Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok heyecanlıyım uyuyamıyorum heyecandan drum bu çarşamba ameliyat diyor.bukadar çabuk beklemiyordum.perşembe veya cuma istedim.bugün haber vericek ayarlayabilirse perşembe memelerime kavuşuyorum.hem korkuyorum çook hem istiyorum.umarım herşey güzel geçer
Drma güveniyorum ona bıraktım eminimki vücuduma uymayan bi boyuta getirmezsiniz dedim kesik istemiyorum çünkü derim hiç uygun değil kesilmeye.drda ben küçük protezle denemeye başlıycam 400cc ye kadar deniycem eğer 400ccde derin hala sarkıyorsa dikleştirme yapıcam dedi.bazen istemesekte bazı durumlar kaçınılmazdır dedi.merak etme ilk başta yadırgıycaksın ama sonra alışıcaksın boyutlarına dedi.şimdiye kadar çoğu hastam keşke bi tık daha büyük olsaydı diye yakınmıştır.daha hiç büyük diye şikayet eden olmadı dedi.bilmiyırum inanılmaz bi güven duyuyorum inşallah beni hüsrana uğratmaz.bu arada sağol canım çok teşekkürker.harıl harıl temizlik yapıyorum bugün sanırım uzun süre elim kolum kalkmıycak.Canım hadi gözün aydın hiç korkma gözünü kapatıp açacaksın bi bakmışsın ki bitmiş herşey .. peki ama neye karar verdin ?
Ve ameliyatımı oldum çok şükür ikizlerime kavuştum.beklediğimden çok çok iyiyim çok şükür.haraketsiz olduğum sürece hiç ağrım yok .kalkmaya çalışırken kaslarım ağrıyor.bu gece hastanedim.drum gevcek derimi gerdirmek için 420cc kullanmış.şuan ödemsen şiş olduğu halde büyüklüğü rahatsız etmiyor.iyiki kesmeden yağmış.çok memnun kaldım herkese şiddetle tavsiye ederim drumu cem inan bektaş harika bi dr
Bugün 2.günüm kendi yemeğimi kendim yiyebiliyorum.wc ihtiyacımı kendim karşılıyorum.bi düz yattığımda kendim kalkamıyorum.bu sabaha kadar inanılmaz kas ağrım oldu ama bugün çok azaldı.ödemde düne göre daha az.ay ben çok mutluyum açıp açıp bakasım var.inanamıyorum bunlar benimmi diyorumCanım çok geçmiş olsun , deri altında protez uygulamalı olandan daha küçük duruyor söylemiştim :) sürecinin sorunsuz geçmesi dileğiyle ..
Bugün 2.günüm kendi yemeğimi kendim yiyebiliyorum.wc ihtiyacımı kendim karşılıyorum.bi düz yattığımda kendim kalkamıyorum.bu sabaha kadar inanılmaz kas ağrım oldu ama bugün çok azaldı.ödemde düne göre daha az.ay ben çok mutluyum açıp açıp bakasım var.inanamıyorum bunlar benimmi diyorum
Çok teşekkürler evet fotoprafım yok buraya yeni üye oldum tam kullanımını kavrayamadığımdan heryerde görünürse diye çekiniyorum fotoğraf koymaya.bu arada 2 çocuk annesiyim bu ameliyata ihyiyacımda emzirme dönemindeki aşırı deri sarkması ve meme kitlesinin yok olmasından dolayı olduSanırım siz de annesiniz anneler Doğum sancısı da çektiklerinden dolayı antrenmanlı oluyor sanırım :) iyi olmanıza memnun olmanıza çok sevindim . Ama beni şaşırtan şey büyük beklentiniz yoktu ama şimdiden benimsemişsiniz büyüklüğü :) beni izlemişsiniz albümünüz Yok sizin ama samimiyetinize güvenerek ben de sizi izliyorum fotoğraflarıma bakabilirsiniz .
İyileşme döneminde ani hareketlerden kaçınmak ağır kaldırmamak gerektiği kadar dinlenip ama fazla yatmamak , yürümek , bol bol su içmek iyileşme sürecinizi hızlandırır .
Şu an ödemleriniz var ama göğsünüzün şekli haliyle yerine tam oturmadı , oturunca şişlikler gidecek ama görüntü olarak yerleştiği için daha büyük görünecek . Kas altı olduğu için kaslar da bir miktar salacak kendini . Benim hiç dokum yoktu ama benim sürecim bu şekilde oldu , ameliyat öncesi , hemen sonrası , ve aylar sonrası fotoğraflarıma bakarsanız ne dediğimi daha iyi anlarsınız :)
Daha büyüyecek demişsin ben yine ödem geçince daha küçülür sanıyordum yaaSanırım siz de annesiniz anneler Doğum sancısı da çektiklerinden dolayı antrenmanlı oluyor sanırım :) iyi olmanıza memnun olmanıza çok sevindim . Ama beni şaşırtan şey büyük beklentiniz yoktu ama şimdiden benimsemişsiniz büyüklüğü :) beni izlemişsiniz albümünüz Yok sizin ama samimiyetinize güvenerek ben de sizi izliyorum fotoğraflarıma bakabilirsiniz .
İyileşme döneminde ani hareketlerden kaçınmak ağır kaldırmamak gerektiği kadar dinlenip ama fazla yatmamak , yürümek , bol bol su içmek iyileşme sürecinizi hızlandırır .
Şu an ödemleriniz var ama göğsünüzün şekli haliyle yerine tam oturmadı , oturunca şişlikler gidecek ama görüntü olarak yerleştiği için daha büyük görünecek . Kas altı olduğu için kaslar da bir miktar salacak kendini . Benim hiç dokum yoktu ama benim sürecim bu şekilde oldu , ameliyat öncesi , hemen sonrası , ve aylar sonrası fotoğraflarıma bakarsanız ne dediğimi daha iyi anlarsınız :)
Geçmiş olsun cnm bende ameliyat olucam pazartesi gün alicam inşallah nisanda kesin oluyorum artık ve bende de senin gibi aynı sarkma ve boş icleri bana da kas üstü 350 dedi dr kesi izi bendede iyileşme zor oluyor ve istemiyorum. Foto koyarsanız beni izlermisin en azından bilgim olur olmadan. Ben dr umun yaptığı fotoları gördüm ve aklıma yatti kas üstü doldurarak diklestirme yapılacak. Meme ucu kesisi ile olacak ordan toparliycak. Senin yuvarlak hangi boyut oldu yüksek mi orta mi bide kas üstü mu oldun sendeVe ameliyatımı oldum çok şükür ikizlerime kavuştum.beklediğimden çok çok iyiyim çok şükür.haraketsiz olduğum sürece hiç ağrım yok .kalkmaya çalışırken kaslarım ağrıyor.bu gece hastanedim.drum gevcek derimi gerdirmek için 420cc kullanmış.şuan ödemsen şiş olduğu halde büyüklüğü rahatsız etmiyor.iyiki kesmeden yağmış.çok memnun kaldım herkese şiddetle tavsiye ederim drumu cem inan bektaş harika bi dr
Canım seninkiler benimkiler kadar kötü durımdamı bilmiyorum ama ben çok dra muayene oldum ve çoğu dikleştirme yaparım dedi ama kesi izi geçmiyor bende ama ameliyatımı yapan drum okadar içimi ragatlattıki teslim oldum.bana keserimde diyemrm kesmemde.ama ben kesmeden yana değilim amacımız estetik bi görünümse kesilince estetik görünümden çıkıyor çok çok gerekmedikçe kesmem dedi.düşündüğünden yüksek cc kullanırım sorunu öyle halkederim dedi yeni model yüksek profil yuvarlak 420 cc kas altı kullandı.kas altı olunca protezi kas taşıyor sarması kas üstüne göre çok çok daha az ve daha doğal duruyor dedi.belki kas üstüne göre daha ağrılı ama sonuçları daha güzel oluyor.birde bünyenin protezi kabul etmeme riski daha düşük dedi.ben sende 400cc ye kadar deniycem eğer derin toparlamazsa o zaman mecbur kesicem dedi.ve içimi rahatlattı.bugün fotopraf koymayı denedim ama beceremedimGeçmiş olsun cnm bende ameliyat olucam pazartesi gün alicam inşallah nisanda kesin oluyorum artık ve bende de senin gibi aynı sarkma ve boş icleri bana da kas üstü 350 dedi dr kesi izi bendede iyileşme zor oluyor ve istemiyorum. Foto koyarsanız beni izlermisin en azından bilgim olur olmadan. Ben dr umun yaptığı fotoları gördüm ve aklıma yatti kas üstü doldurarak diklestirme yapılacak. Meme ucu kesisi ile olacak ordan toparliycak. Senin yuvarlak hangi boyut oldu yüksek mi orta mi bide kas üstü mu oldun sende
Kas altı olunca meme dokusu sarkmasi olunca protez kasta dik yukarda meme dokusu meme aşağıda oluyor ve çift meme görüntüsü oluyormuş ben bi kaç dr a danistigimda böyle söylediler. Sarkma olan memelerde kas üstü yapma sebepleri o yüzden bu kasüstü yöntemmiş. Ben simdi dr dan geldim ve gün aldim kasüstü olacak hayırlısı artık girdim bu yolaCanım seninkiler benimkiler kadar kötü durımdamı bilmiyorum ama ben çok dra muayene oldum ve çoğu dikleştirme yaparım dedi ama kesi izi geçmiyor bende ama ameliyatımı yapan drum okadar içimi ragatlattıki teslim oldum.bana keserimde diyemrm kesmemde.ama ben kesmeden yana değilim amacımız estetik bi görünümse kesilince estetik görünümden çıkıyor çok çok gerekmedikçe kesmem dedi.düşündüğünden yüksek cc kullanırım sorunu öyle halkederim dedi yeni model yüksek profil yuvarlak 420 cc kas altı kullandı.kas altı olunca protezi kas taşıyor sarması kas üstüne göre çok çok daha az ve daha doğal duruyor dedi.belki kas üstüne göre daha ağrılı ama sonuçları daha güzel oluyor.birde bünyenin protezi kabul etmeme riski daha düşük dedi.ben sende 400cc ye kadar deniycem eğer derin toparlamazsa o zaman mecbur kesicem dedi.ve içimi rahatlattı.bugün fotopraf koymayı denedim ama beceremedim
Hayırlısı olsun canım benim meme dokum hiç kalmamıştı o yüzden sanırım hep kas altı dendi.yani sarkacak meme yoktu sarkmış deri vardı sadece umarım çok rahat atlatırsın.ben bugün çok çok daha iyiyim kas altı olmama ragmen.senin dahada konforlu geçer umuyorumKas altı olunca meme dokusu sarkmasi olunca protez kasta dik yukarda meme dokusu meme aşağıda oluyor ve çift meme görüntüsü oluyormuş ben bi kaç dr a danistigimda böyle söylediler. Sarkma olan memelerde kas üstü yapma sebepleri o yüzden bu kasüstü yöntemmiş. Ben simdi dr dan geldim ve gün aldim kasüstü olacak hayırlısı artık girdim bu yola
Ben seni önceden beri takip ediyorum sürecini biliuorum ve cok üzüldüm canim ben dr a sordum senin fotoları görünce ve bana çok güzel anlattı benim memeucu kuculterek ve diklestirme ordan yaparak bide uygun küçük bi protezle olmasi gerektiğini büyük 400 cc gibi bi protezle senin gibi bi sonuç olacağını anlattı. Bana küçük 250 300 ârâsı bişi takılacak çünkü dokum var. Sarkmayi da meme ucundan toparlayip hemde uclari yerine koyacak. İnşallah hersey güzel olur benim ve bundan sonrası senin için hayırlısı olsunmerhaba kızlar.burda yazdıklarınızı okuyunca burnumu sokmadan edemedim.Kızlar Allah aşkına eğer deri fazlası,sarkması varsa; iz olmasın diye büyük protez taktırmayın.hele hele dokunuz hiç kalmamış ise kas üstü sakın sakın yaptırmayın.bakın benim fotoğraflara doktor kas üstü yaptı protez kabak gibi ortada dokununca ele gelmesini bırakın bakınca görülüyor.herkesin aynı olacak diye bir şey yok ama meme tamamen boşalmış, deri sarkmış ,meme başı ile omuz mesafesi olması gerekenden daha uzun ise kas altı yapılması kesinlikle şart.toparlama dikleştirme yaptırmadan yapılırsa sarkık büyük memeye sahip olursunuz.öyle olması mutlu edecekse yaptırın.
ben muayene bunu da söyledim meme ucundan toparlama yapıp asimetriyi düzeltmesini ama hiç gerek yok dedi durdu.ya kas altı yapıp biraz küçük bir protz taksaydı belki şuan çok da memnun olacaktım.hayırlısı artık.Ben seni önceden beri takip ediyorum sürecini biliuorum ve cok üzüldüm canim ben dr a sordum senin fotoları görünce ve bana çok güzel anlattı benim memeucu kuculterek ve diklestirme ordan yaparak bide uygun küçük bi protezle olmasi gerektiğini büyük 400 cc gibi bi protezle senin gibi bi sonuç olacağını anlattı. Bana küçük 250 300 ârâsı bişi takılacak çünkü dokum var. Sarkmayi da meme ucundan toparlayip hemde uclari yerine koyacak. İnşallah hersey güzel olur benim ve bundan sonrası senin için hayırlısı olsun
Ahh kuzum inan bende çok endiseliyim suan senin adına da çok Üzgünüm inşallah bundan sonrası iyi olur senin için ben yaptiricam foto koycam belki izsiz sende duzelttirebilirsinben muayene bunu da söyledim meme ucundan toparlama yapıp asimetriyi düzeltmesini ama hiç gerek yok dedi durdu.ya kas altı yapıp biraz küçük bir protz taksaydı belki şuan çok da memnun olacaktım.hayırlısı artık.
Ben iz istemediğim için araştırıp hatta tanıdığım birine bu şekilde yapıp sonrası doğum emzirme olduğu halde deforme olmaması beni umutlandirdi ve karar verdim gün aldim 9 nisan için hayırlısı diyorum artık hakkımda umarım sorun yasamam da mutlu olurum bende bütün süreci paylasicam bende bakalım kısmet artıkPemberuj_lu canım senin fotoları gördüm senin dokun var göğüsler çok sarkmış dikleştirme kesinlikle yapmalı doktorun.mem dokusu olduğu için kas üstü olablr belki ama ben hep söyledim söylicem kas altı ömürlük olur.