LÜTFEN YARDIM EŞİM UYUŞTURUCU KULLANIYOR

Söylemeden geçemeyeceğim 2 düşük demek sizin korunmadığınız anlamına gelir. Çok acı ama o bebekler doğsaydı neler olurdu? Bakın bilen herkes size olacakları söylüyor. Siz bu adamdan çocuk sahibi olmaya çalışmışsınız hanımefendi. Aklınızı başınıza alın. Bu arada otobüse bile bindirmiyorsa adam sizi siz psikologa nasıl gideceksiniz?

Üzerinde yakalandığı için denetimli serbestlik tabi olmuş. 15 günde bir idrar veriyor seminere falan çıkıyormuş 2 kez pis çıkarsa da 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası varmış
Eğer kurtulmak isterseniz hiç bir şey bahaneniz olmaz siz eşinizi seviyorsunuz ve istemiyorsunuz, belki de cesaretiniz yok birinin size cesaret verip destek olması lazım. Çünkü eşinizi şikayet etseniz hapis cezası aldırtabilirsiniz. Tanıdığım biri kocasını şikayet etti ve içeri attırdı 2 çocuğu varken. Nasıl bir hayat yaşamak istediğinize siz karar vereceksiniz.

Korunmuyor zaten biraz önceki açıklamasıyla tam olarak aydınlandım, sormak istediği sorunun amacı bile kaynanasına çocuk benden dolayı değil sizin oğlunuzdan dolayı olmuyor diyebilmek. Biz de burda akıl veriyoruz vallahi hem cahil hem bencil insanlar

Kalbim sızladı benim bu konuya.
Bir kadın nasıl olur da evladını gram düşünmez. Bu adamı baba yapacakmış olsaymış. İnanılır gibi değil. Bebeğe üzülürüm hanımefendi için de zorlu hayat kabul ediyorum ama ipleri eline almıyorsa kendi tercihi o masum bebek napsın. İhmal edilen çocuklar her zaman kalbimi sızlatmıştır hele ki anne olduktan sonra. Nasıl bir bağla bağlı olduklarını gördükten sonra. Bilmiyorum ben olsam ya herşeyi göze alıp boşanırdım ya da tüplerimi bağlatırdım.

Hahah inşallah canım ya 2 senedir olmadı 1 yıl önce de kimyasal gebelik yaşadım bu ay ovulasyon testi başladım
Bu ay ovulasyon testine başlamış mesela. Biz kime ne anlatıyoruz? Çıkın konudan ya, aklımızı kaçırmayalım gece gece

Umarım çocuğunuz olmuyordur, onun veya sizin. Allahım nasip etmesin. Böyle bir dua etmek istemezdim ama o bebeğe yazık. Allah size akıl fikir versin. Bide kendinizi acındırıyosunuz. Akıl istiyormuşta bilmem neymiş.. siz bile bile lades diyorsunuz allahım nasip etmesin.

Eşinin tedavi olması gerekiyor. Bunun için onun ailesinden de destek alarak harekete geçmelisin. Bu konuda 3 maymun oynanmaz. Bu durumu düzeltecek olan şey tedavidir çocuk değil.

Anneme söyleyemedim henüz ama kendi ailesine söyledim.. hiçbiri umursamadı...
bak yarın birgun bu nalet şeyi alabilmek için senden para çalar , para vermedigin için seni dovebilir . uyustucu halindeyken ne yaptığını anlamadan sana çok kötü zarar verir .polis baskin yaparsa senin de sicilin karalanir . çocuk oldugunda dönülmesi zor olur. git boşan gerçekten boşan ailen arkanda durmazsa kadın sığınma evlerine git . bir adam annesinin kafasını kesip balkondan atmıştı sana ne yapabileceğini tahmin edemezsin . kendi gencligine yazık etme . annen senin el bebek gül bebek büyüttü bir uyuşturucu düşkünü için 9 ay karnında buyutmedi . Allah rızası için boşan

8 ocakta yorum yapmışsınız inşallah gebeyim diye siz gerçekten şaka misiniz?boşuna insanları yoruyosunuz bizde akıl veriyoruz,gidin yapın siz bu adamdan çocuğu.
Belki haddim degil, belki Allah'ın gücüne gider bilemem ama Rabbim inşallah çocuk nasip etmez bu adamdan. Küçük masum çocuklar aklıma gelince çıldırıyorum. Bir anne nasıl bunu yapabilir kafayı yiycem . İnsanlar o çocukların bir gülüşüne canını verirken böyle bir adama çocuk yapmak, bu üreme merakı nedir ya. Her çocuk mutlu huzurlu bir eve doğmayı hak ediyor. Küçük bir bebeğim var düşündükçe çıldırıyorum yaa.

Yani tek mantıklı cevabı var çocuk yapmayıp boşan
E boşanma şansın yok o zaman çocuk yapmayıp otur diyeceğiz onu da dinlemeyeceksin muhtemelen yakında hamileyim dersin
2 düşük yapmışsın hala korunmaya başlamadıysan haberi yakında gelir

hayır böyle düşünme bosanabilirsin , korkma sakın . kadın siginma evlerine siginabilirsin bunu içerken kullanırken kayıt altına almaya çalış gizli bir şekilde ve bunu telefonda özel kasaya at ve şifresini ogrenmesin , hatta şahit tut . mesleğinde varmış git avukat bul başka şehre taşın . hayatını mahvetme .

Bağcılarda annesinin kafasını kesen genç geldi direkt aklıma
Madde kullanımı sonrasında yaşanan bir olay
İfadeye gidince annesini beklemiş
O kadar kendinde değil
Sonra sosyal medyaya düşen videoları, annesiyle olan muhabbet vs
Yani baya seviyormuş annesini
Allah rahmet eylesin
Bunu yazmaya geldim
Çocuk isterken bu yazdıklarım gelsin aklınıza, hiçbir şeyi idrak edemiyorsanız

Yazacak çok şeyim var da ban yerim şimdi. Madde bağımlılığı ne demek sen biliyor musun? Kullanan babam olsa can güvenliğim yok diye yanında durmam. Sen bu adamın yanında kalmayı tercih ediyorsun hemde çocuk yapmak istiyorsun. Yarın bir gün diyelim hamile kaldın, bu adam ağlıyor diye madde etkisindeyken çocuğunu camdan atsa ne yapacaksın? Ya da çocuğa hiçbir şey yapmadı diyelim seni öldürüp bir kenara atsa, bu masum çocuk bu adamın yanında nasıl hayatta kalacak, sağlıklı bir anne baba yoksa çocuk yapmanın anlamı nedir? Lütfen artık iğrenç evliliklerinize kücücük masum cocukları dahil etmeyin. İğrenç adamları baba yapmayın.

Siz uyulturucu kullanan bi babanız olsun ister miydiniz
Kendiniz de rahatsızsınız uyuşturucu kullanmasından bu utancı, yaşanacak zorlukları çocuğunuza da yaşatmak istiyorsunuz. Ve dahası belki çocuğunuz da babasının yolundan gidecek
Mantıklı yorum yapın yazmışsınız bir de siz çok mantıklı düşünüyorsunuz cidden
Elalem dediyle olmuyor bu işler. Elalem kendi yapmayacağı şeyleri size öğütlüyor. İşler daha kötü bir hal aldığında onlara hiçbir şey olmayacak olan size olacak. Öfke kontrolü değişik ruh halleri var yazmışsınız üstelik

Kafanızın kesilip balkondan aşağı atılması an meselesi.
Evet durduk yere.
Devam edin boşamayın.

Sabah yapayım ozaman inşallah gebeyimdiir

Allah akıl fikir versin.
birde kv dem öyle söylüyor diye bağırıyorsun.
daha bu ay başında inşallah hamileyimdir demişsin.
mantıklı insanmış gibi birde mantıklı cevaplar istiyorsun.
kalk iki rekat namaz kıl Allahım bana akıl ver diye dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…