Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Hyleyll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
82
27
3
Hepinize merhaba arkadaşlar. En başta belirtmek istediğim şey lütfen ön yargılı ve yanlış düşüncelerle yorum yapmayın. Ben 22 yasında hayatta çekmediği sıkıntı neredeyse kalmamış bir insanım bu laf size belki saçma gelebilir küçümseyebilirsiniz ne yasadın da daha diye düşünebilirsiniz. Kötü yorumda yapabilirsiniz saygı duymaya çalışırım. Benim aile yaşantım berbattı yıllarca babam huzur yüzü göstermedi cahilliği yüzünden. Hiç bir zaman başımızda durmadı. Annemde şuan 45 yasında ve oda hiç iyi bi hayat yaşatmadı bize. 25 yasında bir adamla beraber olduğunuöğrendim. Kızsam kızamadım yıllarca babamdan işkence gördü hep boşanmak istedi boşanamadılar küçük kardeşlerim olduğu için. Ben anneme saygı duymaya çalıştım yıllarca ne yaparsa yapsın annem dedim babamada aynı şekilde ama ikisini içinde öncelikleri çocukları değil hep keyifleri zevkleri oldu. Ben annem boşanıcam dediği için babamlabağlarını koparmayı gerçekten istediğini düşündüğüm için annem istediği için istanbulda kazanılması çok zor bir üniversiteyi kazandım ve bir yıl sonrabırakmak zorunda kaldım ki annem mutlu olsun şehir değiştirir orda bi okul okurumdedim. Annemin beraber olduğu adam vasıtasıyla da orda bir adamla tanıştım aslında bizi ikinizde evlenilecek insanlarsınız diye zorla tanıştırdılar. Biz aradan birazzaman geçtikten sonra bu adamla birbirimizi sevmeye başladık ve tam bugün bir yıl oldu. Bir yıldır da başımıza gelmeyen kalmadı. Annem bana namussuzluk yaptın diye konuştuğu adamın lafıyla iftira attı intiharettim 4 gün yoğun bakımda yattım çıktıktansonra yüzleşmek istedim annemle ve iftiraattıran o konuştuğu adamla. Annem adam için beni sildi ve adamı tercih etti. Bende sevdiğim adamla birlikte eşyalarımı topladım veİstanbul onun evine gittim tabi gitmek öylekolay olmuyor arada anlatılması bile zor çok şey yaşattılar bize. Neyse sonra biz ailelerin rızası olsun dedik annem babamı ikna ettiistemeye geldiler yüzükler takıldı annemortalığı karıştırınca benim sözlüm de pek altta kalmadı haksızlığa susamadı kendisi. Ertesigün yüzükleri babam bana zorla attırdıannenin etkisiyle. Biz her zorluğa rağmen ayrılmak istemedim. Tekrar devam ettik ve uç ay birlikte yaşadık sevdiğim adam benimailemin bize yaptıklarını devamlı yüzüme vurdu ve dayanamadım ailemin evine geri döndüm burada onlar baskı İstanbul da sözlüm baskı yaptı derken ailemle sözlümmahkemelik oldu hakaretten tehditten. Ben şimdi ailemin yanındayım sözlümü çok seviyorum oda beni çok seviyor sevgisinden hiç şüphem yok. bize hiç düzgün bir dönem geçirmemiz için izin vermediler. Hala ailemonu istemiyo oda ailemi istemiyor. Arada kalmaktan da tükendim annemi hiç affedemiyorum babamıda. Sevdiğim adamdan da kopmak istemiyorum eğer iki ay sonra işim okulun bitince sözlümle evlenmezsem beni bitirecekmiş tamamen. Ailemde hiç bir zaman destek olmuyor onunla evlenirsen bizi sil diyorlar. Ben mutlu olacağımıza inanıyorumama orta yol bulunmuyor annem sayesinde. Babama beni düşman etti sildirdi. Çok hastanelik oldum sinirden stresten günde 6-7 hap kullanmak zorunda kaldım ağırhastalıklarım oldu ve hala gönlü yok ona gidiyorum ailemi istemiyordu ailem onu istemiyor fikirlerinizi bekliyorum lütfen lafolsun diye değil yardımcı olmak adına yazın.

25 yaşındakı Ada'm 45 yaşındakı kadın dan masumca bırsey beklemez . Kullanıyor anneni bide hala annen baban beraber mi anlayamadım ? Ada'm yüzüne vurmuş olayları ondan koca olmaz . Bşde nikah olunca gerisini düşünemıyorkm . Evlilik basit degılllllllllllll

Maalesef beraberlerinde ortada mal mülk davaları olduğu için boşanamıyorlar sadece annemide koparamadık adamdan.

Canim Allah yardimcin olsun neler yasamissin boyle... bana kalirsa sozlunmus annenmis babanmis hepsini bir kenara birak ve kendini kurtar eger bitirebiliyorsan yarim biraktigin universiteni derhal bitir part time calis ... seni mahvetmis elbirligiyle herkes ilk amacin kendini kurtarmak olmali yoksa hayatin boyunca ailenin evi ve kendi evin arasinda suruklenmek zorunda kalabilirsin ... cok net soyluyorum meslegini eline almadan ne annene ne sozlune nede babana guvenip yola cikma ... ILK YAPMAN GEREKEN EN ONEMLI SEY MESLEGINI ELINE ALMAN !

Tekrar devam ettik ve uç ay birlikte yaşadık sevdiğim adam benimailemin bize yaptıklarını devamlı yüzüme vurdu ve dayanamadım ailemin evine geri döndüm

Bu kısım olmasaydı, sözlünden vazgeçme derdim konu sahibi, tamam anneniz ve babanızdan bıkmış olabilirsiniz ama onlardan kaçayım derken daha beteri ile karşı karşıya kalmayın, biraz bekleyin, sözlünüz sizi gerçekten seviyorsa durumu anlayışla karşılamalı, sizin hatrınıza anneniz ve babanızla orta yolu bulmaya çalışmalıdır.

mrb cnm cok uzuldum bu yasta bu kadar acilar cekmene...suan cok kucuksun..dogru karar verecek yasta degilsin..bak cnm yapicagin sey herne kadar kotude olsa aile herseyden onde gelir..aileni tercih yapmalisin ve sozlunden hemen ayrilmalisin...cok cekersin evlenirsen.ya bide 22 yasindasinn.karsina daha kimler cikacak.mutluluk o insanla evlenmekte degil.simdi sen aileni secersen hata yapmamis olcaksin.zamana birakacaksin herseyi ..evlenmek nedir yani bu durumda denize dusen yilana sarilir misali..sonra okuluna donebilirsen don.oku.meslegini eline al.oayaklarin yere saglam bassin.iste o zaman sen sen olcaksin.gecmisin butun kotu anilarini sileceksin.tmm simdi hic uzulme dua et rabbim sana dogru yolu gosterecek.sabirli ol..sakin ol.

İlk olarak anneniz babanızdan boşandıysa 25 yaşında biriyle olması tuhaf değil.Ali Ağaoğlu gibi tipler kendinden 40 yaş küçüklerle evlenince kimse bişey demiyo o onu bağlar annenizde de aynı şekilde.

Bu saatten sonra size ne ailenizden ne de bu adamdan fayda gelmez.Kendinize yeni bi hayat kurun derim.

Kayıt dondurduysan okulunu bitir. Belediyeye durumunu anlat. Türk eğitim vakfına git. Burs almaya çalış. Sözlünü şimdilik unut. Okulunu bitir. Laf olsun diye yazmıyorum. Çabalamalısın.

Bir insanın etrafında bu kadar karaktersiz insanın aynı anda toplanması...
Mezara mı işedin, naaptın bacım.
Şaka bi yana, Allah yardımcın olsun.
Üzüldüm.

Aslinda sen zaten secimini sozlunden yana yapmissin ama kiymetini bilememis. Ailenin yaşantısıni senin yuzune vurmus. Gercektende gerektigo kadar seviyor olsaydı. Beni sectin sen, seni seciminden dolayı pişman etmeyecegim derdi.
Iyi bir hayat surebilirdiniz. Durduk yere iycie arada birakmis seni.
Sende keske deseydin ben seni tercih etmistim zaten ama hepsini yuzume vurdun diye. Kimse kusra bakmasin ama ben oyle anne baba sallamam.

Bir insanın etrafında bu kadar karaktersiz insanın aynı anda toplanması...
Mezara mı işedin, naaptın bacım.
Şaka bi yana, Allah yardımcın olsun.
Üzüldüm.
Aksine hep dua ettim her mezar gördüğümde bi yerde bi duayı yanlış ettim galiba :)

Kayıt dondurduysan okulunu bitir. Belediyeye durumunu anlat. Türk eğitim vakfına git. Burs almaya çalış. Sözlünü şimdilik unut. Okulunu bitir. Laf olsun diye yazmıyorum. Çabalamalısın.
Kaydımı dondurmadım okul için eğitim için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum türk eğitim vakfına da başvurmuştum cevap gelmedi 2 ay kadar oldu sanırım

Allah yardimciniz olsun,okurken icim yandi ,ailenize iki cift laf soylemek istiyorum ama olmuyo yazip yazip siliyorum :/

Okula devam etme sansiniz var mi,bi devlet yurduna yerlesip burs/kredi alip o donguden kurtaramaz misiniz kendinizi?

Pişman şuan söyledikleri için ama herşeyi söyleyipte pişmanım demekle de insanın o zaman hissettikleri üzüldüğü geçmiyor tabi

Allah yardimciniz olsun,okurken icim yandi ,ailenize iki cift laf soylemek istiyorum ama olmuyo yazip yazip siliyorum :/

Okula devam etme sansiniz var mi,bi devlet yurduna yerlesip burs/kredi alip o donguden kurtaramaz misiniz kendinizi?
Amin Allah ihtiyacı olan olmayan herkesin yardımcısı olsun burs alıyorum şuan işede 2 hafta sonra başlayacağım allah izin verirse. Aileme de bende diyecek laf bulamıyorum artık yarattıkları herşeyi inkar ediyorlar yüzüme karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…