Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Bazen gönlümüzden geçeni fazlasıyla istediğimiz için biraz farklı anlatırız yaşadıklarımızı hem kendimize hemde diğer insanlara yanlış anlamayın ama sizde benzeri bişey yaşıyor olabilirmisiniz çünkü bnde benzeri hatalar yaptımo yaşlarda ve sonucu birbirini takip eden hayatlar oluyor ki buda hiç iyi değil 7 sene sonrasının tecrübesi konuşuyor bana güvenin ayrıca farzedelim bu kişiyle evlendiniz hayatınız ne kadar nefret etsenizdr kötüşük yapsanızda canınız olan ana babanıza özlem ve pişmanlıklarla geçicek şimdi hayır diyosunuz içinizden ama öyle olucak çünkü bı adam sizi evlendikten aonra görüştürmicek ama siz görüşmek isteyeceksiniz bunun dışında her kavganızda annenizin ve babanızın özel hayatlarını eleştiricek ve bu bazen ağır kalp kırıklıklarıyla sonuçlanacak hakaretleri ve aşağılamaları getiricek hatta ilerde çocuğunuz olursa onada aynı şeyleri söyleyecek kısacası bu evlilik olmaz o adamlada bu saaten aonra koca olmaz önerim telefonunuzu değiştirin gayet sağlıklı bi iş bulun ve gerekirse çalıştıktan sonra temiz ve sağlıklı bi hayatınızın olacağı bi ev tutun bunlar imkansız değil hayattan ne beklerseniz hayat size onu verir unutmayın ama olmaz geleceğinizde bu durumdan daha beter olmamak için hemen o hattı kırıp ortamınızı değiştirin

Adam ailemin yaptıklarını basima kakti dedin, yine kakarsa ve sen aileni coktan silmis olursan?

Guzelim sen oku, guzelce al meslegini eline. Bu adami kesinlikle birak. Annenin babani aldattığıni bilen adamla olamazsin, bu hep basini agritir.

Sonra kimsenin bilmedigi bir şehirde gir ise , aileni de birak. Kendine yeni ve duzgun bir hayat kur. Ailenden uzak ol, yerini ister soyle ister sakla.

Dogru birini bulana kadar cok dikkatli yaşa. Psikolojik destek al mutlaka asla birakma bunu. Seni seven, duzgun birini bulunca gecmisi yani annenin babanin yaptıklarını anlatma ve evlen.

Bir olay biliyorum; 3 yillik evliyken adam kayinpederinin metresi olduğunu duydugu için karisini ahlaksızlıkla, buna goz yummakla sucladi. Sanki babasina soz gecirebilecekmis gibi kiz arada kaldi.

Kiz çaresiz bosandi... kucaginda 7 aylik bebek...

Dusme hayatin bu tuzağına bitmeyen sevgi yok. Okumus kizsin karsina neler cikar...

Pişman şuan söyledikleri için ama herşeyi söyleyipte pişmanım demekle de insanın o zaman hissettikleri üzüldüğü geçmiyor tabi
Aynen. Birdaha yapmayacgi ne malum?
ALLAH bahtini guzel eylesin kardeşim. Cok zor.
ALLAH seni hem ailenden hemde icinde butun kötülük olan insanlardan korusun.

Bence herkesten ayrı bir hayat kur
Annenden babandan ve sözlüm dediğin o olayları kafana kakan adamdan

Ben bu tarz konularda genelde aileni sec derim ama sende bir aile goremedim anneye zaten diyecek bisey bulamadim sozlunde 3ay beraber yasamissiniz ordada yapamamissin bence onuda birak kendine yeni bir yol ciz

Annen hem babanla boşanmadı hem 25lik bir adamla birlikte ve senin namusuna iftira atıp senin intiharına sebep oluyor, sen bunun üzerine hâlâ ailem mi diyorsun.

Ben anneyim..ama sana annelikle ilgili nutuk atmıcam, buna değer bir anne göremedim, üzgünüm.

Sözlüne dön de demem. Sana tavsiyem, oku, çalış kendini kurtar, sonrasında Allah bir kapı açar, sen yolundan, çizginden kayma.

Etrafında çakallar var sanki, ortasında kalmış masum bir kuzu gibisin.. Böyle hissettim, ki daha küçüksün bunları yaşatmaya kimin hakkı var

Annesi boşanmamis ki

Konu Sahibi kendi yoluna bak bence ilerde pişman olursun

Ailesi aile degıl sığınacak liman degıller . Kadın oğlu yasında Ada'mla beraber . Bir arkadaş ta Ali Ağaoğlu yapıyor kadın da yapar demiş . Yahu o yapıyor dıye bunun dogru ahlaklı edepli bir davranış olduğunu mı gösterir ?? Sübyancılık resmen bu iğrençlik !!! Ahlaksılık bide kıza iftira atmış annesi sanki kendı melek . Neyse bence kendıne dğzen Kuran'a kadar okula gıdene kadar ailenle dur sonra uzaklaş onlardan

Bunlarında farkındayım psikolojik olarak herşeyi sürekli düşünmekten çökmüş durumdayım. Hep düzelecek diye avutuyorum kendimi ama düzelmeside çok zor geliyor. Sevdiğim istediğim adamında bunları yapacağını biliyorum şimdiden oda söylüyor en az beş sene konuşmanı istemiyorum evlenirsek diyor. Hep herşeyi düzelteceğini birlikte yeniden bir hayat kurmak istediğini söylüyor ama güvenemiyorum hiç bir türlü

Her kocasıyla iyi geçinemeyen çocuklarını böyle harcamıyor herhalde şuan bi işe başlayıp düzen kurmak istiyorum dediğiniz gibi ama zor olacağını da düşünmeden edemiyorum

Kimse dünyaya gelir ken seçemiyor ailesini annesini babasını gerçekten aile olarak tabiki görmüyorum artık hiç bi zamanda göremeyeceğimi düşünüyorum. Yıllardır hep onlar mutlu olsun diye 14 yaşından beri hem okudum hem çalıştım ama artık sağlığım bile el vermiyor çok çalışmama. Allaha sığınıp dua ediyorum hep dediğimiz gibi her tarafım ayrı bir kötülük. Çok zor allah anneliğinde evlat sahibi olmanın da kıymetini bilmeyen herkese bildirsin umarım siz çok iyi bir anne olur ailenize çok güzel günler gelecekler sunarsınız :)

Umarım canım, sağolasın..
Umarım sen de güzel günler görür, bu yaşadıklarını unutursun ve kendi aileni kurar, iyi bir anne olursun..
İnan buna olursun..
Umudunu ve gücünü kaybetme

Umarım canım, sağolasın..
Umarım sen de güzel günler görür, bu yaşadıklarını unutursun ve kendi aileni kurar, iyi bir anne olursun..
İnan buna olursun..
Umudunu ve gücünü kaybetme
Teşekkür ederim umut bi yerlerde kıyıda köşede azda olsa kalmazsa yaşanmıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…