- 2 Kasım 2019
- 257
- 51
- 98
- 27
İnşallah canım 59.gün hala yokBusraa , Ben ne dusunuyorum biliyomusun Senin durum hakkinda? O yasadigin 2gun pembe kahve leke yerlere kanamasiydi.be hamile sin.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım 59.gün hala yokBusraa , Ben ne dusunuyorum biliyomusun Senin durum hakkinda? O yasadigin 2gun pembe kahve leke yerlere kanamasiydi.be hamile sin.![]()
Bekliyorum daha canımSonucu bize de haber ver![]()
sabah 8 civarında test yaptım yine flaş tutarak teste baktım ama çizgi çok silikti ben sandım ki göz yanılması 2 saat sonra baktım bu şekil çıktı ne düşünüyorsunuz kızlarSonucu bize de haber ver![]()
İnşallah canım 59.gün hala yok
Busraa , Ben ne dusunuyorum biliyomusun Senin durum hakkinda? O yasadigin 2gun pembe kahve leke yerlere kanamasiydi.be hamile sin.![]()
sabah 8 civarında test yaptım yine flaş tutarak teste baktım ama çizgi çok silikti ben sandım ki göz yanılması 2 saat sonra baktım bu şekil çıktı ne düşünüyorsunuz kızlar
Asla adetiniz gecikmeden yapmayın. Psikolojinizi mahvediyorsunuzBnmde bata 5gun var test yapsam cikarmi bilemedim belirtilerimde var
En sagliklisi o aslinda ama insan dayanamayip merak edito isteAsla adetiniz gecikmeden yapmayın. Psikolojinizi mahvediyorsunuz
Evet ama her negatif gördüğünüzde de üzüleceksiniz sizin gibi 7 ay geçirdim öyle. Pozitifi gördüğümde sevinemedim tepksisiz kaldim çünkü hep negatif gormeye alışmıştım. Yanlış test diye düşündüm.En sagliklisi o aslinda ama insan dayanamayip merak edito iste
Bide biz yaklasik 5 6 ay korunduk daha yeni 5 6 aydir calismalaeimiz var acaba bu olmasini geciktirirmiEvet ama her negatif gördüğünüzde de üzüleceksiniz sizin gibi 7 ay geçirdim öyle. Pozitifi gördüğümde sevinemedim tepksisiz kaldim çünkü hep negatif gormeye alışmıştım. Yanlış test diye düşündüm.
Yumurtlamdan 12 gun gecti belki yapsam cikabilir dedginiz gibiErkense olsa kan testi yaptırın varsa çıkar bende 10gün öncesinden çıkmıştı kanda erken gebelik diye geçmişti
İstersen 3 5gün daha bekle öyle yaptırYumurtlamdan 12 gun gecti belki yapsam cikabilir dedginiz gibi
Aynn kendimi zorliycam erkenden yapmamak icin bakalamİstersen 3 5gün daha bekle öyle yaptır
Yok canım bekliyorum halaBi gelişme varmı canim?
Yani şeyden dedim şimdi herkeste aynı olmuyordur ben 2hamileliğimi erken 1üni tam zaman da öğrendim belki vardır erken diye çıkmaz üzülürsün boşa diye dedim canm Rabbim gönlüne göre versinAynn kendimi zorliycam erkenden yapmamak icin bakalam![]()