• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Cicek86

Varlığın öle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
627
1
96
Diğer
Arkadaslar tam iliskiye girmeden hamile kalinirmi yaklasik 5 aylik evliyim ve iliskiye giremedigim korktugum icin dogum kontrol hapi veya baska yontemler kullanmadik korunmadik acikcasi gecen aya kadarda hep adet oldum bu ay 8 9 olmam gerekirdi aama gunum gecti bas donmesi halsizlik yorgunluk var uzerimde bikac gundur gogus agrilari ve ara ara giren karnima kramplar ozelikle oksurdugum zaman cok feci bir kramp giriyo sacma belki ama soracak kimsem yok. yani bir iki hafta evvel tam olmasada iliskiye girdik gibi oldu yani acik yazmam gerekirse tam p... girmedi ama yarisi bu sekilde hamile kalabilirmiyim korktugum kendimi SIKTigim icin hemen durduk ve ertesi gunu hapi kullandim test yaptim negatif ama sonrasinda yine aaz onceki yazdigim gibi ayni sekilde oldu bikac defa bu sekilde hamile kalinirmi????
kesinlikle hazir degilim ben bir bebek istemiyorum suan:(((

tam ilişki olmadan hamile kalmak biraz zor gibi..
ancak spermler çok iyi olursa olmuş olabilir..
henüz 3 günlük gecikmeniz var belki idrar testinde çıkar yapsaydınız bi..
kesin sonuç için kanda baktırmanız lazım..

bundan onceki topik deneyimlerime dayanarak hamile degilsin diyorum... bu degisikliklerin nedeni psikolojik olmali. ilk defa iliskiye bu kadar yaklasmistiniz sanirim. ama anlattiginiz seyler hamilelik icin kesinlikle yeterli degil. ustune bir de ertesi gun hapi... coooooooooooooooooooooooooooook zor. stresten hasta olmuyorsunuz muhtemelen.

insallah oyledir bunun icin dua ediyorum bugun test alacam is cikisi cok korkuyorum ben buna henuz hazir degilim ama son zamanlarda cok streslli donemler geciriyorum insallah sebebi budur

bundan onceki topik deneyimlerime dayanarak hamile degilsin diyorum... bu degisikliklerin nedeni psikolojik olmali. ilk defa iliskiye bu kadar yaklasmistiniz sanirim. ama anlattiginiz seyler hamilelik icin kesinlikle yeterli degil. ustune bir de ertesi gun hapi... coooooooooooooooooooooooooooook zor. stresten hasta olmuyorsunuz muhtemelen.

ondan sonrada iliskimiz oldu bizim tam olmasada oldu ama yani o ertesi gunu hap ise yaramaz herhalde ama dua ediyorujm strestendir insallah hayir suan isyerindeyim kendimi cok kotu hissediyorum imkanim olsa suan testi alip eve gidecem kendii ise veremiyorum :(

bunlara sebep ertesi gün hapıda olabilir..pek iyi bişi değil..bende 1 kere kullandım ve çok pişman oldum..tam 3 ay adet olmadım.(

bunlara sebep ertesi gün hapıda olabilir..pek iyi bişi değil..bende 1 kere kullandım ve çok pişman oldum..tam 3 ay adet olmadım.(

ben boyle bisey olacagini bilmiyordum insallah sebep odur hamile olmaktan bin kat daha iyi ama adet sancilari var yani oluoyormusum gibi bi bakiyorum yine bisey yok ilk defa oldu bende boyle yani belirtileri var ama kendi yok

adet söktürücü bişiler iç..ne biliyim soğan suyu ,kekik ,artık başka ne varsa.))civanperçemi

adet söktürücü bişiler iç..ne biliyim soğan suyu ,kekik ,artık başka ne varsa.))civanperçemi

tskler denicem bakalim ama iste aklimda hala hamilemiyim aceba idye soru isareti var ilk testi yapim olmadigimi gorim bi rahatliyim sonra adet sokturucu ne varsa kullanririm artik
:)

canım selam...bu ilişki konularında dikkatli olmanı öneririm..bebek istemiyorsan haplarını almalısın..ilişki yarım veya tam farketmez.spermlerin durumuna göre degişir...
bence öncelikle doktora bi görün.hamile olmadıgına emin ol.sonrada haplarına başla...
hapı içerken de 1 ayı tamamlaman gerek ki korusun.
o yüzden hapa başlarsan ilişkide dikkatli ol...

canım selam...bu ilişki konularında dikkatli olmanı öneririm..bebek istemiyorsan haplarını almalısın..ilişki yarım veya tam farketmez.spermlerin durumuna göre degişir...
bence öncelikle doktora bi görün.hamile olmadıgına emin ol.sonrada haplarına başla...
hapı içerken de 1 ayı tamamlaman gerek ki korusun.
o yüzden hapa başlarsan ilişkide dikkatli ol...

iliskiye girmeden hamile kalinmaz diye dusundum hep baslarda hic olmuyordu sonrada tam olmadi yani nasil anlatacagimi bilemiyorum ama.. iste haplarida alma geregi duymadim bugun testi yapacam insallah hamile degilimdir

neyapacagimi bilmiyorum ama istemiyorum ben off allahim sabahi zor ettim inanamiyorum halaa yaaa :((((( aldiracam ama korkuyorum iliskiye girmeden olmaz diye bisey yok oluyormus arkadaslar hamile kaliniyormus binde bir ihtimalde olsa oluyoo

neyapacagimi bilmiyorum ama istemiyorum ben off allahim sabahi zor ettim inanamiyorum halaa yaaa :((((( aldiracam ama korkuyorum iliskiye girmeden olmaz diye bisey yok oluyormus arkadaslar hamile kaliniyormus binde bir ihtimalde olsa oluyoo

kendi hakkında en doğru kararı sen bilirsin tabiki ama insanlar o kadar çok çabalarken, sen bu şekilde hamile kalabildiysen Allah'ın sana lutfu olarak düşün bence o bebeği :CüvCüv:

rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah

canım birkantesti yaptır en kesin sonucu orda alırsın

valla canim evde yapilan testlerden aldim hamile oldugumu gosteriyor biran once doktora gidecem ama o testlerde yuzde 99 dogru oldugu soyleniyor insallah bir yanlislik vardir aldirmaya korkuyorum ama bebekde istemiyorum neyapacagimi bilmiyorum :(((

kendi hakkında en doğru kararı sen bilirsin tabiki ama insanlar o kadar çok çabalarken, sen bu şekilde hamile kalabildiysen Allah'ın sana lutfu olarak düşün bence o bebeği :CüvCüv:

rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah

ama ben buna hazir degil korkuyorum daha iliskiye girmeye korkuordum bi cocuk dogurma dusuncesi korkutuyor ayrica yasam sartlarimiz bizim bir bebek icin hic uygun degil suan:*((((

valla isteyen kızsın
mesleğinizde müşavir yazıyor demekki cahil birisi değilsiniz
sipermin 1 damlası bile gebe kalmaya yetiyor
bunca insan hamile kalmak için nerdeyse canlarından oluyorlar
siz tedbirsiz davranışlarınızla hamile kalıyorsunuz sonrada istemiyorum diyorsunuz
anlamıyorum anlayamıyorum....

Back