Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet belli canım çizgi hayırlısı olsun hemen çıktı değil mi beklemişe benzemiyor test
Hadi inşallah canım :) testi yarın sabah tekrar deniycem.Benim ilk testim gibi bence de var :)
İmkanın varsa erken gebelik testi al predictor:)Hadi inşallah canım :) testi yarın sabah tekrar deniycem.
Hadi inşallahCanım kırmızı çizgi kesin var hayirlsi olsun
Günün geçti mi belritin nelerHadi inşallahyarın testi yenileyip pazartesi de kan testi yaptırıcam inşallah
Periyodum çok düzensiz olduğu için şu kadar günüm geçti diyemiyorum. Ortalama 35-40 gün aralarla oluyordum. Daha üzerine çıktığı da oluyor. Şu an 46.gündeyim. Göğüslerimde aşırı hassasiyet var. Damarların rengi belirginleşti gibi. Bir de az az akıntı geliyor ama adet akıntısı gibi değil. Açık renkli bir akıntı. Olumsuz ihtimali de düşünüyorum tabi ama inşallah yanılmıyorumdurGünün geçti mi belritin neler
Bariz belli Canım hemen birde kan testiyle teyit et ❤
Hayırlısı ile bebişin vardır inşallah benim adetim düzenlidir ama bu 3 gündür gecikiyo pazartsi inşallah olmazsam test yapıcam benimde göğslerim şiş uçları ağrıyo böyle hafif kasık ağrımda varPeriyodum çok düzensiz olduğu için şu kadar günüm geçti diyemiyorum. Ortalama 35-40 gün aralarla oluyordum. Daha üzerine çıktığı da oluyor. Şu an 46.gündeyim. Göğüslerimde aşırı hassasiyet var. Damarların rengi belirginleşti gibi. Bir de az az akıntı geliyor ama adet akıntısı gibi değil. Açık renkli bir akıntı. Olumsuz ihtimali de düşünüyorum tabi ama inşallah yanılmıyorumdur![]()
İnşallah canım Allah hayırla sonuçlandırsın ikimizi deHayırlısı ile bebişin vardır inşallah benim adetim düzenlidir ama bu 3 gündür gecikiyo pazartsi inşallah olmazsam test yapıcam benimde göğslerim şiş uçları ağrıyo böyle hafif kasık ağrımda var
Amin inşallah canımİnşallah canım Allah hayırla sonuçlandırsın ikimizi de![]()
Saglıkla gelsin bebişinSelam Kızlar, resimde çok belli olmuyo gibi ama çok az da olsa silik çizgi var. Sizler görebiliyor musunuz :) Heyecan yaptım hemen paylaşmak istedim![]()
İnşallah canım teşekkür ederimSaglıkla gelsin bebişin![]()
Hayırlı olsun canım allah kucagına saglıkla nasip etsinİnşallah canım teşekkür ederimbu da bu sabah yaptığım test. Bugün daha belirgin çizgi
Canım inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım allah kucagına saglıkla nasip etsin![]()