LÜTFEN YARDIM EŞİM UYUŞTURUCU KULLANIYOR

Anneme söyleyemedim henüz ama kendi ailesine söyledim.. hiçbiri umursamadı...

Hanımefendi hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım ve kendisinin anlattığını size ilettim ben şuan. Duvarla ilgisi yok bu durumun. Bilgim yok bu konularda.

elinizin altında internet varken böylesi hayati bir konuda bilginizin olmaması kabul edilebilir değil.
sizin konfor alanınızın maşallahı var belli ki. bu konfor alanının dışına her açıdan çıkmaya büyük bir karşı koyuşunuz var. bu yüzden size ne dersek diyelim zaten duvara konuşmuş olacağız.
hayatınızda bol şans.

Üzerinde yakalandığı için denetimli serbestlik tabi olmuş. 15 günde bir idrar veriyor seminere falan çıkıyormuş 2 kez pis çıkarsa da 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası varmış

Anneme söyleyemedim henüz ama kendi ailesine söyledim.. hiçbiri umursamadı...
Çünkü biliyorlardır. Onlarda bıkmıştır.

Sizi düşünecek olan kendi anneniz. Korktuğunuz gibi olmayacak belki de. Annenizle konuşun, boşanmak istediğinizi söyleyin. Saklayarak nereye varacaksınız?

Pzrt psikolok sonrası konuşacağım annemle sizlerin sayesinde yargılayıp tersleyen çok oldu ama. Çaresiz olduğum için yazdım buraya

küçük satıcıların hepsi denetimli serbestlikle sokakta fink atıyor maalesef. ne de olsa onlar büyük balığı çekecek küçük balıklar. maksat büyük balığı yakalamak olduğu için yem olarak ortama salınıyor

Kendi dediğine göre 8 yıldır. Ama ben hiç anlamadım zaten sevgili iken fazla gorusmuyorduk hafta 2 gün 2-3 saat en fazla. Fazla zaman gecirmezdik yani. Ama şuan aynı evde olunca fark ediliyor
Nasıl anlaşılmaz ki bu. Ben sokakta suratına bakınca anlıyorum artık insanların bir şeyler kullandığını. Hadi ilk 1-2 yıl anlaşılmasa da sonra kesinlikle anlaşılıyor. Hiç mi vakit geçirmediniz siz.

Düşmez kalkmaz bir Allah

Mutlaka öyle ama bu adamla birşeylerin düzeleceğine inanmayın. Ne güzel mesleğiniz varmış. Tekrar girin. Önce normal sıkıntı yokmuş gibi paranızı kazanın sonra da kurtulmanın bir yolunu bulursunuz. Ama bebek asla. Sadece size bebek yap diyene değil size de büyük bir vebal. O yavruya yazık olur.

Amacınız gece gece insanları çıldırtmak mı? Milletin rahmine düşecek çocuğa dahi biz üzülüyoruz, biz sakın yapmayın diyoruz, şaka misiniz? Uyuşturucu müptelası tekinsiz bir adama birde çocuk mu vereceksiniz. Umarım çocuğunuz olmaz bu adamdan. Eğer anne olmak istiyorsanız ayrılın düzgün bir insandan çocuk yapın.
Dünyadan bihaber mi yaşıyorsunuz o adam kafası uçmuş halkeyden o çocuğa her türlü zararı verebilir. Evladına cinsel tacizde bulunan pislikler var ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Bu riski nasıl göze alabiliyorsunuz. Çocuk olunca düzelir diyen mahlukat kimse ağız dolusu küfür etmek istiyorum. Siz ister bu hayatı çekin ister boşanın o sizi bağlar, kendinize reva gördüğünüz hayat ama bir çocuğun hayatını karartamazsiniz doğurma yeteneğiniz var diye buna hakkınız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…