- Konu Sahibi Morlalaler
-
Rica ederim ama bir mucize olur hamile isen ve bu mucizeye sahip cikmalisin bence bizler mahvoluyoruz olmuyor diye sen olmuşken onu öldürme sakın benim fikrim bu tabi herkesin kendi görüşü ama biz cirpinirken siz bu kadar kolay hamile kaldiysaniz bu bir lütuftur hakkında hayırlısı olsun umarım gönlünden geçen olurÇok teşekkür ederim sağ olun
Okulum var 1 yıl daha erkek arkadaşım da askere gidecek pek mümkün değil sahip çıkabilmemiz korkumuz da bu yüzden zatenRica ederim ama bir mucize olur hamile isen ve bu mucizeye sahip cikmalisin bence bizler mahvoluyoruz olmuyor diye sen olmuşken onu öldürme sakın benim fikrim bu tabi herkesin kendi görüşü ama biz cirpinirken siz bu kadar kolay hamile kaldiysaniz bu bir lütuftur hakkında hayırlısı olsun umarım gönlünden geçen olur
Hayatta şakaya gelmeyecek şeylerin başında geliyor bu prezervatif kullansaydiniz keşke çünkü diyorum ya geri çekilme olsa da bir damlası yeterli bazen eşim boşalıyor ama devam ediyor mesela ne yapıyorsun diyorum devam etmek istiyorum diyor ikinciyi sürdürüyor yani erkekler boşaldığı halde devam edebiliyor yarışı içeri yarışı disari hesabı yani biz ilk evlendigimizde ben eşimi aşırı geç bosaliyor sanıyordum meğerse defalarca boşalmış devam etmiş yaniOkulum var 1 yıl daha erkek arkadaşım da askere gidecek pek mümkün değil sahip çıkabilmemiz korkumuz da bu yüzden zaten
Ay yetmez mi gerçekten zaten aklıma geldiği için devam edemedim korunmadan 5 dk ilişkiye girdik ben riske atamayacağım hayır dedim bıraktım. Bir kadın %50 şans demiş insanlar içine boşalsa ve gününde olsa bile %15 şans varkenHayatta şakaya gelmeyecek şeylerin başında geliyor bu prezervatif kullansaydiniz keşke çünkü diyorum ya geri çekilme olsa da bir damlası yeterli bazen eşim boşalıyor ama devam ediyor mesela ne yapıyorsun diyorum devam etmek istiyorum diyor ikinciyi sürdürüyor yani erkekler boşaldığı halde devam edebiliyor yarışı içeri yarışı disari hesabı yani biz ilk evlendigimizde ben eşimi aşırı geç bosaliyor sanıyordum meğerse defalarca boşalmış devam etmiş yanihayırlısı olsun hakkınızda inşallah ama en azından bu korku sana yetmistir korunun bacım korunun Allah gönlüne göre versin inşallah
İşte bir mucize bu olursaAy yetmez mi gerçekten zaten aklıma geldiği için devam edemedim korunmadan 5 dk ilişkiye girdik ben riske atamayacağım hayır dedim bıraktım. Bir kadın %50 şans demiş insanlar içine boşalsa ve gününde olsa bile %15 şans varken
Bekleyeyim çok sağ olun beni korkutan 1 damla kan oldu yoksa şüphelenmemişyim zaten bilmiyorum o da neden geldiİşte bir mucize bu olursa
Bak vücut seni dinliyor aylarca beynim başımı döndürdü midemi bulandırdi akıntım arttı memeler şişti ama hamile değildim regl kahverengi başladı heh yerleşme kanaması dedimBekleyeyim çok sağ olun beni korkutan 1 damla kan oldu yoksa şüphelenmemişyim zaten bilmiyorum o da neden geldi
Umarım size en kısa sürede nasip olur. Ben de regl olmayı bekleyeyim evlenseydil de şu kaygıdan kurtulsaydık 6 yıldır sevgiliyiz artık okulum bitsin diye gün sayıyoruzBak vücut seni dinliyor aylarca beynim başımı döndürdü midemi bulandırdi akıntım arttı memeler şişti ama hamile değildim regl kahverengi başladı heh yerleşme kanaması dedimtamamen ona odakliyiz bu yüzden bu stres yerleşme kanaması olsa bir damla olmaz açık pembe vsya kahverengi akıntı şeklinde olur
Umarım size en kısa sürede nasip olur. Ben de regl olmayı bekleyeyim evlenseydil de şu kaygıdan kurtulsaydık 6 yıldır sevgiliyiz artık okulum bitsin diye gün sayıy
Hamileliğin ilk zamanlarında bel ve karın ağrısı olabiliyor mu? Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinbence hamile değilsin ama yine de erken gebelik testi yaparsan net öğrenirsin diye düşünüyorum. ama panik yapma bu kadar kendine. beyin çok değişik bi şey. ne kadar hamile miyim diye düşünürsen o kadar işler ve reglin döngüsünü bile bozar. gecikme yaşarsın temelli stres olursun:) bence yap bi gebelik testi ya iki üç gün bekleyip stres içinde kalacağına yap öğren için rahatlasın :) senin için umarım yoktur diye temenni ediyorum :) <3
yani ben 3 gebelik geçirdim. (doğan çocuğum yok) bel ağrısı hiç yaşamadım ama son 2 gebeliğimde karın ağrısı çok yaşadım. hatta mide krampı gibiydi. ama öğrenmeden önce değil öğrendim gebeliğim devam ediyordu yani 7 8 haftalık falandı yani. benim öğrenmeden önce ilk belirtim ağzımdaki metal tat oldu. ekstra bi belirti bulantı vs yaşamadım.Hamileliğin ilk zamanlarında bel ve karın ağrısı olabiliyor mu? Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Her regl öncesi belim ağrır yine öyleyimyani ben 3 gebelik geçirdim. (doğan çocuğum yok) bel ağrısı hiç yaşamadım ama son 2 gebeliğimde karın ağrısı çok yaşadım. hatta mide krampı gibiydi. ama öğrenmeden önce değil öğrendim gebeliğim devam ediyordu yani 7 8 haftalık falandı yani. benim öğrenmeden önce ilk belirtim ağzımdaki metal tat oldu. ekstra bi belirti bulantı vs yaşamadım.
Aynen öyle test yaptırın bence imkanınız varsaBoşalma bile olmadan %50 mi?
bekarım diyor belli ki sıkıntıya girecek istemediği halde insanların bebeği olmuyor diye onun bu durumu kabul edip ailesini ve çevresini okulunu karşısına mı alsın ? insanlara bu şekilde baskı yapmayın zamanı gelınce ne zaman hazır olursa o zaman gelen bebek mutlu bır anne ve babayla buyur. istenmeyen gebelıkte mutsuz bır anne deyapılmış bir hatanın suçunu ömür boyu bir çocuk cekmek zorunda mı?Rica ederim ama bir mucize olur hamile isen ve bu mucizeye sahip cikmalisin bence bizler mahvoluyoruz olmuyor diye sen olmuşken onu öldürme sakın benim fikrim bu tabi herkesin kendi görüşü ama biz cirpinirken siz bu kadar kolay hamile kaldiysaniz bu bir lütuftur hakkında hayırlısı olsun umarım gönlünden geçen olur
Haklısınız öesajınız için teşekkür ederim, zaten korunuyorduk ve o olaydan sonra da korunmaya devam ediyoruz insan bazen endişelenebiliyor. İnsanlarımız çok anlayışsızlar zaten biz okulumuz işimiz olmasa evleniriz gelip bunları yapmayı biliyorsunuz diyenler olacak 22 23 yaşında neyin ne olduğunu anlayabilecek ve hayatımla ilgili kararlar alabilecek bir konumdayım güzel yorumunuz için de size çok teşekkür ederimbekarım diyor belli ki sıkıntıya girecek istemediği halde insanların bebeği olmuyor diye onun bu durumu kabul edip ailesini ve çevresini okulunu karşısına mı alsın ? insanlara bu şekilde baskı yapmayın zamanı gelınce ne zaman hazır olursa o zaman gelen bebek mutlu bır anne ve babayla buyur. istenmeyen gebelıkte mutsuz bır anne deyapılmış bir hatanın suçunu ömür boyu bir çocuk cekmek zorunda mı?
Bu arada biz test yaptık ve ben testten 3 4 gün sonra regl oldum adet döngüm düzenli bir şekilde devam ediyor. Size de bebiş umarım en kısa sürede nasip oluriçiniz rahatlaması için erken gebelık testi alın ama bence regli olursunuz birkaç güne bu kadar strese girmeyin çocuk sahibi olmak kolay değil öyle regli belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı ben eşimle hiç korunmuyoruz hala gebelık yok maalesef. ama içinize boşalma olmadıysa ve eminseniz bundan şüphelenip strese girmeyin boşuna öyle yaptıkça regliniz gecikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?