Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuLütfen yardımmm!!! Fon perde
Salonum için aldıgım koltuklarım bunlar ve renklerde bu şekilde. Ve tüllerimde bu şekilde. Düz uç kısmı koyu pudra güpür. Fonlarımıda koyu pudra gibi alsam nasıl durur sizce? Koltuklarla uyumlu olurmu?
ay çok güzel bir model seçmişşsin moblyayı ama renkleri biraz solgun olmş bence bi canlılık katmak için toz pembe gibi bir fon düşünebilrsin tabi aynı renk yastklarla konbinleyerek
Salonum için aldıgım koltuklarım bunlar ve renklerde bu şekilde. Ve tüllerimde bu şekilde. Düz uç kısmı koyu pudra güpür. Fonlarımıda koyu pudra gibi alsam nasıl durur sizce? Koltuklarla uyumlu olurmu?
Koltugunuzu gule gule kullanin :) ben de bu takimi anneme almak icin begenmistim. Ne kadara aldiniz ogrenebilir miyim? Bana uyarsa hediye almak istiyorum bu takimdan anneme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Koltugunuzu gule gule kullanin :) ben de bu takimi anneme almak icin begenmistim. Ne kadara aldiniz ogrenebilir miyim? Bana uyarsa hediye almak istiyorum bu takimdan anneme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.