- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.787
- 24
Konuyu okudukca sigarayı birakmak istiyorum Allen Car gibi konu olmus
Asla cocuk yapmayin kadesi indirun basin herhangi bir olayda sonra izleyin
Yeni eşime baba diyor sevgiyi herşeyi onda gördü unuttu çok şükürNasıl inandınız ve güvendiniz bilmiyorum ama kurtulmuşsunuz çok şükür. Evladınız nasıl? Ne denli büyük travmalar bunlar bir evlat için. Allahım yardımcısı olsun. Baba yönünden şanssızmış hayatta şansı gülsün.
Aninda 5 araba polisKades gerçekten etkili mi
Hemen geliyorlar anında o konuda etkiliKades gerçekten etkili mi
Eşinizin uyuşturucu kullandığını bile bile 2 düşük yaptığınıza göre çocuk yapma konusunda kararlısınız .. en az 3 çocuk yapın o zaman .. Emin olun düzelir ..Kızlar Merhaba. Ben 25 yaşındayım ve 5 yıllık ilişki sonrası severek evlendik. Şuan 2 yıllık evliyim. Ama evlendikten 6 ay sonra eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ve dünyam başıma yıkıldı. Çok seviyorum eşimi daha doğrusu seviyordum.. saçma sapan öfkeleri değişik ruh hallerinden aşırı yoruldum. Bu süreçte 2 düşüğüm oldu. Herkes bana çocuk olsun düzeltir kendini diyorlar daha doğrusu kendi ailesine söyledim annesine babasına kardeşine ama kimse umursamıyor çocuk olmasına engel mi bu durum ? Ve sizce ne yapmalıyım nasıl bir tavır sergilemeliyim yardım edin nolur.
En mantıklı cevap ÇOCUk YAPMA olacak o zaman .. Uyabilecek misiniz ??GENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.
iyi de kullanan kişi çocuğunuzun okuldan bi arkadaşı ya da karşı komşunun kızı filan değilHanımefendi hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım ve kendisinin anlattığını size ilettim ben şuan. Duvarla ilgisi yok bu durumun. Bilgim yok bu konularda.
Ailesine söyledim. Ama ne annesi ne babası karışmadı biz birşey yapamayız diyip çıktılar işin içinden. Bende napacagimi bilmiyorum... Cesaretim yok ayrilmaya korkuyorumEşinin tedavi olması gerekiyor. Bunun için onun ailesinden de destek alarak harekete geçmelisin. Bu konuda 3 maymun oynanmaz. Bu durumu düzeltecek olan şey tedavidir çocuk değil.
Sana annene bişey yapar diye ayrılmaya cesaret edemeyip hamile kalmaya cesaret etmen takdire şayan. Oturup burda sana yardımcı olmak istiyorduk ama hamilelik başlıklarında daha bu ay gebelik isteğini belirtmişsin. Onları görünce benim başımdan kaynar su boşaldı, sendeki bu rahatlık niye? Niye istiyorsun bu adamdan bebek, canı sıkılınca o garibanı boğazlasın diye mi? Boşuna hiç mağdur edebiyatı yapma burada ablacım, minicik doğmamış bebekten başka masum yok bu hikayede.Ailesine söyledim. Ama ne annesi ne babası karışmadı biz birşey yapamayız diyip çıktılar işin içinden. Bende napacagimi bilmiyorum... Cesaretim yok ayrilmaya korkuyorum
Ayyyy abla ya ben işimi garantiye almak için regl.bitiminden beri ilişki yaşamadım sperm kuvvetli olsun diye ama sabaha karşı ilişki oldu onunda etkisi olur mu sizce ?
Kızlar Merhaba. Ben 25 yaşındayım ve 5 yıllık ilişki sonrası severek evlendik. Şuan 2 yıllık evliyim. Ama evlendikten 6 ay sonra eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ve dünyam başıma yıkıldı. Çok seviyorum eşimi daha doğrusu seviyordum.. saçma sapan öfkeleri değişik ruh hallerinden aşırı yoruldum. Bu süreçte 2 düşüğüm oldu. Herkes bana çocuk olsun düzeltir kendini diyorlar daha doğrusu kendi ailesine söyledim annesine babasına kardeşine ama kimse umursamıyor çocuk olmasına engel mi bu durum ? Ve sizce ne yapmalıyım nasıl bir tavır sergilemeliyim yardım edin nolur.
Nerde tanışıp evlendin ,çok üzüldüm sanaValla eğer öyleyse allahlarindan bulsunlar.. beni bu günaha soktularsa eğer.
3 tane çocuk yapKızlar Merhaba. Ben 25 yaşındayım ve 5 yıllık ilişki sonrası severek evlendik. Şuan 2 yıllık evliyim. Ama evlendikten 6 ay sonra eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ve dünyam başıma yıkıldı. Çok seviyorum eşimi daha doğrusu seviyordum.. saçma sapan öfkeleri değişik ruh hallerinden aşırı yoruldum. Bu süreçte 2 düşüğüm oldu. Herkes bana çocuk olsun düzeltir kendini diyorlar daha doğrusu kendi ailesine söyledim annesine babasına kardeşine ama kimse umursamıyor çocuk olmasına engel mi bu durum ? Ve sizce ne yapmalıyım nasıl bir tavır sergilemeliyim yardım edin nolur.
Ortak arkadaş grubunda tanıştık 5 yıl konuştuk evlendikNerde tanışıp evlendin ,çok üzüldüm sana
Evet cahilce ama.duzelebilir umuduyla denedim. Yalan söylemiyorum kiYukarıdaki mesajı 19 Kasım 2023’te yazmışsınız. Aşağıdaki yazınızda da 2 yıllık evliyim, evlendikten 6 ay sonra uyuşturucu konusunu öğrendim demişsiniz. Yani son bir buçuk yıldır durumu biliyorsunuz ama hamile kalmak için yapmadığınız kalmamış geçen aya kadar. Üniversite mezunusunuz. Üstelik iyi bir şirkette muhasebe şefiymişsiniz. Bu bilinçsizlik nasıl mümkün olabiliyor ya, çok merak ediyorum.