-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kan pihtilasmasi cikti azda olsa var denildi ctesi diyetisyenle gorusucem bakalim ne degisiklik yapacak diyetimde :) senin kizin nasil iyimi
Sen de sağol spora devam et,diyetisyenle görüşebildinmi merak ettim de.İşdeki sıkıntılarında inş.geçmiştir.Yok yok gayet iyiyim spor falan iyu geldi doktorda oyle dedi uzaklastim karataydan destegin icin cok saol :)
Spora devam ediyorum bugun gidemdm pazartesi gidecegim insallah isimde skinti yokta ben maliyet ve verimlilikle ugrastigim icin biraz stresli oluyor ama su ara cok iyiyim masallah :)Sen de sağol spora devam et,diyetisyenle görüşebildinmi merak ettim de.İşdeki sıkıntılarında inş.geçmiştir.
. İyi olduğuna sevindim maşallah nazar değmesinSpora devam ediyorum bugun gidemdm pazartesi gidecegim insallah isimde skinti yokta ben maliyet ve verimlilikle ugrastigim icin biraz stresli oluyor ama su ara cok iyiyim masallah :)
gunaydın canım oyle valla sebzeye devam :). İyi olduğuna sevindim maşallah nazar değmesinpazartesi git görüş inş.ne diyecek diyetisyen sebzeye devam....
. Dün merkeze gidip görüşebildinmi diyetisyenle arkadaşım?Spora devam ediyorum bugun gidemdm pazartesi gidecegim insallah isimde skinti yokta ben maliyet ve verimlilikle ugrastigim icin biraz stresli oluyor ama su ara cok iyiyim masallah :)
Evet canim gorustum ama diyetisyeni pek begenmedim acikcasi bir diyet verdi gunde 9 dilim ekmek ama hepsini yiyemem benim vucudum ekmegi cok sindiremiyor ama genel oparak yapmaya basladim. Dün merkeze gidip görüşebildinmi diyetisyenle arkadaşım?
diyetteki liste en fazla yiyebileceğiniz miktarmiktar, ekmeği daha az yiyebilirsiniz yada yeme onun yerine değişimleri vardır orda diyetisyenle söyleseydin,benim kilo problemin yoktu bende diyetteki kadar hiçbirşeyi yiyemedim hatta kilo bile verdim tedaviden önce,bu diyet pıhtı oluşmasın diye verilen bir diyet.Evet canim gorustum ama diyetisyeni pek begenmedim acikcasi bir diyet verdi gunde 9 dilim ekmek ama hepsini yiyemem benim vucudum ekmegi cok sindiremiyor ama genel oparak yapmaya basladim
ama hayatım bende aynı diyetden den yaptım ekmek yerine başka besinlerde var altarnatif olarak diyetisyen onuda veriyor sana bunun için üzülme lütfen oranın diyetisyeni mükemmel inan bana ben çok faydasını gördümEvet canim gorustum ama diyetisyeni pek begenmedim acikcasi bir diyet verdi gunde 9 dilim ekmek ama hepsini yiyemem benim vucudum ekmegi cok sindiremiyor ama genel oparak yapmaya basladim
yok canım basladım zaten oyle yapıcam ama ben daha az yemek yedıgım dıyet yaptıgım ıcın bana fazla gelmıs olabılır :)ama hayatım bende aynı diyetden den yaptım ekmek yerine başka besinlerde var altarnatif olarak diyetisyen onuda veriyor sana bunun için üzülme lütfen oranın diyetisyeni mükemmel inan bana ben çok faydasını gördüm
evet canım ekmegı daha az yıyorum sureklı sebze agırlıklı beslenmeye calısıyorumdiyetteki liste en fazla yiyebileceğiniz miktarmiktar, ekmeği daha az yiyebilirsiniz yada yeme onun yerine değişimleri vardır orda diyetisyenle söyleseydin,benim kilo problemin yoktu bende diyetteki kadar hiçbirşeyi yiyemedim hatta kilo bile verdim tedaviden önce,bu diyet pıhtı oluşmasın diye verilen bir diyet.
Gerçektende tüm ekip gibi diyetisyeni de çok başarılı, konusunda uzman.Kolay değil tabi secido arkadaşımız çok ön yargılarla gitti merkeze önyargıları ancak kırılıyor.İnş.hepiniz benim gibi iyi sonuçlar alırsınız.ama hayatım bende aynı diyetden den yaptım ekmek yerine başka besinlerde var altarnatif olarak diyetisyen onuda veriyor sana bunun için üzülme lütfen oranın diyetisyeni mükemmel inan bana ben çok faydasını gördüm
Son zamanlarda vakit bulup bakamadım tedaviye ne zaman başlıyorsun,diyet nasıl gidiyor?evet canım ekmegı daha az yıyorum sureklı sebze agırlıklı beslenmeye calısıyorum
Iyi gidiyir canim bir sikinti yok bugun regl oodum yatin hormon testi yaotirip carsamba doktor kontrolune gidecegim insallah baslarim.
Son zamanlarda vakit bulup bakamadım tedaviye ne zaman başlıyorsun,diyet nasıl gidiyor?
İnş. tahlillerin iyi çıkarda bu ay tedaviye başlarsın,hayırlısı olsun,yarın gelişmeleri haber verirsen sevinirim....Iyi gidiyir canim bir sikinti yok bugun regl oodum yatin hormon testi yaotirip carsamba doktor kontrolune gidecegim insallah baslarim
Saol canim ilgilendigin icin yarin 16:30 da randevum var bende merakla bekliyorum aksam yazarim sana :).
İnş. tahlillerin iyi çıkarda bu ay tedaviye başlarsın,hayırlısı olsun,yarın gelişmeleri haber verirsen sevinirim....
Canim sana bisiy sorucam benim e2 100 cikti yuksekmi acaba tedaviye baslamak icin.
İnş. tahlillerin iyi çıkarda bu ay tedaviye başlarsın,hayırlısı olsun,yarın gelişmeleri haber verirsen sevinirim....
kist olunca e2 yüksek çıkabiliyor veya bitkisel kürleri falan yaptıysan onlarda yapar doktoruna sormadan yapma kürleri bilmeden zarar verirsin bakalım Fethiye Hocam ne diyecek, hayırlısı haber verirsen sevinirim....Canim sana bisiy sorucam benim e2 100 cikti yuksekmi acaba tedaviye baslamak icin
Yok canim birak kuru bitki cayi bile icmiyorum evet kist varmis orgametril kullanicam yenidenkist olunca e2 yüksek çıkabiliyor veya bitkisel kürleri falan yaptıysan onlarda yapar doktoruna sormadan yapma kürleri bilmeden zarar verirsin bakalım Fethiye Hocam ne diyecek, hayırlısı haber verirsen sevinirim....
Fırsat bulup bakamadım epeydir kusura bakma,her şeyde bi hayır vardır,kist olunca tedavi olmuyor demekki bir sonraki adette mi başlıycaksın tedaviye,birde diyet nasıl gidiyor kilo verebildin mi?Yok canim birak kuru bitki cayi bile icmiyorum evet kist varmis orgametril kullanicam yeniden
Canim ovitrelle devam ediyorum adet olunca gidicem yenidebFırsat bulup bakamadım epeydir kusura bakma,her şeyde bi hayır vardır,kist olunca tedavi olmuyor demekki bir sonraki adette mi başlıycaksın tedaviye,birde diyet nasıl gidiyor kilo verebildin mi?