Kaynanan zaten suçlu ve bağımlı oğlunu kakalamış sana farkındaysan. Haberi yok muydu sanıyorsun evlendirirken? Evlenince düzelir diye evlendirirler sonra da çocuğu olsun düzelir diye bir de bebeğin başını yakarlar. Verdiği akıl sence akıl karı mı o bebeğin günahı ne olacak? Boşanamıyorsan kendi derdinle otur bişeye karışma ama bebek alet etme bu evliliğe sakın.GENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.
Yapın anasını satayım,iki üç en az yapın ki düzelsin adam.Allah'ım sen sabır ver.
Zaten son 1 aydır net olarak istemiyorum bebek falan hak etmiyor kesinlikle.... Tamamen ilişkimi sohbetimi de kestim zaten.Kaynanan zaten suçlu ve bağımlı oğlunu kakalamış sana farkındaysan. Haberi yok muydu sanıyorsun evlendirirken? Evlenince düzelir diye evlendirirler sonra da çocuğu olsun düzelir diye bir de bebeğin başını yakarlar. Verdiği akıl sence akıl karı mı o bebeğin günahı ne olacak? Boşanamıyorsan kendi derdinle otur bişeye karışma ama bebek alet etme bu evliliğe sakın.
Boşanacaksın,başka çıkar yolu var mı? Allah aşkına bu kadar cehalet fazla değil mi?Ters tepki vermeyin.. çaresizim ve ne yapacağımı bilmediğim için burdayım. Bunları söyleyen zaten kaynanam.
Ölümden başka her şeye çare var ya, ne demek çaresizim noldu da yani? valla boşa git anacığınla yaşa işe başlarsın ikinize de bakarsın kafan rahat eder daha 25 yaşındasın. Ne zaman sinir harbi geçirip beni öldürür diye düşünerek mi yaşayacaksın hayatını?Ters tepki vermeyin.. çaresizim ve ne yapacağımı bilmediğim için burdayım. Bunları söyleyen zaten kaynanam.
Polise şikayet edin satıcı diye o hapiste iken güvende olursunuz bu zamanda yeni bir düzen kurarsın annenle boşanmayı isterken çocuk düşüncesine madde bağımlısı olmayan eşin olsa bile yapma denmesi normalGENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.
Arkadaşım cehalet değil bu durum.haberlerde Hergun binlerce kadın ölüyor ve benim babam.yok... bir tek annem var nasıl boşanayim yaaaa ? Ben sadece kendimi düşünmüyorum ailemi de düşünüyorum öyle boşan diyince olmuyor zaten öfke kontrol sorunu var... Kendimi ve annemin tehlikeye atamam....Boşanacaksın,başka çıkar yolu var mı? Allah aşkına bu kadar cehalet fazla değil mi?
Zaten son 1 aydır net olarak istemiyorum bebek falan hak etmiyor kesinlikle.... Tamamen ilişkimi sohbetimi de kestim zaten.
Ha böyle olunca güvendesiniz yani. Biz de onu diyoruz o haberlerin konusu olmadan kurtar kendini diyoruzArkadaşım cehalet değil bu durum.haberlerde Hergun binlerce kadın ölüyor ve benim babam.yok... bir tek annem var nasıl boşanayim yaaaa ? Ben sadece kendimi düşünmüyorum ailemi de düşünüyorum öyle boşan diyince olmuyor zaten öfke kontrol sorunu var... Kendimi ve annemin tehlikeye atamam....
Yooo tamamen bırakmadan bana olan saygısı ilgisi duzelmeden asla.Hakeder gibi davransa yapıcaksın gibime geliyor. Sakın sakın. Git tüplerini bağlat yeminle daha iyi.
Kurtulmak için de mantıklı bir çıkar yol bulmak için buradayım.Ha böyle olunca güvendesiniz yani. Biz de onu diyoruz o haberlerin konusu olmadan kurtar kendini diyoruz
Kac devlete sığın sehir degistir kadin siginma evine git ofke kontrol problemi var diyip çocuk yapip onunda mi günahına gireceksinGENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.
Çünkü aynı evde çok güvendesiniz güzel kardeşim,devamArkadaşım cehalet değil bu durum.haberlerde Hergun binlerce kadın ölüyor ve benim babam.yok... bir tek annem var nasıl boşanayim yaaaa ? Ben sadece kendimi düşünmüyorum ailemi de düşünüyorum öyle boşan diyince olmuyor zaten öfke kontrol sorunu var... Kendimi ve annemin tehlikeye atamam....
Yooo tamamen bırakmadan bana olan saygısı ilgisi duzelmeden asla.