Maaalesef bırakmak zorunda kaldım işimi pzrt psikoloğa randevu aldım.Evlendim diye bırakmadınız inşAllah.
Biz öldüremeyeceğimize göre başka çözümler bulmak lazım.
Anneme söyleyemedim henüz ama kendi ailesine söyledim.. hiçbiri umursamadı...Ne diyeyim bilemedim.
Çocuk, uyuşturucu kullanan birine nasıl iyi gelebilir? Anneme bir şey yapar diye boşanmaktan korktuğunuz adamdan çocuk yapınca ne olacak sanıyorsunuz? Çocuk yokken kurtulma şansınız var ama Çocuk olunca boşansaniz bile ömür boyu muhatap olacaksınız böyle biriyle.
Anneniz biliyor mu eşinizin uyuşturucuya kullandığını? Bilmiyorsa söyleyin, babaniz yok diye evli kalmaya mecbur değilsiniz.
Hanımefendi hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım ve kendisinin anlattığını size ilettim ben şuan. Duvarla ilgisi yok bu durumun. Bilgim yok bu konularda.
Evet 4 yıllık işletme mezunuyum. Köklü bir firmada muhasebe şefi olarak görev yapıyordum bekarken
Üzerinde yakalandığı için denetimli serbestlik tabi olmuş. 15 günde bir idrar veriyor seminere falan çıkıyormuş 2 kez pis çıkarsa da 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası varmışHayır kullanıcı olunca denetimli serbestlik alırsınız ve idrar testi verirsiniz. Satıcı olsaydı tutuklanırdı. Sadece kullanıcıyım diyince polis tamam o zaman deyip salamıyor yani yine mahkemeye çıkıyorsunuz.
Ne umursayacaklar ablam.Anneme söyleyemedim henüz ama kendi ailesine söyledim.. hiçbiri umursamadı...
Anneme söyleyemedim henüz ama kendi ailesine söyledim.. hiçbiri umursamadı...
Düşmez kalkmaz bir AllahVe şuan böyle bir konu açıyorsunuz
Çünkü biliyorlardır. Onlarda bıkmıştır.Anneme söyleyemedim henüz ama kendi ailesine söyledim.. hiçbiri umursamadı...
Valla eğer öyleyse allahlarindan bulsunlar.. beni bu günaha soktularsa eğer.Ne umursayacaklar ablam.
Haberi vardır ailesinin.
Başımızdan gitsin diye evermişlerdir bunu zaten.
Pzrt psikolok sonrası konuşacağım annemleÇünkü biliyorlardır. Onlarda bıkmıştır.
Sizi düşünecek olan kendi anneniz. Korktuğunuz gibi olmayacak belki de. Annenizle konuşun, boşanmak istediğinizi söyleyin. Saklayarak nereye varacaksınız?
Hayır kullanıcı olunca denetimli serbestlik alırsınız ve idrar testi verirsiniz. Satıcı olsaydı tutuklanırdı. Sadece kullanıcıyım diyince polis tamam o zaman deyip salamıyor yani yine mahkemeye çıkıyorsunuz.
Nasıl anlaşılmaz ki bu. Ben sokakta suratına bakınca anlıyorum artık insanların bir şeyler kullandığını. Hadi ilk 1-2 yıl anlaşılmasa da sonra kesinlikle anlaşılıyor. Hiç mi vakit geçirmediniz siz.Kendi dediğine göre 8 yıldır. Ama ben hiç anlamadım zaten sevgili iken fazla gorusmuyorduk hafta 2 gün 2-3 saat en fazla. Fazla zaman gecirmezdik yani. Ama şuan aynı evde olunca fark ediliyor
Düşmez kalkmaz bir Allah
Neden çalışmıyorsunuz şuan?Evet 4 yıllık işletme mezunuyum. Köklü bir firmada muhasebe şefi olarak görev yapıyordum bekarken
Amacınız gece gece insanları çıldırtmak mı? Milletin rahmine düşecek çocuğa dahi biz üzülüyoruz, biz sakın yapmayın diyoruz, şaka misiniz? Uyuşturucu müptelası tekinsiz bir adama birde çocuk mu vereceksiniz. Umarım çocuğunuz olmaz bu adamdan. Eğer anne olmak istiyorsanız ayrılın düzgün bir insandan çocuk yapın.Kızlar Merhaba. Ben 25 yaşındayım ve 5 yıllık ilişki sonrası severek evlendik. Şuan 2 yıllık evliyim. Ama evlendikten 6 ay sonra eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ve dünyam başıma yıkıldı. Çok seviyorum eşimi daha doğrusu seviyordum.. saçma sapan öfkeleri değişik ruh hallerinden aşırı yoruldum. Bu süreçte 2 düşüğüm oldu. Herkes bana çocuk olsun düzeltir kendini diyorlar daha doğrusu kendi ailesine söyledim annesine babasına kardeşine ama kimse umursamıyor çocuk olmasına engel mi bu durum ? Ve sizce ne yapmalıyım nasıl bir tavır sergilemeliyim yardım edin nolur.
Eşim öyle sert öyle maço birisi ki. Değil çalışmak beni otobüse bile bindirmiyor. Öyle diyim sizeNeden çalışmıyorsunuz şuan?
1 buçuk yıldır eşinizin uyuşturucu kullandığını biliyorsunuz, neye gülerek çalışmiyorsunuz?
Yargılıyor dediğiniz yorumlar sizi kendinize getirir belki. Çocuk yap düzelir diyenlerden değil kimse en azından.Pzrt psikolok sonrası konuşacağım annemlesizlerin sayesinde yargılayıp tersleyen çok oldu ama. Çaresiz olduğum için yazdım buraya