- 13 Şubat 2020
- 11
- -1
-
- Konu Sahibi Aylak kusu
Sen nerden anladın kızSevgili A Aylak kusu daha 26 dakika önce üyelik alıp bunu soruyorsan kesin hamile kalmışsındır.
Çık şimdi işin içinden bakalım.
Gözlerim çok keskin, bütün belirtiler hamileliğe işaret ediyorSen nerden anladın kız
Kusura bakmayın sizin kadar bilgi sahibi olmadığım için ciddi bir şekilde burada sormak istedim ama görüyorum ki bilgilendirmek yerine dalga geçmek daha cok hoşunuza gidiyor. Yanıtınız için teşekkur ederim yinede.Sevgili A Aylak kusu daha 26 dakika önce üyelik alıp bunu soruyorsan kesin hamile kalmışsındır.
Çık şimdi işin içinden bakalım.
Bu şekilde sorarsan ne bekliyorsun ki? Hamile kalmak o kadar kolay bir şey olsa burada bayanlar yüzlerce başlık açıp nasıl olacak bu iş diye kendilerini paralamazlar...Kusura bakmayın sizin kadar bilgi sahibi olmadığım için ciddi bir şekilde burada sormak istedim ama görüyorum ki bilgilendirmek yerine dalga geçmek daha cok hoşunuza gidiyor. Yanıtınız için teşekkur ederim yinede.
Adet günümden 1 gün önceydi sonrasında adet oldum ama yinede tedirginim. Öyle bir ihtimal var mıdır acaba1 gün içinde 5 keztest yapıp öğrenirsiniz artık.
Oy ne kadar mekanik bi anlatım bu. Performansa bakacak olursak sizin sevgili de robotgillerden. Küçük antenliyi bi kaç aya yağlarsınız artık. Hayırlı olsun.Sevgilimle adet günümden 1 gün önce üzerimizde çamaşır yokken sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Belime boşalmasından 10dk kadar sonra tekrar sürtüp bu kez de kasığıma boşaldı. Aynı gün içinde 3 kez daha benzer boşalma oldu. Her ilişki sırasında da zevk suyu denen sıvı vajinama temas etti. Yalnızca boşalmanın birinde klistorise sperm bulaştı. Hamile kalma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Üstüne görme olabilirAdet günümden 1 gün önceydi sonrasında adet oldum ama yinede tedirginim. Öyle bir ihtimal var mıdır acaba
Hamile kalmak öyle kolay değil. Hamile kalma ihtimaliniz yok gibi bir şey ama yinede emin olmak istiyorsanız kandan baktırın.Adet günümden 1 gün önceydi sonrasında adet oldum ama yinede tedirginim. Öyle bir ihtimal var mıdır acaba
Nasıl sormaliydım bilmiyorum kusura bakmayın. Kolay bir şey degil tabiki haklisiniz.Bu şekilde sorarsan ne bekliyorsun ki? Hamile kalmak o kadar kolay bir şey olsa burada bayanlar yüzlerce başlık açıp nasıl olacak bu iş diye kendilerini paralamazlar...
Bunun yanında elbette bir risk var, ama o kadar ileri gittiysen bu riski almış olursun, onu da test yapmadan biz nerden bilelim?
Tesekkur ederim.Hamile kalmak öyle kolay değil. Hamile kalma ihtimaliniz yok gibi bir şey ama yinede emin olmak istiyorsanız kandan baktırın.
Adet kanaması gibi olabilir mi üstüne görme durumundaÜstüne görme olabilir
Tam döneminde bu ilişki olduğu için tedirgin oldum. Teşekkur ederim cevabiniz için.Adet olmuşsun iste ne hamileliği
Tesekkur ederim cevabiniz için.İhtimal var . Adet gününden önce de hamile kalınabilir . Ama sizin anlattığıniz şekilde zor.