merhaba kk.. direkt konuya gireceğim. 3 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik hala da bu sevgi sürüyor.. ikimizin arasında onur kontrol hastası olması şişmiş egosu herşeyi ben bilirimleri dışında bir sorun yok.. onun açısındansa benim sivri dilim öfke kontrolümün olmayışı ve bazen zarar vermem tabi
(kolunu tırnaklamak eşyaları kırmak gibi)
Neyse asıl mesele aile yarıştırması.. nasıl davranacağımı şaşırdım. Onun ailesinin yanına gidince ben yokmuşum gibi davranıyor, bana da sen uzak duruyorsun diyor ama ailesi soğuk insanlar ve o beni ısındırması ğerekmez mi? Ben gene de konuşuyorum şakalaşıyorum çoğunlukla kimse benimle konuşmadığında bile muhabbete girmeye çalışıyorum..
Ğelgelelim benim ailemin yanında sürekli kusur buyucu ve talepkar oluyor..
hatasını anlaması için ne yapmalıyım?onun gibi ben de ona yokmuş gibi mi davranayım yoksa aksine daha mı üstüne düşeyim.. ? Bir de söylediği şey senin ailenin yanında kendimi değersiz hissediyorum sen onları çok seviyorsun ama ilginç ben olmadığızkadar ilgi gösteririm ona kendini yabancı hissetmesin diye aksine o bana onun ailesinin yanandayken hatta arkadaşlarının da değersiz hissettirir yokmuşum gibi.. beni duymaz benle konuşmaz ..
Bir yol ğösterin ne yapayım?