lütfen yardım :(

bukili

papatya
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
989
117
333
Ankara
merhaba.benim merak ettiğim lazerin nekadar acı verdiği.epilatöre dayanamıyorum yani çok acı veriyo.acaba lazaerde onun kadar acı verirmi?yaptırmak istiyorum ama kararsızım.tam olur diyebileceğim biryerde bulamadım. konuların çoğunu okudum ama aklımda bi yer oluşmadı.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:sinifsinif:

yer olarak tavsiye edemem ama sakın korkma ben çok memnun kaldım çok hafif bi ağrı ağdanın%10u bile değil soğuk hava üflüyordu benim makinem çok rahattı vallaaa

14 kişi okumuş ama kimse bişey yazma gereği duymamış neyse...

tatlım acısı dayanabileceğin düzeyde ve şiddetli değil korkulacak bişey yok ama bu ağrı eşiği denilen şey kişiden kişiye farklılık gösterebilmekte..aam şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki o lanet olası epilatördendaha az azıtıyo orası kesin

pardon acıtyo dicektim ....bi de bölgeden bölgeye değişklik gösterir...yumuşak yerler özellkle genital en hassas yer ama lazere gitmeden önce emla krem sürdüğünde acın azalıyo uyuşuyosun:)

pardon acıtyo dicektim ....bi de bölgeden bölgeye değişklik gösterir...yumuşak yerler özellkle genital en hassas yer ama lazere gitmeden önce emla krem sürdüğünde acın azalıyo uyuşuyosun:)
ayyy sonunda cvp geldi teşekkür ederm kaydirigubbakcemile2
eğer biryer bulursam başlıycam ama bulamadım henüz.önce kol altını deniycem eğer hoşuma gidersee bikini bölgesi.ama korkuyorum işte masadan apar topar kaçarmışım bide :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…