LÜTFEN YARDIM EŞİM UYUŞTURUCU KULLANIYOR

Bide kadınların çocuk yapınca düzelecek mantığına da bayılıyorum. Sürekli kavga ederler hemen cocuk yapalım, dayak yerler cocuk yapalım, aldatılırlar cocuk yapalım. Hemileyken dayak yiyen kadınları okumazlar, affedip üstüne bide bu iğrenç adamların kucağına çocuk verince bir daha aldatmaz sanarlar, daha cok aldatılırlar. Babaları azcık sesini yükseltse ortalığı inletirler ama kocadan dayak yemeye gelince şükretmedikleri kalır. Böyle insanlar ürememeli zaten, kendisine saygısı olmayan insan bir cocuğu ne denli iyi yetiştirebilecek?

Konuyu okudukca sigarayı birakmak istiyorum Allen Car gibi konu olmus

Asla cocuk yapmayin kadesi indirun basin herhangi bir olayda sonra izleyin

Nasıl inandınız ve güvendiniz bilmiyorum ama kurtulmuşsunuz çok şükür. Evladınız nasıl? Ne denli büyük travmalar bunlar bir evlat için. Allahım yardımcısı olsun. Baba yönünden şanssızmış hayatta şansı gülsün.
Yeni eşime baba diyor sevgiyi herşeyi onda gördü unuttu çok şükür

Kızlar Merhaba. Ben 25 yaşındayım ve 5 yıllık ilişki sonrası severek evlendik. Şuan 2 yıllık evliyim. Ama evlendikten 6 ay sonra eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ve dünyam başıma yıkıldı. Çok seviyorum eşimi daha doğrusu seviyordum.. saçma sapan öfkeleri değişik ruh hallerinden aşırı yoruldum. Bu süreçte 2 düşüğüm oldu. Herkes bana çocuk olsun düzeltir kendini diyorlar daha doğrusu kendi ailesine söyledim annesine babasına kardeşine ama kimse umursamıyor çocuk olmasına engel mi bu durum ? Ve sizce ne yapmalıyım nasıl bir tavır sergilemeliyim yardım edin nolur.
Eşinizin uyuşturucu kullandığını bile bile 2 düşük yaptığınıza göre çocuk yapma konusunda kararlısınız .. en az 3 çocuk yapın o zaman .. Emin olun düzelir .. 😞

GENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.
En mantıklı cevap ÇOCUk YAPMA olacak o zaman .. Uyabilecek misiniz ??

Aile resmen başınızı yakmış daha da şuursuzca yorumlarına devam ediyorlar.
Aksine çocuk olunca daha kötü olur emin olabilirsiniz..
Lütfen lütfen lütfen çocuk yapmayın bir çocuğa yapacağınız en büyük günah olur..
Neden boşanamıyorsunuz ki mantıklı yorum istemişsiniz boşanmanın bir yolunu bulmaktan başka bir mantık göremiyorum..

Hanımefendi hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım ve kendisinin anlattığını size ilettim ben şuan. Duvarla ilgisi yok bu durumun. Bilgim yok bu konularda.
iyi de kullanan kişi çocuğunuzun okuldan bi arkadaşı ya da karşı komşunun kızı filan değil
ayrıca 2 senedir evliymişsiniz 6. ayda öğrenmişsiniz 1.5 yıl olmuş yani

insan 1.5 yılda narkotik ve narkotik hukuku uzmanı olur üstelik ünversite mezunu bir insansınız

Eşinin tedavi olması gerekiyor. Bunun için onun ailesinden de destek alarak harekete geçmelisin. Bu konuda 3 maymun oynanmaz. Bu durumu düzeltecek olan şey tedavidir çocuk değil.
Ailesine söyledim. Ama ne annesi ne babası karışmadı biz birşey yapamayız diyip çıktılar işin içinden. Bende napacagimi bilmiyorum... Cesaretim yok ayrilmaya korkuyorum

Ailesine söyledim. Ama ne annesi ne babası karışmadı biz birşey yapamayız diyip çıktılar işin içinden. Bende napacagimi bilmiyorum... Cesaretim yok ayrilmaya korkuyorum
Sana annene bişey yapar diye ayrılmaya cesaret edemeyip hamile kalmaya cesaret etmen takdire şayan. Oturup burda sana yardımcı olmak istiyorduk ama hamilelik başlıklarında daha bu ay gebelik isteğini belirtmişsin. Onları görünce benim başımdan kaynar su boşaldı, sendeki bu rahatlık niye? Niye istiyorsun bu adamdan bebek, canı sıkılınca o garibanı boğazlasın diye mi? Boşuna hiç mağdur edebiyatı yapma burada ablacım, minicik doğmamış bebekten başka masum yok bu hikayede.

Ayyyy abla ya ben işimi garantiye almak için regl.bitiminden beri ilişki yaşamadım sperm kuvvetli olsun diye ama sabaha karşı ilişki oldu onunda etkisi olur mu sizce ? 😍😍😍😍

Yukarıdaki mesajı 19 Kasım 2023’te yazmışsınız. Aşağıdaki yazınızda da 2 yıllık evliyim, evlendikten 6 ay sonra uyuşturucu konusunu öğrendim demişsiniz. Yani son bir buçuk yıldır durumu biliyorsunuz ama hamile kalmak için yapmadığınız kalmamış geçen aya kadar. Üniversite mezunusunuz. Üstelik iyi bir şirkette muhasebe şefiymişsiniz. Bu bilinçsizlik nasıl mümkün olabiliyor ya, çok merak ediyorum.
Kızlar Merhaba. Ben 25 yaşındayım ve 5 yıllık ilişki sonrası severek evlendik. Şuan 2 yıllık evliyim. Ama evlendikten 6 ay sonra eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ve dünyam başıma yıkıldı. Çok seviyorum eşimi daha doğrusu seviyordum.. saçma sapan öfkeleri değişik ruh hallerinden aşırı yoruldum. Bu süreçte 2 düşüğüm oldu. Herkes bana çocuk olsun düzeltir kendini diyorlar daha doğrusu kendi ailesine söyledim annesine babasına kardeşine ama kimse umursamıyor çocuk olmasına engel mi bu durum ? Ve sizce ne yapmalıyım nasıl bir tavır sergilemeliyim yardım edin nolur.

3 tane çocuk yap

Yukarıdaki mesajı 19 Kasım 2023’te yazmışsınız. Aşağıdaki yazınızda da 2 yıllık evliyim, evlendikten 6 ay sonra uyuşturucu konusunu öğrendim demişsiniz. Yani son bir buçuk yıldır durumu biliyorsunuz ama hamile kalmak için yapmadığınız kalmamış geçen aya kadar. Üniversite mezunusunuz. Üstelik iyi bir şirkette muhasebe şefiymişsiniz. Bu bilinçsizlik nasıl mümkün olabiliyor ya, çok merak ediyorum.
Evet cahilce ama.duzelebilir umuduyla denedim. Yalan söylemiyorum ki

X