Lütfen yardımcı olun 400cc protez

merhaba kızlar.burda yazdıklarınızı okuyunca burnumu sokmadan edemedim.Kızlar Allah aşkına eğer deri fazlası,sarkması varsa; iz olmasın diye büyük protez taktırmayın.hele hele dokunuz hiç kalmamış ise kas üstü sakın sakın yaptırmayın.bakın benim fotoğraflara doktor kas üstü yaptı protez kabak gibi ortada dokununca ele gelmesini bırakın bakınca görülüyor.herkesin aynı olacak diye bir şey yok ama meme tamamen boşalmış, deri sarkmış ,meme başı ile omuz mesafesi olması gerekenden daha uzun ise kas altı yapılması kesinlikle şart.toparlama dikleştirme yaptırmadan yapılırsa sarkık büyük memeye sahip olursunuz.öyle olması mutlu edecekse yaptırın.

Ben kestirmediğim drum beni ikna ettiği için minnetarım.kestirenlerinde pişmanlıklarını bizzat dinlediğim için insan acaba hangisi demeden edemiyor.ve iki farklı seçenek sunuluyorsa demekki bir oluru varki sunuluyor dedim.ha bütün görüştüğüm drlar kesmek şart deseydi evet olması gereken demekki bu diycektim.şuan amelyat olalı 5gün oldu büyük diye korktuğum 420 cc ödemli olduğum halde iyiki drumu dinlemişim dedirtiyor hiç büyük gelmiyor.küçük taktırıp hala destekli sütyen takanlarıda biliyorum.keşke fotoğraf yüklemeyi becerebilsem ama olmuyor yükleye basıyorum hiç bişey değişmiyor.halimden şimdilik çok memnunum belki ödem geçince sarkmada olabilir.herkesin önceliği başka olabilir kesik içinde memem olmasındansa yinede sarkmış meme kabulüm.sonuçta doğal olanıda sarkmıyormu yıllar geçip nine olup dimdik memeleride yadırgarım belkide :)

Son düzenleme:
Ben seni önceden beri takip ediyorum sürecini biliuorum ve cok üzüldüm canim :KK61: ben dr a sordum senin fotoları görünce ve bana çok güzel anlattı benim memeucu kuculterek ve diklestirme ordan yaparak bide uygun küçük bi protezle olmasi gerektiğini büyük 400 cc gibi bi protezle senin gibi bi sonuç olacağını anlattı. Bana küçük 250 300 ârâsı bişi takılacak çünkü dokum var. Sarkmayi da meme ucundan toparlayip hemde uclari yerine koyacak. İnşallah hersey güzel olur benim ve bundan sonrası senin için hayırlısı olsun
canım çok teşekkür ediyorum.ben de seni takip ediyorum.inşallah istediğinden çok çok daha iyi olur.ben de merak ediyorum senin sonucu.ankaradamıydın burdaysan senden sonra senin doktora da giderim :)

geçmiş olsun sizin adınıza sevindim istediğiniz gibi olmuş.@sevhas
Çok teşekkür ederim.siz sanırım bazı sorunlar yaşsmışsınız okuduklarımdan öyle anladım tam ne oldu anlayamasamda umarım sorunun çözülmüştür.hepimiz ne hayallerle ve acıları çekerek buna girişiyoruz.herkesin gönlüne göre olsun dileğim

canım çok teşekkür ediyorum.ben de seni takip ediyorum.inşallah istediğinden çok çok daha iyi olur.ben de merak ediyorum senin sonucu.ankaradamıydın burdaysan senden sonra senin doktora da giderim :)
Canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben kocaelideyim cnm.

Ben kestirmediğim drum beni ikna ettiği için minnetarım.kestirenlerinde pişmanlıklarını bizzat dinlediğim için insan acaba hangisi demeden edemiyor.ve iki farklı seçenek sunuluyorsa demekki bir oluru varki sunuluyor dedim.ha bütün görüştüğüm drlar kesmek şart deseydi evet olması gereken demekki bu diycektim.şuan amelyat olalı 5gün oldu büyük diye korktuğum 420 cc ödemli olduğum halde iyiki drumu dinlemişim dedirtiyor hiç büyük gelmiyor.küçük taktırıp hala destekli sütyen takanlarıda biliyorum.keşke fotoğraf yüklemeyi becerebilsem ama olmuyor yükleye basıyorum hiç bişey değişmiyor.halimden şimdilik çok memnunum belki ödem geçince sarkmada olabilir.herkesin önceliği başka olabilir kesik içinde memem olmasındansa yinede sarkmış meme kabulüm.sonuçta doğal olanıda sarkmıyormu yıllar geçip nine olup dimdik memeleride yadırgarım belkide :)

Sorun dikleştirme olup olmaması değil esasında . Violetin kas üstü oldu bütün sıkıntı ondan kaynaklanıyor bence . Yani yine 400 cc olsaydı ama kas altı olsaydı böyle bi görüntü olmazdı . Süreçleriniz farklı o yüzden .

Sorun dikleştirme olup olmaması değil esasında . Violetin kas üstü oldu bütün sıkıntı ondan kaynaklanıyor bence . Yani yine 400 cc olsaydı ama kas altı olsaydı böyle bi görüntü olmazdı . Süreçleriniz farklı o yüzden .
canım kas üstü olduğu için protez çok belli ama sol protez deforme olmuş sanırım.çünkü öne eğildiğimde veya sağa sola yattığımda çok kötü bir görüntü oluyor.4.ayım bitti ama değişen hiç bir şey yok.ağrımda hala devam ediyor.6 ay bi bitsin bakalım ne diyecek.

canım kas üstü olduğu için protez çok belli ama sol protez deforme olmuş sanırım.çünkü öne eğildiğimde veya sağa sola yattığımda çok kötü bir görüntü oluyor.4.ayım bitti ama değişen hiç bir şey yok.ağrımda hala devam ediyor.6 ay bi bitsin bakalım ne diyecek.
Kas altı bence Cift meme görüntüsü yapardi bence uclari kucultmeliydi sadece protezler diklestirme yaptığı için belki de tabiki drlar daha iyi bilir benim fikrim bu yönde

Ve ameliyatımı oldum çok şükür ikizlerime kavuştum.beklediğimden çok çok iyiyim çok şükür.haraketsiz olduğum sürece hiç ağrım yok .kalkmaya çalışırken kaslarım ağrıyor.bu gece hastanedim.drum gevcek derimi gerdirmek için 420cc kullanmış.şuan ödemsen şiş olduğu halde büyüklüğü rahatsız etmiyor.iyiki kesmeden yağmış.çok memnun kaldım herkese şiddetle tavsiye ederim drumu cem inan bektaş harika bi dr
arkadsslar kesmeden nasıl oluyor ? Ben de çok yakında olucam kas altı 400 cc dedi banac. 160 boyunda 51vkıloyum bana biraz buyuk gibi geldi 3 gün dren takıkı olucakmış

X