• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfenn bakın yardımm

Bence çok beklemeden gözük çünkü hamileysen süper de değilsen en azından hormonlar damı Bi sıkıntı var diye bakarlar düzene girer canım ilk defa ı böyle gecikti

Bence çok beklemeden gözük çünkü hamileysen süper de değilsen en azından hormonlar damı Bi sıkıntı var diye bakarlar düzene girer canım ilk defa ı böyle gecikti
Evet canım ilk defa bu kadar gecikti doktor kontrolünde Bi problem çıkmadı adetin 3. Günü hormonlara bakalım dedi doktor ama adet olamadım hala testlerde de böyle silik çıkıyor anlam veremiyorum kafam çok karışık

sabah 8 civarında test yaptım yine flaş tutarak teste baktım ama çizgi çok silikti ben sandım ki göz yanılması 2 saat sonra baktım bu şekil çıktı ne düşünüyorsunuz kızlar
5 10 dakka beklenilen testler dogru sonuc vermez gebe dgilsiniz

Bir test daha yaptırsam cizgi daha belirgin cıkar belki kac gun once yaptırdın testi
Şuan döngünün 66.günü gecikmenin de 27. Günü yaptığım testler sonradan silik çıkıyor 2 saat sonrasında o yüzden hamile olmadığıma inandırmıştım kendimi geç döllenme olsa bile bu zamana kadar çoktan çıkması gerekmezmiydi canım randevu bulamıyorum bulsam hemen Bi doktora gitcem sabah ve gün içinde kısa süreli bulantılarım mide yanması oluyor çözemedim açıkcası 😊

Şuan döngünün 66.günü gecikmenin de 27. Günü yaptığım testler sonradan silik çıkıyor 2 saat sonrasında o yüzden hamile olmadığıma inandırmıştım kendimi geç döllenme olsa bile bu zamana kadar çoktan çıkması gerekmezmiydi canım randevu bulamıyorum bulsam hemen Bi doktora gitcem sabah ve gün içinde kısa süreli bulantılarım mide yanması oluyor çözemedim açıkcası 😊
Tamamda neden sonradan silik cıksn ben yaptırdığım testlerde eger hamile Degil sem sonradan da silik testi cıkmıyor. Ama hamilelikte ilk dakikada cizgi beliriyor bende cozemedim senın durumunu bence bir an once doktora gorunmen sart bizimde haberdar et cnm

Back