LÜTFEN YARDIM EŞİM UYUŞTURUCU KULLANIYOR

Kaynanan zaten suçlu ve bağımlı oğlunu kakalamış sana farkındaysan. Haberi yok muydu sanıyorsun evlendirirken? Evlenince düzelir diye evlendirirler sonra da çocuğu olsun düzelir diye bir de bebeğin başını yakarlar. Verdiği akıl sence akıl karı mı o bebeğin günahı ne olacak? Boşanamıyorsan kendi derdinle otur bişeye karışma ama bebek alet etme bu evliliğe sakın.

Zaten son 1 aydır net olarak istemiyorum bebek falan hak etmiyor kesinlikle.... Tamamen ilişkimi sohbetimi de kestim zaten.

Ters tepki vermeyin.. çaresizim ve ne yapacağımı bilmediğim için burdayım. Bunları söyleyen zaten kaynanam.
Ölümden başka her şeye çare var ya, ne demek çaresizim noldu da yani? valla boşa git anacığınla yaşa işe başlarsın ikinize de bakarsın kafan rahat eder daha 25 yaşındasın. Ne zaman sinir harbi geçirip beni öldürür diye düşünerek mi yaşayacaksın hayatını?

Polise şikayet edin satıcı diye o hapiste iken güvende olursunuz bu zamanda yeni bir düzen kurarsın annenle boşanmayı isterken çocuk düşüncesine madde bağımlısı olmayan eşin olsa bile yapma denmesi normal

Boşanacaksın,başka çıkar yolu var mı? Allah aşkına bu kadar cehalet fazla değil mi?
Arkadaşım cehalet değil bu durum.haberlerde Hergun binlerce kadın ölüyor ve benim babam.yok... bir tek annem var nasıl boşanayim yaaaa ? Ben sadece kendimi düşünmüyorum ailemi de düşünüyorum öyle boşan diyince olmuyor zaten öfke kontrol sorunu var... Kendimi ve annemin tehlikeye atamam....

Ha böyle olunca güvendesiniz yani. Biz de onu diyoruz o haberlerin konusu olmadan kurtar kendini diyoruz

Kac devlete sığın sehir degistir kadin siginma evine git ofke kontrol problemi var diyip çocuk yapip onunda mi günahına gireceksin

Çünkü aynı evde çok güvendesiniz güzel kardeşim,devam.

Yooo tamamen bırakmadan bana olan saygısı ilgisi duzelmeden asla.

Sen tamamen düzeleceğine mi inanıyorsun? Ben kıytırık sigarayı bırakırken mahvoldum. Her daim aklımda. 1 tane içsem başlayacağım diye korkuyorum siz madde bağımlılığının düzeleceğini mi düşünüyorsunuz? Öyle bir ihtimal yok kendinizi kandırmayın ve asla kanmayın. Yazık edersiniz kendinize zaten etmişsiniz bebeğinize bari etmeyin. Çok masumlar. Baba ilgisi ve sevgisi de onlar için en az anne kadar önemli yapmayın.

kendin ve annen için korkarken bir de çocuğun için mi korkmak istiyorsun? bence yazılanlar asla dalga geçme amaçlı değil ama mantıklı düşün, sence çocuk olunca düzelcek mi neden düzelsin? madde bağımlılığı çok ciddi bir sorun, bence bunu çözmesi için desteklemelisin yardım alması gerek bırakması için. eşinin buna gönlü var mı en önemlisi o, eğer gönlü varsa bir an önce yardım alıp bırakmasına destek olun. çocuk olayını muhtemelen aile büyükleri sen çocukla ilgilen onu umursama kafan dağılsın diye söylüyorlardır, lütfen inanma. inşallah iyi olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…