Lütfen yardımcı olur musunuz

Bir günde 5 kere sürtünecek kadar ateşli ve bu tarz bir yakınlaşmaya sakınca görmeyecek kadar açık görüşlüyseniz, gerçeğini yaşayın ne olacak. ( inanın daha zevkli) Sürtünmeyi bilen kişilerin korunmayı, nasıl hamile kalınıp kalınmayacağını, bu tarz aktivitelerin risklerini bilmiyor olmaları çok saçma. Evet az da olsa risk var 5 tur olduğu için 5 kat fazla risk var , bu kadar zorlamaya bir test yapılmalı bence 🤔 Yani neredeyse üreme organları ve rahmi de içine alan bölgenin dıştan her noktasına boşalmış ,ihmale gelmez 🤔

Bir günde 5 kere sürtünecek kadar ateşli ve bu tarz bir yakınlaşmaya sakınca görmeyecek kadar açık görüşlüyseniz, gerçeğini yaşayın ne olacak. ( inanın daha zevkli) Sürtünmeyi bilen kişilerin korunmayı, nasıl hamile kalınıp kalınmayacağını, bu tarz aktivitelerin risklerini bilmiyor olmaları çok saçma. Evet az da olsa risk var 5 tur olduğu için 5 kat fazla risk var , bu kadar zorlamaya bir test yapılmalı bence 🤔 Yani neredeyse üreme organları ve rahmi de içine alan bölgenin dıştan her noktasına boşalmış ,ihmale gelmez 🤔
Teşekkur ederim cevabiniz için.

Buraya gidip yazacağına kadın doğum doktoruna randevu al ve eğitim al, doğum kontrol yöntemlerini öğren. Hem olaya girip, hem de sorumsuzca karşılıklı günde 5 kez hallenip sonra da buradan cevap beklemeyin. Hiç birisi uzman değil, yanlış cevap alabilirsin. Korunma olmadan bu gidişle zaten hamile kalırsın. Eğer gerçek hesapsan. Adamlar fantezi kuruyor resmen bazen burada.

O işe kafanız çalışıyor da buna mı çalışmıyor Allah aşkına ya anlamıyorum ben biz bu kadar mı cahil mantıksız düşünen bir toplumuz. Tabikide hamilesin canım sen sonuçta bide adet olmuşsun hamile olmasan adet görmezdin üstüne:KK4:

Adet günümden 1 gün önceydi sonrasında adet oldum ama yinede tedirginim. Öyle bir ihtimal var mıdır acaba
İlk mesajınızda (konunuzda) anlattıklarınız çok çok düşük olmakla beraber bir risk oluşturabilirdi ama eğer adetinizden 1 gün önce olduysa bu ve sonrasında adet gördüyseniz içiniz rahat olsun, hamile olmanız mümkün değil.

Adet kanaması gibi olabilir mi üstüne görme durumunda
üstüne görme yerleşme kanamasıdır ve 3 saat ile 3 gün arasında sürer. adet kanamasından farkı rengi ve akışkanlığıdır. adet kanaması daha akışkan, yerleşme kanaması daha çok akıntı gibidir. ve söylediğiniz yolla gebelik çok mümkün durmuyor.

Sevgilimle adet günümden 1 gün önce üzerimizde çamaşır yokken sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Belime boşalmasından 10dk kadar sonra tekrar sürtüp bu kez de kasığıma boşaldı. Aynı gün içinde 3 kez daha benzer boşalma oldu. Her ilişki sırasında da zevk suyu denen sıvı vajinama temas etti. Yalnızca boşalmanın birinde klistorise sperm bulaştı. Hamile kalma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Bu ne bicim anlatim sekli Allah askina 🤦🏻‍♀️Ayrica birinci oldu madem iki uc ne diye devam ediyorsunuz ki

Adet günümden 1 gün önceydi sonrasında adet oldum ama yinede tedirginim. Öyle bir ihtimal var mıdır acaba
Canim konu cok geçmiş ama yinede bilgi vermek isterim. Sürtünme yolu ile veya zevk suyuyla hamile kalmazsin. Icine bile gitmemiş vajinankn ustunde kalmış ustelik. Ayrıca daha sevgili olduğunuz icin de biraz daha dikkatli olmanizi oneririm sonradan kimsenin başı agrimasin

Ayrica dalga geçen arkadaşlar, kızımız ne kadar size gore hata da yapmış olsa herkese saygi duymak lazim. Korkmuş ve buraya yazmış. Yardimci olalım diye düşünüyorum. Hepimiz bayaniz.

Ayrica dalga geçen arkadaşlar, kızımız ne kadar size gore hata da yapmış olsa herkese saygi duymak lazim. Korkmuş ve buraya yazmış. Yardimci olalım diye düşünüyorum. Hepimiz bayaniz.
Mağarada yaşasa insan bu hatayı yapmaz. Bir ton korunma yöntemi var. Ayrıca belli ki sahte profil atılmış siteden.

Mağarada yaşasa insan bu hatayı yapmaz. Bir ton korunma yöntemi var. Ayrıca belli ki sahte profil atılmış siteden.
Direk ilişki yaşasa evet korumalıydı derim. Ama iliski yaşamamış ki sürtünme yoluyla ikiside zevk almis anladigim kadariyla . Oyuzden surtunerek hamile.kalmaz. o açıdan söyledim

Direk ilişki yaşasa evet korumalıydı derim. Ama iliski yaşamamış ki sürtünme yoluyla ikiside zevk almis anladigim kadariyla . Oyuzden surtunerek hamile.kalmaz. o açıdan söyledim
Profil sahte de olsa günümüzde artik okadar cokki boyle şeyler yaşayan gençlerimiz. Ayni durumda olanlar da okusun diye yorum yaptim.

X