Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba adete kaç güm var test yaptınız mıMerhabalar kızlar benim üç gündür mide yanması ve afedersiniz ama mide bulantısı mi desem demesem bilemedim böyle kusma ağzıma gelip geri gidiyor gibi oluyor ayaklarım çok üşüyor sürekli soğuk ve birde sürekli böyle hafif gegirme gibi oluyor acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Test yapmadım yapmayada korkuyorum açıkçası bekliyorum sadece adetim düzensiz olmuştu bı kaç aydır bende gebelikten ümidimi kestim diye takip etmemiştim tam tarih bilmiyorumkiMerhaba adete kaç güm var test yaptınız mı
Neler var biraz bilgi verir misiniz birbirmize yardimci olalım inşallah isteyen herkes olurBende de var o bende bekliyorum hala ..
Neler var biraz bilgi verir misiniz birbirmize yardimci olalım inşallah isteyen herkes olur
Ay bende de var inşallah hamileyizdir yaAdetime 9 gün var bı kaç gündür kasığıma kramp giriyordu bugünde fena sizlama giriyor sağ kasigima ve aşırı gaz sancısı var göğüs uçlarım hassaslasti ve sızlıyor dokununca bide beyaz kokusuz bı akıntım var sabah bı test yapicam
Ay bende de var inşallah hamileyizdir ya
Benim adetim düzensiz kesmişti bı kaç aydır bende ümidimi kestim diye takip etmedim tam bilmiyorum yaniAyy inşallah yaaa senin adet ne zaman
Benimkide duzensiz en son ne zaman olduBenim adetim düzensiz kesmişti bı kaç aydır bende ümidimi kestim diye takip etmedim tam bilmiyorum yani
Ben mert ayinda hiç oruç tutmadım mesela çok uzun sürdü bı ay kadar sonra nişanın basinda oldum iki si gibi ama böyle sadece iki gün surduBenimkide duzensiz en son ne zaman oldu
AnladimmmmBen mert ayinda hiç oruç tutmadım mesela çok uzun sürdü bı ay kadar sonra nişanın basinda oldum iki si gibi ama böyle sadece iki gün surdu
bugun bı ağrım başladı anlatamam sabahtan beri ağrım var bı yatağı topliyim dedim bacağıma vurdu yemek bile yapamadimAnladimmmm
Benim
bugun bı ağrım başladı anlatamam sabahtan beri ağrım var bı yatağı topliyim dedim bacağıma vurdu yemek bile yapamadim
Ne zaman test yapicaksinBende dün öyleydim bugün hafifledi biraz
En az bir hafta beklerim daha ben sonda testle uğraşmam kan veririmNe zaman test yapicaksin
Ben de çok zor tutuyorum kendimi yaEn az bir hafta beklerim daha ben sonda testle uğraşmam kan veririm