bundan onceki topik deneyimlerime dayanarak hamile degilsin diyorum... bu degisikliklerin nedeni psikolojik olmali. ilk defa iliskiye bu kadar yaklasmistiniz sanirim. ama anlattiginiz seyler hamilelik icin kesinlikle yeterli degil. ustune bir de ertesi gun hapi... coooooooooooooooooooooooooooook zor. stresten hasta olmuyorsunuz muhtemelen.
ertesi gün hapı almışsın korkma bence
bunlara sebep ertesi gün hapıda olabilir..pek iyi bişi değil..bende 1 kere kullandım ve çok pişman oldum..tam 3 ay adet olmadım.(
adet söktürücü bişiler iç..ne biliyim soğan suyu ,kekik ,artık başka ne varsa.))civanperçemi
canım selam...bu ilişki konularında dikkatli olmanı öneririm..bebek istemiyorsan haplarını almalısın..ilişki yarım veya tam farketmez.spermlerin durumuna göre degişir...
bence öncelikle doktora bi görün.hamile olmadıgına emin ol.sonrada haplarına başla...
hapı içerken de 1 ayı tamamlaman gerek ki korusun.
o yüzden hapa başlarsan ilişkide dikkatli ol...
insallah oyledir bunun icin dua ediyorum bugun test alacam is cikisi cok korkuyorum ben buna henuz hazir degilim ama son zamanlarda cok streslli donemler geciriyorum insallah sebebi budur
neyapacagimi bilmiyorum ama istemiyorum ben off allahim sabahi zor ettim inanamiyorum halaa yaaa(((( aldiracam ama korkuyorum iliskiye girmeden olmaz diye bisey yok oluyormus arkadaslar hamile kaliniyormus binde bir ihtimalde olsa oluyoo
canım birkantesti yaptır en kesin sonucu orda alırsın
kendi hakkında en doğru kararı sen bilirsin tabiki ama insanlar o kadar çok çabalarken, sen bu şekilde hamile kalabildiysen Allah'ın sana lutfu olarak düşün bence o bebeği :CüvCüv:
rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?