- 20 Mart 2018
- 159
- 101
- 36
- Konu Sahibi okyanus2701
selam arkadaşlar benim 9 aylık bir oğlum var 5 aydır haftada 3 gün çalışıyorum.çalıştığım günlerde babaannesi bakıyor oğluma ancak ben bakımını yeterli bulmuyorum.nasıl desem biraz üşengeç çok yerinden kalkası gelmez.bizde kalıyor .oğluma ne çorba yapar ne yoğurt yapar hepsini bekler ki ben yapayım o versin eğer yapmamışsam uyuyup kalmışsam ertesi gün oğlum çorba yoğurt yerine mama verir.iş yerinde sağıp getirdiğim sütleri vermiyor sürekli unuttuğunu söylüyor. Çocukla ilgili herşeye müdahale eder . Örneğin ağlasın hemen odaya dalar ver ben sustururm vs .. şimdide haftanın 5 günü çalışmaya başladığımda yani oğlum 1 yaşında olduğunda kendi evinde bakmak istediğini oğlumuzu pazar akşam bırakıp cuma akşam almamızı istediğini ancak öyle bakabileceğini söyledi.yani oğlumu 5 gün görmicem yada işte onun evine uğrayıp görüp sevip evime gelicem.bu durumu da kabul etmek istemiyorum .eşim sağlık memuru hastanede kurum kreşi var 1 yaşında oraya versem babasıyla gidip gelse çok mu küçük olur sizce?yani aslında 2 yaşına kadar idare edicektim ama sinirlerim çok toptancı aklım hep evde kalıyor daha 3 gün çalışıyorken böyle bide tam hafta çalışınca dayanamayacağıma karar verdim .fikriniz nedir?
Bu arada bakıcı bulun diyenler olacaktır.Bir taraftan bakıcıda arıyorum ama olurda bulamazsam diye fikir danışmak istedim. Teşekkürler
Bu arada bakıcı bulun diyenler olacaktır.Bir taraftan bakıcıda arıyorum ama olurda bulamazsam diye fikir danışmak istedim. Teşekkürler