Lütfen yardımcı olur musunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi gns21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gns21

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
204
36
13
29
Merhabalar kızlar benim üç gündür mide yanması ve afedersiniz ama mide bulantısı mi desem demesem bilemedim böyle kusma ağzıma gelip geri gidiyor gibi oluyor ayaklarım çok üşüyor sürekli soğuk ve birde sürekli böyle hafif gegirme gibi oluyor acaba gebelik belirtisi olabilir mi

Merhabalar kızlar benim üç gündür mide yanması ve afedersiniz ama mide bulantısı mi desem demesem bilemedim böyle kusma ağzıma gelip geri gidiyor gibi oluyor ayaklarım çok üşüyor sürekli soğuk ve birde sürekli böyle hafif gegirme gibi oluyor acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Merhaba adete kaç güm var test yaptınız mı

Merhaba adete kaç güm var test yaptınız mı
Test yapmadım yapmayada korkuyorum açıkçası bekliyorum sadece adetim düzensiz olmuştu bı kaç aydır bende gebelikten ümidimi kestim diye takip etmemiştim tam tarih bilmiyorumki

Adetime 9 gün var bı kaç gündür kasığıma kramp giriyordu bugünde fena sizlama giriyor sağ kasigima ve aşırı gaz sancısı var göğüs uçlarım hassaslasti ve sızlıyor dokununca bide beyaz kokusuz bı akıntım var sabah bı test yapicam
Neler var biraz bilgi verir misiniz birbirmize yardimci olalım inşallah isteyen herkes olur

Adetime 9 gün var bı kaç gündür kasığıma kramp giriyordu bugünde fena sizlama giriyor sağ kasigima ve aşırı gaz sancısı var göğüs uçlarım hassaslasti ve sızlıyor dokununca bide beyaz kokusuz bı akıntım var sabah bı test yapicam
Ay bende de var inşallah hamileyizdir ya

En az bir hafta beklerim daha ben sonda testle uğraşmam kan veririm
Ben dayanamadım test yaptım ama adet günümü tam bilmediğim için erken olabilirde biraz silik gibi geldi kamerada görünmüyor gibi ama bı bakabilir misin

Eklentiler

• IMG_20250424_103634.webp
    IMG_20250424_103634.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20250424_103631.webp
    IMG_20250424_103631.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20250424_103622.webp
    IMG_20250424_103622.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 4
Back
X