Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam karısının telefonundan yazıyordu dedi bana kadın değildi yazıştığım dediÖzür dileyip seni ikna etmelerinimi bekliyordun? aldatmasını nasıl hazmedecektin.
iyimi seni gururlu bilip üzerine gelmemişler yoksa daha çok aldatılırdın gibime geliyor.
bariz kadının evinde buluşup seni aldatmış, dahası yok ne yazıkki.
adam karısının telefonundan yazıyordu dedi bana kadın değildi yazıştığım dedi
Çok güldüm yorumunuza Allah da sizi güldürsünSanki bana FBI, CIA ahhhhahaha
Ne şifresi ya.. Adam bariz gözü dışarda.
Düzgün bir aile kızıyla evleneyim ama dışardakilerle de ilişkimi kesmeyim, erkeklik gururum var telefonumu karıştırma falan..
Yalan o işler. Şükret bence bir aç yedir, giydir hayrına. Büyük dertten kurtuldun.
hayır evli olamaz imkanı yokNişanlın evli olabilir mi? Adından sanından emin misin? Nikah işlemlerini nasıl yapacaktınız? Evli olduğu ortaya çıkmasın diye uğrasıyor olabilir mi? Ailesinin belkide durumdan haberi var ve sizden saklıyorlardı. Çok mu uçtum bilmiyorum ama ben resmi yada gayrıresmi hayatında biri olduğunu ve evli gibi yaşadığını düşündüm.
Ama ben pişman olmasını her şeyi açıkça anlatmasını peşimden gelmesini çok istiyorum hak verin banada siz de olsanız istemez miydiniz