Tekrar devam ettik ve uç ay birlikte yaşadık sevdiğim adam benimailemin bize yaptıklarını devamlı yüzüme vurdu ve dayanamadım ailemin evine geri döndüm
Aksine hep dua ettim her mezar gördüğümde bi yerde bi duayı yanlış ettim galiba :)Bir insanın etrafında bu kadar karaktersiz insanın aynı anda toplanması...
Mezara mı işedin, naaptın bacım.
Şaka bi yana, Allah yardımcın olsun.
Üzüldüm.
Kaydımı dondurmadım okul için eğitim için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum türk eğitim vakfına da başvurmuştum cevap gelmedi 2 ay kadar oldu sanırımKayıt dondurduysan okulunu bitir. Belediyeye durumunu anlat. Türk eğitim vakfına git. Burs almaya çalış. Sözlünü şimdilik unut. Okulunu bitir. Laf olsun diye yazmıyorum. Çabalamalısın.
Pişman şuan söyledikleri için ama herşeyi söyleyipte pişmanım demekle de insanın o zaman hissettikleri üzüldüğü geçmiyor tabiAslinda sen zaten secimini sozlunden yana yapmissin ama kiymetini bilememis. Ailenin yaşantısıni senin yuzune vurmus. Gercektende gerektigo kadar seviyor olsaydı. Beni sectin sen, seni seciminden dolayı pişman etmeyecegim derdi.
Iyi bir hayat surebilirdiniz. Durduk yere iycie arada birakmis seni.
Sende keske deseydin ben seni tercih etmistim zaten ama hepsini yuzume vurdun diye. Kimse kusra bakmasin ama ben oyle anne baba sallamam.
Amin Allah ihtiyacı olan olmayan herkesin yardımcısı olsun burs alıyorum şuan işede 2 hafta sonra başlayacağım allah izin verirse. Aileme de bende diyecek laf bulamıyorum artık yarattıkları herşeyi inkar ediyorlar yüzüme karşıAllah yardimciniz olsun,okurken icim yandi ,ailenize iki cift laf soylemek istiyorum ama olmuyo yazip yazip siliyorum :/
Okula devam etme sansiniz var mi,bi devlet yurduna yerlesip burs/kredi alip o donguden kurtaramaz misiniz kendinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?