Lütfen yardım

minnnikburun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
112
27
13
29
Kızlar merhaba. Bugün eşim ile yemeğe gittik mekanda çiğköfte servis edildi bende düşünmeden 3 parça yedim parçalar öyle minicik değildi mercimek köftesi büyüklüğünde vardı. Çiğköfte daha minik olabiliyor sıkım olunca o kadar minik değildi. Sonra mekanın sayfasına bakarken "etli çiğköfte mezemiz" yazdıklarını gördüm beyninden vuruldum. Bebeğime bir zararı olur mu? Lütfen fikir verin.

Kızlar merhaba. Bugün eşim ile yemeğe gittik mekanda çiğköfte servis edildi bende düşünmeden 3 parça yedim parçalar öyle minicik değildi mercimek köftesi büyüklüğünde vardı. Çiğköfte daha minik olabiliyor sıkım olunca o kadar minik değildi. Sonra mekanın sayfasına bakarken "etli çiğköfte mezemiz" yazdıklarını gördüm beyninden vuruldum. Bebeğime bir zararı olur mu? Lütfen fikir verin.
Doktorunuza danışın bir 10 gün sonra toxoplazma testi verin.

Bir şey olmaz inşallah, stres yapmayın en iyisini doktorunuz bilir.
Çok teşekkür ederim ama sigara içilen yerde bile durmayan ben bunu yaptığım için kendime cok kızgınım. Ağlamak üzereyim daha da strese giriyorum internette bebeğin kalbi durur vs bile yazıyor girdiğim stresi tarif edemiyorum.

Çok teşekkür ederim ama sigara içilen yerde bile durmayan ben bunu yaptığım için kendime cok kızgınım. Ağlamak üzereyim daha da strese giriyorum internette bebeğin kalbi durur vs bile yazıyor girdiğim stresi tarif edemiyorum.
Hayır öyle şeyler düşünmeyin. Eğer bulaş olduysa gebelik sonuna kadar ilaç kullanırsınız. Yarın mutlaka doktorunuza ulaşın.

Merhaba. Ben daha Beta HCG takibi yaparken doktorum hiçbir şey söylememişken bir mekanda çiğ köfte yedim. Yaklaşık 10-11 gün sonra ultrasonda bebeği görünce doktor testler yaptı. Çiğ köftenin falan yasak olduğunu söyledi. Ama testlerim temiz çıktı. Yani hemen bulaş olacak diye bir şey yok bence. En iyisi doktorunuza danışıp bir test yaptırın. İçiniz rahat etsin.

Back
X