- 13 Şubat 2020
- 11
- -1
-
- Konu Sahibi Aylak kusu
Haklisiniz.He canım he okadar kolaydı hamile kalmak .
Tesekkur ederim cevabiniz için.Hayır saçmalama ben çok kez yaşadım farklı farklı bir şey olmuyor. Ama yine de pür dikkat.
Teşekkur ederim cevabiniz için.Bir günde 5 kere sürtünecek kadar ateşli ve bu tarz bir yakınlaşmaya sakınca görmeyecek kadar açık görüşlüyseniz, gerçeğini yaşayın ne olacak. ( inanın daha zevkli) Sürtünmeyi bilen kişilerin korunmayı, nasıl hamile kalınıp kalınmayacağını, bu tarz aktivitelerin risklerini bilmiyor olmaları çok saçma. Evet az da olsa risk var 5 tur olduğu için 5 kat fazla risk var , bu kadar zorlamaya bir test yapılmalı benceYani neredeyse üreme organları ve rahmi de içine alan bölgenin dıştan her noktasına boşalmış ,ihmale gelmez
Ben diyecektim sürtünmeli ilişki nasıl oluyor kiYeminle okudukça evim dışımda bir yere temas etmekte çekiniyorum, buraya biri sürtmüş müdür diye?
Bu ne ya, ülkede seks sürtme yoluyla ilerliyor resmen.
İlk mesajınızda (konunuzda) anlattıklarınız çok çok düşük olmakla beraber bir risk oluşturabilirdi ama eğer adetinizden 1 gün önce olduysa bu ve sonrasında adet gördüyseniz içiniz rahat olsun, hamile olmanız mümkün değil.Adet günümden 1 gün önceydi sonrasında adet oldum ama yinede tedirginim. Öyle bir ihtimal var mıdır acaba
üstüne görme yerleşme kanamasıdır ve 3 saat ile 3 gün arasında sürer. adet kanamasından farkı rengi ve akışkanlığıdır. adet kanaması daha akışkan, yerleşme kanaması daha çok akıntı gibidir. ve söylediğiniz yolla gebelik çok mümkün durmuyor.Adet kanaması gibi olabilir mi üstüne görme durumunda
Sevgilimle adet günümden 1 gün önce üzerimizde çamaşır yokken sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Belime boşalmasından 10dk kadar sonra tekrar sürtüp bu kez de kasığıma boşaldı. Aynı gün içinde 3 kez daha benzer boşalma oldu. Her ilişki sırasında da zevk suyu denen sıvı vajinama temas etti. Yalnızca boşalmanın birinde klistorise sperm bulaştı. Hamile kalma gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
Biz biri bulamiyoruz beş diyor yaAma bence burda bir hamilelik olasılıgı varsa beliniz hamile kalmiş olabilir...
Çok sürtünmeyin kıvılcım çıkar
Ya sizin +18 bölümündeki hijyen kokan yorumlarınıza bayılıyorum benYeminle okudukça evim dışımda bir yere temas etmekte çekiniyorum, buraya biri sürtmüş müdür diye?
Bu ne ya, ülkede seks sürtme yoluyla ilerliyor resmen.
Canim konu cok geçmiş ama yinede bilgi vermek isterim. Sürtünme yolu ile veya zevk suyuyla hamile kalmazsin. Icine bile gitmemiş vajinankn ustunde kalmış ustelik. Ayrıca daha sevgili olduğunuz icin de biraz daha dikkatli olmanizi oneririm sonradan kimsenin başı agrimasinAdet günümden 1 gün önceydi sonrasında adet oldum ama yinede tedirginim. Öyle bir ihtimal var mıdır acaba
Mağarada yaşasa insan bu hatayı yapmaz. Bir ton korunma yöntemi var. Ayrıca belli ki sahte profil atılmış siteden.Ayrica dalga geçen arkadaşlar, kızımız ne kadar size gore hata da yapmış olsa herkese saygi duymak lazim. Korkmuş ve buraya yazmış. Yardimci olalım diye düşünüyorum. Hepimiz bayaniz.
Direk ilişki yaşasa evet korumalıydı derim. Ama iliski yaşamamış ki sürtünme yoluyla ikiside zevk almis anladigim kadariyla . Oyuzden surtunerek hamile.kalmaz. o açıdan söyledimMağarada yaşasa insan bu hatayı yapmaz. Bir ton korunma yöntemi var. Ayrıca belli ki sahte profil atılmış siteden.
Profil sahte de olsa günümüzde artik okadar cokki boyle şeyler yaşayan gençlerimiz. Ayni durumda olanlar da okusun diye yorum yaptim.Direk ilişki yaşasa evet korumalıydı derim. Ama iliski yaşamamış ki sürtünme yoluyla ikiside zevk almis anladigim kadariyla . Oyuzden surtunerek hamile.kalmaz. o açıdan söyledim