• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla baş etmek?? Yol gösterin lütfen...

Eşinizi ikna edin çift terapistine gidin. Ben karşılıklı olarak inatlaşmalar sezdim sanki. Sürekli senin ailen benim ailem derseniz yürümez o iş. Biz demeyi öğrenmelisiniz.
Çift terapisine gittik,sürekli eşya kırmıyorum bir keresinde çok sinirlendim beni dağın beşında (piknik alanı) çocuğumla bırakıp işe gitti bir saate dönermiş,ya ben de beraberiz naslsa diye yanıma para almamışım trip yaptım gene de gitti,bebeğim huysuzlandı susadı yanımda para yok mecbur aradım hemen ğel bizi nerden aldıysan oraya bırak dedim,geldi özar dilersen arabana binerim değilse para ver taksiyle döncem dedi,dilersin dilemem derken özür dilerim ama hayatımdan çık dedi. Eşyalarına ne kadar değer verdiğini bilirim aldım gözlüğünü kırdım olay bu..çift terapistine de gittik adam edtesi gün arayıp bu adamla ben uğraşamam bi daha ğelmeyin dedi.

Herkes kendi ailesinin yanina gitsin.Gerizekali insanlar yüzünden bayramlardan akrabalardan memleketimden tiksindim.Bende esimle ayni memlekettenim.Uzak ilde oturuyoruz her bayram tatil ayni sorun.Ailesinin yaninda sicak davranmama sebebi evlendi kadin agzina bakiyor denmemek icin.Ben sogudum buzz gibi oldum kocsmdan dahi.Mümkün oldugunca gidip gelmemeye görüşme meye çalışıyorum.Allah yardim etsin cok zor cok
Ben de böyle teklif ettim ki ben bizimkilere tek gidiyorum o sadece bizi bırakıp dönüyor,sen de sizinkilere tek git dedim.derdi ben değilim çocuk büyüyünce istersen gelmezsin ama şemdi gelmek zorundasın diyor. Yani tek derdi ailesine torun göstermek ben de zorunlu bakıcı

Ben ilk zamanlarda eşime ailemin yanında hiç değer vermedim ve bu çok sorun oldu onlardan da soğudu. Şimdi ailemin yanında konuşmalarıma çok dikkat ediyorum o da fark etti ve ailemle sohbet,muhabbet etmek onun da hoşuna gidiyor.ayrıca ailesi hakkında eğer olumsuz konuşuyorsanız bunu da kabullenemiyor olabilir ısınamadıysanız bile belli etmeyin derim.
Olumsuz konuşuyorum ama konuşulmayacak gebi değiller. Kadın yüzüme gülerek beni ısırıyor köylü kurnazı yani.. ailece bi tuhaflar

O
Kendi yaptığını gayet iyi bildiği için seni bu yönde suçluyor da eşya kırıp adamın üstüne saldırıyorsan ne yapsan boş. Ben böyle kontrolsüz insanlardan uzak duruyorum
O kontrol hastası da noluyo :/

Aile meseleleri çok büyük sorun evlilikte. Ama bir o kadar da gereksiz. Biz de çok yaşadık hep ailesi yüzünden tartıştık ama bu büyük hata. Artık ailesine gitmeyi ben teklif ediyorum keyif almasam da,ama sırf onlara gitmek istemediğimi düşünmesin diye. Çünkü öyle düşündüğü zaman aramızda sorun oluyor ve ailesinin yanında uzak davranıyor. Bir adım atıp ailesine karşı biraz yakın olmaya çalışın ve rahatsızlıklarınızı dile getirmeyin. Rahat olun gerçekten evlilik içinde aile tartışması kadar saçma gereksiz bişey yok. Kimse için eşinizle aranızı bozmayın.
Ailesi değişik tipler,anne zaten sürekli antidepresan kullanıyor sinir hastası,baba sürekli uyuyor,kardeşlerinin ağzından kerpetenle laf alırsın.. çok değişikler ğerçekten

Ailesi değişik tipler,anne zaten sürekli antidepresan kullanıyor sinir hastası,baba sürekli uyuyor,kardeşlerinin ağzından kerpetenle laf alırsın.. çok değişikler ğerçekten

AYnı eşimin ailesi gibi. Annesi ciddi anlamda dengesiz ve aptal bir kadın tahammülüm yok.
Babası Allah rahmet eylesin ona bişey demiyim.
Ablaları desen:KK53:
Kıskançar,fesaltar, iki yüzlüler ama yapacak birşey yok. İlk evlendiğimde ablaları bana şunu demişti"annem evinize geldiği zaman evini sirkeli suyla sil"! Ama sonradan anladım ki asıl ortalığı karıştıran onlarmış. Pislikler gözümde ama yapacak birşey yok ailesi ve erkekler hassas aile konusunda. O yüzden çok fazla üstüne gitme belki o da farkındadır ama söyleyemez ve kabullenemez.

Bence ailesine gittiğin zaman daha çok ilgilen daha çok konuş,eşine karşı çok daha yakın ol.

Olumsuz konuşuyorum ama konuşulmayacak gebi değiller. Kadın yüzüme gülerek beni ısırıyor köylü kurnazı yani.. ailece bi tuhaflar
Benim kavınvalidem şizofren hastası yeni yeni alışıyorum ona ama artık eşime kötülemiyorum annesi sonuçta üzülüyor ve ben kötü konuştuğum için bana söylemese de içerleniyordu huzurunun bozulmaması için tam tersi seviyormuş gibi yap düzelir inşallah :KK52:

Ben aileme yakın davrandıkça o ailesine yakın davranmaya başladı ben saçma sapan bi durumda kaldım. Hepsine uyuz oluyorum eşim de dahil iyice beni dışladı ruh hastası. annesi çık cahil biri bebeğim hıçkırıyo kimin hakkını yedin sen hıckırıyon diyo

Umursama. Nereye oturursa kimle konisursa konussun bakma bile napiyo diye yoksa iyice gozune batar. Senle konusmadiklarinda da sen de konusma. Kimseyle gecinmeye calisma. Yaranilmiyo insanlara iyilik yaptikca uzerine vazife oluyo. Onlar konusmadan konusma gelin olan misafir olan sensin onlar senle konussun. Esin de yeni halini gorunce eskisini mumla arasin.

merhaba kk.. direkt konuya gireceğim. 3 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bi kızım var. Eşimle severek evlendik hala da bu sevgi sürüyor.. ikimizin arasında onur kontrol hastası olması şişmiş egosu herşeyi ben bilirimleri dışında bir sorun yok.. onun açısındansa benim sivri dilim öfke kontrolümün olmayışı ve bazen zarar vermem tabi :KK43: (kolunu tırnaklamak eşyaları kırmak gibi)
Neyse asıl mesele aile yarıştırması.. nasıl davranacağımı şaşırdım. Onun ailesinin yanına gidince ben yokmuşum gibi davranıyor, bana da sen uzak duruyorsun diyor ama ailesi soğuk insanlar ve o beni ısındırması ğerekmez mi? Ben gene de konuşuyorum şakalaşıyorum çoğunlukla kimse benimle konuşmadığında bile muhabbete girmeye çalışıyorum..
Ğelgelelim benim ailemin yanında sürekli kusur buyucu ve talepkar oluyor..
hatasını anlaması için ne yapmalıyım?onun gibi ben de ona yokmuş gibi mi davranayım yoksa aksine daha mı üstüne düşeyim.. ? Bir de söylediği şey senin ailenin yanında kendimi değersiz hissediyorum sen onları çok seviyorsun ama ilginç ben olmadığızkadar ilgi gösteririm ona kendini yabancı hissetmesin diye aksine o bana onun ailesinin yanandayken hatta arkadaşlarının da değersiz hissettirir yokmuşum gibi.. beni duymaz benle konuşmaz ..
Bir yol ğösterin ne yapayım?
Aile terapistine gidin ikinizde de sorunlar var çözülcek gibi değil

SON kez söylüyorum aile terapistire GiTTİK. Adam bi daha kocanla ğelme ben bu adamı çekemem dedi

Umursama. Nereye oturursa kimle konisursa konussun bakma bile napiyo diye yoksa iyice gozune batar. Senle konusmadiklarinda da sen de konusma. Kimseyle gecinmeye calisma. Yaranilmiyo insanlara iyilik yaptikca uzerine vazife oluyo. Onlar konusmadan konusma gelin olan misafir olan sensin onlar senle konussun. Esin de yeni halini gorunce eskisini mumla arasin.
Sanırım en doğrusu bu. O kadar bariz dışlıyor ki beni. Kendini iğrenç hissettiriyor

Şiddet şiddeti doğurur. Yaptıklarınızı normalleştirmeyin. Şiddet yanlısı birini kimse istemez kontrol manyakları dahil.
Off canım yaa sorunumuz bu değil o iş çözüldü gitti sen ona takıldın kaldın. Meselemiz başka,o konuda güzel aklını yorsan nasıl olur

Sanırım en doğrusu bu. O kadar bariz dışlıyor ki beni. Kendini iğrenç hissettiriyor
Bakma gozunun icine. Naparsa yapsin ya senin degerin onun nasil davrandigiyla belli olmayacak. Ha bak bi de sen neseli konuskan oldukca esin seninle ilgilenmeye gerek gormez. Soyle keyifsiz (surat asma ama agzina laf verme) gibi dur bak konusma bak etrafinda fir doner. Ailesinin yaninda oyle durmani istemedigi icin seni neselendirmeye calisir. Seytan imojisi. :KK53:

Bakma gozunun icine. Naparsa yapsin ya senin degerin onun nasil davrandigiyla belli olmayacak. Ha bak bi de sen neseli konuskan oldukca esin seninle ilgilenmeye gerek gormez. Soyle keyifsiz (surat asma ama agzina laf verme) gibi dur bak konusma bak etrafinda fir doner. Ailesinin yaninda oyle durmani istemedigi icin seni neselendirmeye calisir. Seytan imojisi. :KK53:
Vaayy güzel tespit haklısın çünkü aynını ben yapıyorum eğer o surat yaparsa bizimkilerin yanında neşelendirmeye çalışırım. Bugün annesi ile köye ğittik dönerken yol kenarında durdu mezarı ziyarete,annesi indi bana diyor ki sen burdasın di mi(arabada kalacakmışım) hayır dedim ziyaret sevaptır dedim ben de indim gene annesiyle önden gittiler arkadan ben tin tin

Vaayy güzel tespit haklısın çünkü aynını ben yapıyorum eğer o surat yaparsa bizimkilerin yanında neşelendirmeye çalışırım. Bugün annesi ile köye ğittik dönerken yol kenarında durdu mezarı ziyarete,annesi indi bana diyor ki sen burdasın di mi(arabada kalacakmışım) hayır dedim ziyaret sevaptır dedim ben de indim gene annesiyle önden gittiler arkadan ben tin tin
E cunku deveye diken insana bilmem ne yaraniyor iste. :)) gitmeseydin sende yada gidiyosan da onemsemeyeceksin bu biraz zamanla oluyor onemsememek yani sonra kendiliginden duzeliyor bazi seyler. Yada beklentiler bitince kafaya takmiyo da olabiliriz.

Back