- 27 Haziran 2022
- 110
- 27
- 18
- 24
- Konu Sahibi Morlalaler
-
Bir yıllık verilerimi girdiğim iki program var birinde 13 birinde 14 gösteriyor ovülasyon 14ünde de ciddi kasık ağrım vardı ben ovülasyonlarda kasık ağrısı çekiyorumHamilelik seviyesinin yüksek olduğu dönemde ilişkiye girdiyseniz ufakta olsa ihtimal var bence. Ama yine de boşalma olmadıysa çok zor hamile olmanız
Ptogramlar gensl.bilgiler icerir. O gunlerde yumurtalamaz her kadin. Yumurtlasa bile illa hamile kalicak.diye bisey yok. Insanlar tedavilerle zor hamile kaliyolarBaşka bir programdan ovülasyon hesapladım iki programda da birinde 14 birinde 13ü gösteriyor ilişkim 15indeydi bir de programda geçen yılın eylülünden beri veriler girdim
14ünde ciddi kasık ağrım vardı o günün ovülasyon olduğunu düşünmekteyimPtogramlar gensl.bilgiler icerir. O gunlerde yumurtalamaz her kadin. Yumurtlasa bile illa hamile kalicak.diye bisey yok. Insanlar tedavilerle zor hamile kaliyolar
Hamilesin dedigimde mi rahatlicaksin14ünde ciddi kasık ağrım vardı o günün ovülasyon olduğunu düşünmekteyim
Erkek arkadaşım da aynısını söyledi, normalde zaten korunuyorduk o gün korunamadık ben de devam edemedim korkup zaten, o kadar imkansız ki aslında düşündüğümde dün gelen 1 damla kan kafamı karıştırdı ve korktum. İnsanlar yıllarca uğraşıyorlar böyle kalmam çok mümküj gözükmüyor farkındayım, belirtilerim de var bilmiyorum gerçektenHamilesin dedigimde mi rahatlicaksin
Annem sağlıkçı şuan böyle bir girişime giremem malesef, kuruntu yaptığımı mı düşünüyorsunuz? Rahatlamalı mıyım?Seni anlayabiliyorum ama bu kadar kuruntu yapmak yerine gidip test alsan için daha da rahat eder. Ben hamile olduğumu adetime 10-15 gün kala öğrendim gidip kan verip baktırabilirsin sende özel hastanelerde ya da tıp merkezlerinde
Bu şartlarda mümkün olabileceğini düşünüyor musunuzGidip kan testi verin ya da evde test yapın çözülsün işte
Düşündükçe kendi kendinize kurarsınız
Özelde kan versen annenin haberi olmaz , çünkü sonuçlar sisteme girilmiyorAnnem sağlıkçı şuan böyle bir girişime giremem malesef, kuruntu yaptığımı mı düşünüyorsunuz? Rahatlamalı mıyım?
Doğru anladıysam döngünüzün tam ortasında yani aşağı yukarı yumurtlama döneminizde yaşanmış ilişkiBu şartlarda mümkün olabileceğini düşünüyor musunuz
Son 9 ay içinde bi değişiklik olmadıysa benim özelde yaptırdığım testler bi süre sonra e nabızımda görünüyordu vallaÖzelde kan versen annenin haberi olmaz , çünkü sonuçlar sisteme girilmiyor
Ben de giriliyor diye biliyorumSon 9 ay içinde bi değişiklik olmadıysa benim özelde yaptırdığım testler bi süre sonra e nabızımda görünüyordu valla
Geri çekilme yönteminde tam boşalmak üzereyken yapılıyor benim bahsettiğim şu, ilişkiye girmeye başladık ve ben bir süre sonra ortada kestim korkuyorum devam edemeyeceğim diyerekDoğru anladıysam döngünüzün tam ortasında yani aşağı yukarı yumurtlama döneminizde yaşanmış ilişki
Konunun uzmanı olmasam da geri çekilme yönteminde de direkt boşalma olmuyor ama hamile kalınıyor
O yüzden olablir de olmayabilir de
Ayrıca kimi insan kolay kimi insan zor hamile kalıyor
Siz hangi gruptansınız ben onu bilemem ki
Anladım dediklerinizi deGeri çekilme yönteminde tam boşalmak üzereyken yapılıyor benim bahsettiğim şu, ilişkiye girmeye başladık ve ben bir süre sonra ortada kestim korkuyorum devam edemeyeceğim diyerek
Haklısınız teşekkür ederimAnladım dediklerinizi de
Yok hamile olamazsınız demem gerçekten sizin için yeterli olacak mı ?
En kesin cevap test yaptırmak işte...
Merhaba son 3 regl tarihimi yazarak başlamak istiyorum
3 nisan
5 mayıs
29 mayıs
Normalde yaklaşık bir ayda 1 kez regl olurum geçen ay bir hafta erken oldum döngüm hakkında bilgi sahibi olmanız için yazıyorum.
Bu ayın 15 inde bir birliktelik yaşadım korunmadık ama geri çekilme yöntemini de uygulamış sayılmayız, buraya böyle yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ilişkinin ortasında ben korunmadığımdan rahatsız olup devam etmedim.
Her regl öncesi yaşadığım bel ağrısı göğüs ağrısı şişkinlik ishal belirtilerimi yaşıyorum dünden beri
Ama anlamadığım bir biçimde bu konuda emin değilim dün bir damla kanamam gelmiş sanırım bundan emin değilim keşke emin olsaydım
Sizce gebelik riskim nedir?
Çok korkuyorum türkiye şartlarında bekar bi hamilelik dünyanın en korkunç şe
Araştırmalarıma göre erkeklerin zevk sıvısında bile sperm varmış tamamen içimize bosalmalarina gerek yok yani bir damlası bile yetiyormus ben sana şimdi hamilesin yada değilsin diyemiyorum kocam 10 aydır içime boşalıyorum adet günleri 3 gün hariç ayda her gün birlikte oluyoruz sadece ikinciyi içime bosalmiuor ilk sperm bozulmasın diye sürekli boşaldığı halde 10 ay ayda 20 kez birliktelik yaşıyoruz neredeyse ikimizde saglikliyiz doktora gittik ama olmuyor yani bunu bilemeyiz inan erken gebelik testinde mutlaka çıkar ama emin olmak için kan ver benceMerhaba son 3 regl tarihimi yazarak başlamak istiyorum
3 nisan
5 mayıs
29 mayıs
Normalde yaklaşık bir ayda 1 kez regl olurum geçen ay bir hafta erken oldum döngüm hakkında bilgi sahibi olmanız için yazıyorum.
Bu ayın 15 inde bir birliktelik yaşadım korunmadık ama geri çekilme yöntemini de uygulamış sayılmayız, buraya böyle yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ilişkinin ortasında ben korunmadığımdan rahatsız olup devam etmedim.
Her regl öncesi yaşadığım bel ağrısı göğüs ağrısı şişkinlik ishal belirtilerimi yaşıyorum dünden beri
Ama anlamadığım bir biçimde bu konuda emin değilim dün bir damla kanamam gelmiş sanırım bundan emin değilim keşke emin olsaydım
Sizce gebelik riskim nedir?
Çok korkuyorum türkiye şartlarında bekar bi hamilelik dünyanın en korkunç şeyi
Çok teşekkür ederim sağ olunAraştırmalarıma göre erkeklerin zevk sıvısında bile sperm varmış tamamen içimize bosalmalarina gerek yok yani bir damlası bile yetiyormus ben sana şimdi hamilesin yada değilsin diyemiyorum kocam 10 aydır içime boşalıyorum adet günleri 3 gün hariç ayda her gün birlikte oluyoruz sadece ikinciyi içime bosalmiuor ilk sperm bozulmasın diye sürekli boşaldığı halde 10 ay ayda 20 kez birliktelik yaşıyoruz neredeyse ikimizde saglikliyiz doktora gittik ama olmuyor yani bunu bilemeyiz inan erken gebelik testinde mutlaka çıkar ama emin olmak için kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?