lütfen yardim edin....

Başka bir doktora sonuçları gosterdim ve banaiilaç vermeyi gerek görmedi....

Hatta hiç bir şey söylemedi ben sordum bu sonuç biraz yüksek çıkmış diye o da benönemli değil bir sey vermeyi gerek gormuyorum dedi...

Bakalım.iki hafta sonra diğer test sonucumda çıkacak bakalım porf bu konu hakkında farklı bir şey soyliyecek mi ilaç verecek bana

Gerçi bana yumurtama donemindesin dedi
Belki o yüzden gerek gormedi

Bende bi soru sormak istıyorum size benimde prolaktın sorunum var 54te benimki ama düşmüyo bi turlü doktorum dostıneks verdi 1yıldır nerdeyse onu kullanıyorum ılk 32 idi sonra 40 a yukseldi sonrada 54 yarın tekrar yaptırıcam testı dusmuştur insallah bende bebiş isteyenlerdenim prolaktını düşürmek için ilactan başka bi yontemde denedınizmi hiç

ben de uzun süredir prolaktin yüksekliği ile mücadele veriyorum halada tedavim sürüyor ilk iki ay parlodel kullandım yan etkilerini çok ağır yaşadım ilacım bittiğinde kontrole gittim 85,51 e yükseldi dostinex verdi onunda yan etklierini yaşıyorum bir ara bitkisel tedavi araştırdım ve testere dişli aslan pençesi adında bir bitki buldum gerçi bir türlü alıpta kullanamadım.. bu arada ilk bebeğim doğumdan 20 dak. sonra vefat ettiği için bebeğim olsun istiyorum Allah inşaallah hepimize şafi ismiyle şifa versin ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.....

Back