lütfen yardım! oğlum sürekli kendisi ile ilgilenilsin istiyor.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Allah bağışlasın sıkıntısını göstermesin,5 aylık bir oğlum var. çok ilgi istiyor sürekli yanında durulsun gezdirilsin, eline bişeyler tutuşturulsun o düşsün siz tekrar tutuşturun, kucakta otursun vs vs...
artık ben dahil herkes uyusun diye gözünün içine bakıyor ancak ozaman nefes aldırıyor çünkü, yada o an bakan herkes biri gelsede benden alsa diye düşünüyor...
Ben okuldayken annem ilgileniyor, kadın geldiğimde çok yorulmuş oluyor..
Ne yapalım biz böyle ya bi fikir verin nolur deneyimli anneler.:1no2:

malesef emekleyene kadar yapacak çok da birşey yok aysuncum. ben ilk oğluma şu oyuncaklı oyun halılarından almıştım en azından yarım saat rahat ediyordum. belki ondan alıp deneyebilirsin. a.s.

ben bizimkini hiç yüz üstü yatırmıyorum, emeklemeyebilir belki. onu yüz üstü yatırınca yastık falan koyuyormuyuz kollarının altına üst gövdesine yani?

hayır canım koymuyorsun ama zaten senin yüz üstü koyman için çok erken henüz beş aylık kafasını tam oalarak tutamaz ki birde daha durum bakim o emekleme dönemlerinde yürümek isteyecek sürekli eller havada sizde yarı eğik bir vaziyette onun gezdireceksiniz daha neler neler büyüdükçe daha çok yoracak anneniz yaşlımı bilmiyorum benimde ablam bakıyor bebeğime çok zor bir çocuk olmasına rağmen izin günümde bile acayip özlüyor yiğenini bir gün of dediğini duymadım Allah razı olsun bebek bakımı büyük bir sevgi işi ben de çalıştığım için ne kadar yorulsam da onunla geçirdiğim her saniye değerli oluyor çok özlüyorum çünki onu

hayır canım koymuyorsun ama zaten senin yüz üstü koyman için çok erken henüz beş aylık kafasını tam oalarak tutamaz ki

canım 5 ayda bebekler destekle oturabilir yani kafasını çok rahat tutabilir. kızım 4. ayda başladı yattığı yerde dönmeye. 2 ayına girmeden kafasını tutuyordu. 5 ayda hala kafasını tutamıyorsa bebekte bi sorun var demektir.

aysuncum benim kızım 5buçuk aylık aynı sıkıntı bende de vardı. şimdi onu yatırıyorum her yanına zararsız ve özellikle ses çıkaran oyuncaklarını dolduruyorum. yastıksız yatırıyorum ki rahat dönebilsin. uzanıp oyuncaklara yaklaşıyor ve bi nebze de olsa rahat ediyorum. yerde yatmaya alıştır dikkatini oyuncaklara versin onlara uzansın alışana kadar karşısında otur. o oyuncaklara konsantre olunca ayrıl yalnız oynamayı öğrenebilir.

çok zor ..benım oğlumdada aynı sey vardı..ilk çocuk..ben acemı ne isterse yaptım..agladı kucak...agladı oyun..şimdi 3 yasında aynı..bensız oyun oynamaz...herseylerı bırılerıyle yapcak...hala sıkıntım devam edıyor...ıstedıklerını yapma arkadasım..inan sonra rahat edersın...bıraz aglar ama alısır..çok ılgılenınce boyle oluyorlar...ılgının fazlasıda zarar...

aynı sıkıntı bende de var ben dün işe başladım kızım 6 aylık ve bana çok bağlı sürekli kucakta duruyordu zaten onu bırakıp tuvalete bile gidemiyordum arkamdan çok ağlıyordu.dün işten geldim ve çantamı nasıl fırlattım bilemedim sesi kısılmış gözleri şişmiş ağlamaktan... sürekli kapıya bakıyormuş beni bekliyormuş yavrum...içim sızladı ama şimdi yine işteyim yapacak bişey yok alışacak zamanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…