Arkadaşlar özelden o tarihe alabildim zaten devlette 18 mart ne arasin. Ben doğumumu da özelde yaptım. En yakin acile gittik sabaha kadar beklersiniz dediler o kadar kötü değildim neyse dedik döndük ertesi gün arttiHemen acile gitmelisiniz ne 18 martı
Arkadaşlar özelden o tarihe alabildim zaten devlette 18 mart ne arasin. Ben doğumumu da özelde yaptım. En yakin acile gittik sabaha kadar beklersiniz dediler o kadar kötü değildim neyse dedik döndük ertesi gün arttiYa acile yada özele gaita testi çok pahalı birşey değil o kadar beklenir mi hiç?
Arkadaşlar özelden o tarihe alabildim zaten devlette 18 mart ne arasin. Ben doğumumu da özelde yaptım. En yakin acile gittik sabaha kadar beklersiniz dediler o kadar kötü değildim neyse dedik döndük ertesi gün arttiYa acile yada özele gaita testi çok pahalı birşey değil o kadar beklenir mi hiç?
Sağol canım inan durmadan su içiyorum onu bile tutamıyor vucutSizin gıda takviyesine acil ihtiyacınız var.
Ev yogurdu patates muz etsuyu çorba bolbol tüketmelisiniz.
Kusma ishal iyi aslında mikroplar dışa atılıyor ama en büyük sorun dezenfekte etmeniz gerekiyor.
Geçmiş olsun
Suyu bol tüketin ki vucut susuz kalmasın
Ozelin aciline gidin ve gaita testi yaptırın tahlil sonucuna göre tedavi yapılır.gecmis olsun.Arkadaşlar özelden o tarihe alabildim zaten devlette 18 mart ne arasin. Ben doğumumu da özelde yaptım. En yakin acile gittik sabaha kadar beklersiniz dediler o kadar kötü değildim neyse dedik döndük ertesi gün artti
Sağlık ocağında yapmadılar canım doğum yaptığım özel hastaneden 18ine bulabildim. Olmazsa acile gidicemGaita mikroskobisi baktırmalısınız.Çok karın ağrısı oluyorsa acile başvurun.Yoksa sabah enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidin.Randevu alamasanızda ayaktan giriş yaptırıp muayene olabilirsiniz.Sağlık ocağında bile bakılabilir bir test bu.Şiddetli karın ağrısı ve ishalle ayın 18 ine kadar beklemeyin evde.
Ben de hep onu uygularım normalde şıp diye keser. Bu kez defalarca denedim ise yaramadi1 tatli kasigi turk kahvesini, 2-3 damla limon suyu damlatarak kucuk toplar halinde yuvarlayin.ve kac tane cikar bilmem.ama siz 2 tanesini suyla yutun.bulantiya,ishale iyi gelir
Çok sağolun size de geçmiş olsun. Her gün geçer umuduyla bekledim ama geçmek bilmedi kötüye gitti artık endişeleniyorumBende emzirirken çok kötü hastalandım. Sonunda iki kere enfüzyon verildi o kadar kötü oldum. Bence siz bir hastaneye gidin. Sizede verilsin. Antibiotik ishal yapabilir. Antibiotigi iki gün önce bıraktıysaniz etkisi sürebilir daha çünkü vücutun onu düzeltmesi bir kaç gün sürer. Ama siz yinede ne olur ne olmaz o randevuyu beklemeyin. Cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?