- 22 Mayıs 2012
- 10.724
- 29.597
Eğer kurtulmak isterseniz hiç bir şey bahaneniz olmaz siz eşinizi seviyorsunuz ve istemiyorsunuz, belki de cesaretiniz yok birinin size cesaret verip destek olması lazım. Çünkü eşinizi şikayet etseniz hapis cezası aldırtabilirsiniz. Tanıdığım biri kocasını şikayet etti ve içeri attırdı 2 çocuğu varken. Nasıl bir hayat yaşamak istediğinize siz karar vereceksiniz.Üzerinde yakalandığı için denetimli serbestlik tabi olmuş. 15 günde bir idrar veriyor seminere falan çıkıyormuş 2 kez pis çıkarsa da 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası varmış
Korunmuyor zaten biraz önceki açıklamasıyla tam olarak aydınlandım, sormak istediği sorunun amacı bile kaynanasına çocuk benden dolayı değil sizin oğlunuzdan dolayı olmuyor diyebilmek. Biz de burda akıl veriyoruz vallahi hem cahil hem bencil insanlarSöylemeden geçemeyeceğim 2 düşük demek sizin korunmadığınız anlamına gelir. Çok acı ama o bebekler doğsaydı neler olurdu? Bakın bilen herkes size olacakları söylüyor. Siz bu adamdan çocuk sahibi olmaya çalışmışsınız hanımefendi. Aklınızı başınıza alın. Bu arada otobüse bile bindirmiyorsa adam sizi siz psikologa nasıl gideceksiniz?
Korunmuyor zaten biraz önceki açıklamasıyla tam olarak aydınlandım, sormak istediği sorunun amacı bile kaynanasına çocuk benden dolayı değil sizin oğlunuzdan dolayı olmuyor diyebilmek. Biz de burda akıl veriyoruz vallahi hem cahil hem bencil insanlar
Korunmuyor zaten biraz önceki açıklamasıyla tam olarak aydınlandım, sormak istediği sorunun amacı bile kaynanasına çocuk benden dolayı değil sizin oğlunuzdan dolayı olmuyor diyebilmek. Biz de burda akıl veriyoruz vallahi hem cahil hem bencil insanlar
Bu ay ovulasyon testine başlamış mesela. Biz kime ne anlatıyoruz? Çıkın konudan ya, aklımızı kaçırmayalım gece geceHahah inşallah canım ya 2 senedir olmadı 1 yıl önce de kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovulasyon testi başladım
Evet 4 yıllık işletme mezunuyum. Köklü bir firmada muhasebe şefi olarak görev yapıyordum
bak yarın birgun bu nalet şeyi alabilmek için senden para çalar , para vermedigin için seni dovebilir . uyustucu halindeyken ne yaptığını anlamadan sana çok kötü zarar verir .polis baskin yaparsa senin de sicilin karalanir . çocuk oldugunda dönülmesi zor olur. git boşan gerçekten boşan ailen arkanda durmazsa kadın sığınma evlerine git . bir adam annesinin kafasını kesip balkondan atmıştı sana ne yapabileceğini tahmin edemezsin . kendi gencligine yazık etme . annen senin el bebek gül bebek büyüttü bir uyuşturucu düşkünü için 9 ay karnında buyutmedi . Allah rızası için boşanAnneme söyleyemedim henüz ama kendi ailesine söyledim.. hiçbiri umursamadı...
Belki haddim degil, belki Allah'ın gücüne gider bilemem ama Rabbim inşallah çocuk nasip etmez bu adamdan.8 ocakta yorum yapmışsınız inşallah gebeyim diye siz gerçekten şaka misiniz?boşuna insanları yoruyosunuz bizde akıl veriyoruz,gidin yapın siz bu adamdan çocuğu.
Yani tek mantıklı cevabı var çocuk yapmayıp boşanGENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.
hayır böyle düşünme bosanabilirsin , korkma sakın . kadın siginma evlerine siginabilirsin bunu içerken kullanırken kayıt altına almaya çalış gizli bir şekilde ve bunu telefonda özel kasaya at ve şifresini ogrenmesin , hatta şahit tut . mesleğinde varmış git avukat bul başka şehre taşın . hayatını mahvetme .GENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.
Bağcılarda annesinin kafasını kesen genç geldi direkt aklımaKızlar Merhaba. Ben 25 yaşındayım ve 5 yıllık ilişki sonrası severek evlendik. Şuan 2 yıllık evliyim. Ama evlendikten 6 ay sonra eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ve dünyam başıma yıkıldı. Çok seviyorum eşimi daha doğrusu seviyordum.. saçma sapan öfkeleri değişik ruh hallerinden aşırı yoruldum. Bu süreçte 2 düşüğüm oldu. Herkes bana çocuk olsun düzeltir kendini diyorlar daha doğrusu kendi ailesine söyledim annesine babasına kardeşine ama kimse umursamıyor çocuk olmasına engel mi bu durum ? Ve sizce ne yapmalıyım nasıl bir tavır sergilemeliyim yardım edin nolur.
Sabah yapayım ozaman inşallah gebeyimdiir
GENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.