Lütfen yardım !! :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sngr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baştan başlamazmış. Çünkü aşı, diğer deri altı uygulamalar gibi değil.
Koruyucu tedavi. Kuluçka süresi boyunca etki eder. Size zaten
uygulanmaya başlanmış. Sonra de ilave dozlar yapılmış. Ama dediğim
gibi normalde takip edilmen gerek. Senin değil onların seni takip
etmesi ve kontrol etmesi gerek...

Aile hekimine bir danış. Konuyu bildir. Aşıladık bitti olmaz. Senin
durumunu izlemeleri gerekir. Bildirimi zorunlu durum çünkü.

Peki, cok tesekkürler ilginiz için gelişmelerden haberdar ederim..

Maalesef gitmedim pazartesi günü için randevu aldım acilde bir şey yapmayacaklar biliyorum ama huzur denen birsey kalmadı bende

Özellikle barınaklarda çalışan gönüllüler sık sık kuduz aşısı oluyorlar. Her ısırma olayında aşı olmaları gerekiyor mu? Barınaklarda köpeklerle sık teması olan hayvan korumacılara korunmak için ne önerilebilir?
- Risk altındaki kişilere ısırma öncesi korunma sağlanması için 0., 7., 28. günlerde toplam üç doz aşı uygulanması önerilebilir. Bu veya başka nedenlerle aşı yaptıranlar kuduza karşı mutlak bir avantaja sahip olurlar. Böyle kişilerin ısırılması durumunda serum uygulamasına gerek kalmayabilir ama aşı düşünülmelidir. Daha önce aşı olması nedeniyle uygulanacak aşı programı daha kısa olacaktır. Örneğin uygulanacak aşı sayısı 6 doz yerine 1-2′ye indirilebilir veya ısıran köpeğin 10 günlük müşahedesi sırasında daha güvenli olarak beklenebilir.

böyle bir şey buldum.belki rahatlatabilir sizi.

Çok çok tesekkürler ilginiz icin şu anda oturdum ağlıyorum hersey üst üste geliyor insallah yoktur öyle birsey bir taraftanda cile gitsemmi diyorum bilemedim bende

ayy ağlamayın.o psikolojiyi ben de biliyorum.benmki ufak bir çizikti.ona rağmen ne takmıştım.vasiyetimi bile söylüyordum etrafımdakilere :) ben de şimdi düşündüm de barınaktaki gönüllülerden daha kuduran duymadım :) yoktur bir şeyiniz merak etmeyin.dediğim gibi ciddiye alıyorlar bu konuyu.eğer yeterli demişlerse yeterlidir.o sorumluluğu almazlar.benim elimi kedi tırnağıyla çizdikten bir kaç gün sonra gitmiştim.çizik gözükmüyordu bile ama adam sorumluluk almadı yaptı aşımı.yani demek istediğim şudur ki bir tehlike olsa siz o iğneleri zevkle yaparlardı merak etmeyin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…