Lütfenn bakın yardımm

Sonucu bize de haber ver
sabah 8 civarında test yaptım yine flaş tutarak teste baktım ama çizgi çok silikti ben sandım ki göz yanılması 2 saat sonra baktım bu şekil çıktı ne düşünüyorsunuz kızlar

Eklentiler

• IMG_20201122_110113.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_20201122_110056.webp
    3 KB · Görüntüleme: 159

Eklentiler

• IMG_20201122_110113.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_20201122_110056.webp
    3 KB · Görüntüleme: 154
Ben de gördüm silik biçizgi ama 5gün diyosun net çıkması gerekmezmiydi. Yani inşallah vardır geç döllenmede belki tekrar Bi kanda baktırsan

En sagliklisi o aslinda ama insan dayanamayip merak edito iste
Evet ama her negatif gördüğünüzde de üzüleceksiniz sizin gibi 7 ay geçirdim öyle. Pozitifi gördüğümde sevinemedim tepksisiz kaldim çünkü hep negatif gormeye alışmıştım. Yanlış test diye düşündüm.

Bide biz yaklasik 5 6 ay korunduk daha yeni 5 6 aydir calismalaeimiz var acaba bu olmasini geciktirirmi

Ben nor alde çabuk hamile kalırım ama ikinci doğumdan 3sene sonra bebek istediğimiz de korunuyoduk bıraktıktan 7ay sonra hamile kalmıştım olabilir belki vücut hamileliğe hazırlanıyodur

Erkense olsa kan testi yaptırın varsa çıkar bende 10gün öncesinden çıkmıştı kanda erken gebelik diye geçmişti

Aynn kendimi zorliycam erkenden yapmamak icin bakalam
Yani şeyden dedim şimdi herkeste aynı olmuyordur ben 2hamileliğimi erken 1üni tam zaman da öğrendim belki vardır erken diye çıkmaz üzülürsün boşa diye dedim canm Rabbim gönlüne göre versin

Kan verdin mi ? Silik gözüküyor kanda da görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…