LÜTFEN YARDIM EŞİM UYUŞTURUCU KULLANIYOR

Adam kaç yıldır uyuşturucu kullanıyormuş ?
5 yıllık sevgililikte nasıl fark edemediniz ?
Kendi dediğine göre 8 yıldır. Ama ben hiç anlamadım zaten sevgili iken fazla gorusmuyorduk hafta 2 gün 2-3 saat en fazla. Fazla zaman gecirmezdik yani. Ama şuan aynı evde olunca fark ediliyor

Baban olmaması ile ne alakası var?. Her boşanan kadının anası babası yok. Boşan annenin yanına taşın ters bir durum görürsen de kadesi indir polis çağır. Dağ başı mı burası? Ama ben seni anladım çocuk mocuk dediğine göre senin de niyetin yok. Buradaki kadınların boşandan başka cevabı olmaz. O yüzden boşanmayacaksan burayı meşgul etme. Mümkünse çocuk yapma ama.

Ayrıca ne kullanıyor ?
Meth tarzı bir şeyse muhakeme yeteneği zamanla iyice kaybolacak.
Bunlar iyi günleriniz olur diyeyim size.
Meth bilmiyorum ama ateş buz diye biliyorum ben nasıl.birsey hiç bilmiyorum bir kaç kez cebinde yakaladım iri limon tuzu gibi birşey

hukukçular aydınlatırsa daha yerli yerinde olur fakat kimse uyuşturucu kullandığı için denetimli serbestliğe tabi olmaz. üzerinde fazladan mg bulundurduğu, aracılıki yataklık ya da satıcılık gibi gerekçelerle denetimli serbestlikten yararlanıyordur.
söz ettiğini şey, metamfetamin. bağımlılığı yüksek ve sarsıcıdır. hiçbir rehabilitasyonda da çocuk sahibi olmak reçete edilmedi. çocuk sahibi olmak bir insanı arındırabilseydi emin olun ki bütün bağımlılar peşpeşe sıralardı.
daha yazılabilecek çok şey var da sizin zaten bu adamdan ayrılmaya gönlünüz yok. burada bizden onay bekliyorsunuz.

Masum bebeklerin günahına girmeyin sakın ya. Böyle bir babayı, hayatı hak ediyorlar mı Allah aşkına? Sizin yapacağınız en mantıklı şey uzaklaştırma alıp boşanmak olur. Bundan korkuyorsanız da bir psikoloğa, bir uzmana falan danışsanız nasıl olur? Onlar nasıl uzaklaşabileceğinizi dsha iyi bilirler bence

Zaten üzerinde yakalandığı için denetimli serbestlik tabi olmuş

Meth bilmiyorum ama ateş buz diye biliyorum ben nasıl.birsey hiç bilmiyorum bir kaç kez cebinde yakaladım iri limon tuzu gibi birşey
Mesleğin falan var mı ?
Korkmakla sorunlarını çözemezsin.
Nereye kadar gideceksin bu adamla ?
Bırakmak öyle kolay bir şey değil.
Hatta bence neredeyse imkansız.
Herifin ölmesini mi bekleyeceksin ?

Ne çocuğu bacım yapma sakın. Aklını mı kaçırdın çocuk falan yapma korun mutlaka.
Çocuk olunca düzelir olayını geç. Uyuşturucu bağımlısı bir adam nasıl çocuğa sahip çıkabilir. Yapma sakın o çocuğunda günahına girme. Hatta sende boşan. Yarın bu adam uyuşturucu için para bulamadığında napacak belli değil.Böyle bir adamdan çocuk yapılır mı? İşin varsa boşan. İşin yokla iş bul ve boşan.

Psikologa randevu aldım zaten. Pzrt gideceğim.. birde oraya anlatacağım herşeyi.

Mesleğin falan var mı ?
Korkmakla sorunlarını çözemezsin.
Nereye kadar gideceksin bu adamla ?
Bırakmak öyle kolay bir şey değil.
Hatta bence neredeyse imkansız.
Herifin ölmesini mi bekleyeceksin ?
Evet 4 yıllık işletme mezunuyum. Köklü bir firmada muhasebe şefi olarak görev yapıyordum bekarken

Zaten üzerinde yakalandığı için denetimli serbestlik tabi olmuş

bakın sadece üstünde küçük bir mg ile yakalansa "ben sadece kullanıcıyım" der ve durum bu kadar büyümezdi. üstünde yakalanan miktar büyük ve belki de kendisi ticaretini yapıyor. bunun ciddiyetini lütfen anlayın. duvara konuşmuş gibi hissettirdiniz beni

Bu dediğiniz metamfetamin oluyor sanırım internetten baktım. Sanırım dünyadaki en ağır sonuçları olan uyuşturucu desem abartmış olmam. Açın kullananların bir süre sonraki hallerine bakın isterseniz. Çocuğunuzun babası öyle bir adam olsun ister misiniz ona karar verin. Sigara içen birisi bile ha deyince bırakamıyor da, çocuk olunca bu işin bir düğmesi mi var ki bıraksın. Boşanma gibi bir şansım yok ne demek o zaman neden konu açtınız buraya. Havlayan köpek ısırmaz sürekli şikayet edersiniz uzaklaştırma alırsınız. Mantıklı başka ne cevap verilir? Otur kocanla yaşa başka bir öfke krizinin kurbanı ol mu diyelim sana?

Hanımefendi hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım ve kendisinin anlattığını size ilettim ben şuan. Duvarla ilgisi yok bu durumun. Bilgim yok bu konularda.

iyi akşamlar, şu elalemin verdiği tavsiyeye bakın yahu, buram buram cehalet kokuyor. sizin de inanasınız var orası ayrı ama.

binlerce uyuşturucu bağımlısı hasta görmüşümdür bu zamana kadar.

çocuk olunca hiçbir şey düzelmiyor, aksine o masum yavrular sorumsuz anne ve babaları yüzünden korkunç bir hayata mahkum ediliyorlar.

madde, kişi istemezse asla bırakılmaz. öyle illet bir şey ki, kullanmaya devam ettikçe kişi ' madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk' denilen, maddenin neden olduğu şizofreni hastalığına yol açıyor, yani beyinde kalıcı hasar bırakıyor.

evlendikten sonra öğrenip ısrarla bebek sahibi olmaya çalışmanıza söyleyecek kelime bulamıyorum. bu işin içinde olan biri olarak söylediklerime kulak verin lütfen.

AMATEM e başvursun eşiniz eğer ' gerçekten' bırakmayı istiyorsa.

Ne diyeyim bilemedim.
Çocuk, uyuşturucu kullanan birine nasıl iyi gelebilir? Anneme bir şey yapar diye boşanmaktan korktuğunuz adamdan çocuk yapınca ne olacak sanıyorsunuz? Çocuk yokken kurtulma şansınız var ama Çocuk olunca boşansaniz bile ömür boyu muhatap olacaksınız böyle biriyle.

Anneniz biliyor mu eşinizin uyuşturucu kullandığını? Bilmiyorsa söyleyin, babaniz yok diye evli kalmaya mecbur değilsiniz.

Hayır kullanıcı olunca denetimli serbestlik alırsınız ve idrar testi verirsiniz. Satıcı olsaydı tutuklanırdı. Sadece kullanıcıyım diyince polis tamam o zaman deyip salamıyor yani yine mahkemeye çıkıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…