtimalle daha çok yeni en fazla 2 haftalık falan olabilir Bü yüzden silik çıkıyormuşÇo teşekkür ederim cuma günü vermeyi düşünüyorum
Ço teşekkür ederim cuma günü vermeyi düşünüyorum
İdrar testi yaptım ikinciside çok silik çıktı idrar testinde net Bi çizgi çıkana kadar bekleyim diyorum yanlış mı düşünüyorum sizce ilk gebeliğim olacak eğer olursa kasık ağrısı oluyor hafif sonra geçiyor emin olamadım negatif görmekten korkuyorum açıkcasıSonucunuzu merak ettim
Bekleme gulum, dr git kan ver.dis gebelik gibi bi durum varsa tedbir alinir.cunku bazen progestan veriyo dr.ler.İdrar testi yaptım ikinciside çok silik çıktı idrar testinde net Bi çizgi çıkana kadar bekleyim diyorum yanlış mı düşünüyorum sizce ilk gebeliğim olacak eğer olursa kasık ağrısı oluyor hafif sonra geçiyor emin olamadım negatif görmekten korkuyorum açıkcası
Tamam canım yarın olmazsa salı günü mutlaka kan vericem inşallah umduğum gibi olurBekleme gulum, dr git kan ver.dis gebelik gibi bi durum varsa tedbir alinir.cunku bazen progestan veriyo dr.ler.
Bekleme gulum, dr git kan ver.dis gebelik gibi bi durum varsa tedbir alinir.cunku bazen progestan veriyo dr.ler.
Busra, sonucu duayla bekliyorumTamam canım yarın olmazsa salı günü mutlaka kan vericem inşallah umduğum gibi olur
Maalesef benimki stresten heralde bugün kan verdim 0.15 çıkmış oda ilki 0.34 çıkmıştıBusra, sonucu duayla bekliyorum
Sen yine de dikkat et kendine.Eger adetin normalde duzenliyse kan testin negatifte olsa gebe olabilirsin.bende 2 kez kan negatif cikti senin gibi önce lekelenmem olmustu cubuktada silikti hatta bi sure sonra silik cikti ama kan negatifti.lekeden 23 gun sonra verdigim 3.kan tahliliydi onda pozitif cikti.Maalesef benimki stresten heralde bugün kan verdim 0.15 çıkmış oda ilki 0.34 çıkmıştı
İnşallah canım hamilelik düşünmeden önce düzenliydi adetim doktora da gözüktüm ama birşey yok dedi inşallah dediğin gibi olurSen yine de dikkat et kendine.Eger adetin normalde duzenliyse kan testin negatifte olsa gebe olabilirsin.bende 2 kez kan negatif cikti senin gibi önce lekelenmem olmustu cubuktada silikti hatta bi sure sonra silik cikti ama kan negatifti.lekeden 23 gun sonra verdigim 3.kan tahliliydi onda pozitif cikti.
İnsllah Rabbim gönlüne gore versin.ben en son doktora gittim kese falan gozukmemisti adette olmamistim bana sag yumurtaligin yavas calisyr o yüzden dedi ama hamileymisim meğer.İnşallah canım hamilelik düşünmeden önce düzenliydi adetim doktora da gözüktüm ama birşey yok dedi inşallah dediğin gibi olur
inşallah benimde öyle olur hala adet bekliyorumİnsllah Rabbim gönlüne gore versin.ben en son doktora gittim kese falan gozukmemisti adette olmamistim bana sag yumurtaligin yavas calisyr o yüzden dedi ama hamileymisim meğer.
Busraa , Ben ne dusunuyorum biliyomusun Senin durum hakkinda? O yasadigin 2gun pembe kahve leke yerlere kanamasiydi.be hamile sin.inşallah benimde öyle olur hala adet bekliyorum
Sonucu bize de haber verinşallah benimde öyle olur hala adet bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?