• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfenn bakın yardımm

Tamamda neden sonradan silik cıksn ben yaptırdığım testlerde eger hamile Degil sem sonradan da silik testi cıkmıyor. Ama hamilelikte ilk dakikada cizgi beliriyor bende cozemedim senın durumunu bence bir an once doktora gorunmen sart bizimde haberdar et cnm
Aynen canım benim testlerimde de eğer negatifse çizgi çıkmıyordu hangi testi yapsam hep Bi silik çizgi sonradan çıkmasa aklım karışmayacak ama inşallah hamileyimdir pek umudum yok ama negatif görmekten bıktım artık randevu bulabilirsem gidicem bulamazsam özele gidicem size de haber ederim canım 😊

Sen yine de dikkat et kendine.Eger adetin normalde duzenliyse kan testin negatifte olsa gebe olabilirsin.bende 2 kez kan negatif cikti senin gibi önce lekelenmem olmustu cubuktada silikti hatta bi sure sonra silik cikti ama kan negatifti.lekeden 23 gun sonra verdigim 3.kan tahliliydi onda pozitif cikti.
Adetin gecikmesinin kaçıncı günüydü canım benim bu gece tam 1 hafta olucak gecikmesi dün kan verdim 0.18 çıktı pazar günü emar çekilicem

Benimkisi gec dollenme olmus lekelenmeden 23 gun sonra son adetimden yaklasik 2 ay falan sonra.
Canım benim de öyle olabilir mi ki 3.ay olacak neredeyse ne gelen var ne giden. Kekik suyu içtim söktürsün diye ertesi gün kasıkta ağrım oldu yürüyemedim Bi kaç gündür de batma şeklinde ağrılar var 😔

Back