• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımcı olun =(

pembeprenses35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
123
1
116
kızlar ben 19 yasındayım iktisat öğencisiyim. ama hayalim hep tıptı esit ağırlık olduğum için tıp hep imkansız gelirdi. düsündm de ben seneye tekrar sınava girmek istiyorum sizce basarabilirmiyim fen bilimleri derslerini hiç görmedim korkuyorum bu yüzden =(((

bence unut sen ealık okumussun hemde tıp fulle yakın cıkarman lazım cok zor sanki ama kendine inanırsan olur imkansız die bişi yok..

Evet imkansız diye birşey yok.. Ama imkansıza yakın birşeyler var.. Senin bu istediğinde imkansıza yakın. Çok istersen olur.. Evet çok istersen olur ama tutarlı istemen lazım. Belki bu söylediklerimden dolayı bana çok kızacaksın ama maalesef ben realistim..

3 seneye yakın Fen öğrencileri fen görüyor ve 2 sene dersaneye gidiyorlar ona rağmen birçoğu ilk senelerinde tıp kazanamıyor. 2.senelerinde zar zor tıp bölümünü seçebiliyorlar.

Sen hayatın boyunca bir 9.sınıfta gördüğün Fen eğitimiyle nasıl tıp kazanmayı düşünüyorsun ki ? Bence fazla idealistsin.. ıdealist olmak kötü birşey değil fakat seninki birazcık hayalperestliğe kaçan bir idealistlik..

Bana lütfen kızma.. Ben sadece 1 senene yazık edeceksin ona üzülüyorum.. Ve sonuç hüsran olacak. Benim fen okuyan bir arkadaşım vardı. Puanları çok iyiydi okuldada durumu iyiydi.. Zaten yapılan o zamanlar LGS diyim sonra OKS ve SBS oldu :) LGS'de ilk 5000'e giren biriydi.. Tıp kazanamadı. Herkesin harcı değil tıp kazanmak.. Sen bence gayet geleceği parlak bir meslek alanında eğitim görüyorsun. Unut Tıp hayallerini ve yoluna devam et..

Back