Prolaktinin yüksek. Yani süt hormonu. Benim de korkulu rüyam. Ama aşırı bir yükseklik yok. Ben 114ü gördüm. İlaçla hemen düşüyor geçen hafta 1.5 ayda 4e düşmüş. Adet düzensizliği ve hamile kalmakta zorluk yaratır. Süt koruyor dedikleri olay yani. Diğerleri zaten normal görünüyor.
Prolaktinin yüksek. Yani süt hormonu. Benim de korkulu rüyam. Ama aşırı bir yükseklik yok. Ben 114ü gördüm. İlaçla hemen düşüyor geçen hafta 1.5 ayda 4e düşmüş. Adet düzensizliği ve hamile kalmakta zorluk yaratır. Süt koruyor dedikleri olay yani. Diğerleri zaten normal görünüyor.
Çok teşekkür ederim ......
Bende hamile kalmak için uğraşıyorum...belki de bu yüzden hamile kalamiyorumdur...
Peki canm bu süt hormonun olması gereken oran ne acaba.....merak ettim.simdi
Sende mi hamile olmak için uğraşıyorum
Hamile kalmayı engeller diye doktor mu dedi.....Ayyy çok soru sordum ama mesajlar içerisindeyim
Mesajlarımdan anlıcağın ben sürekli bu illetle uğraşıyorum. İlaç içmeden adet göremiyorum ne yazık ki. Beyindeki hipofiz bezinde olan bir tümörden kaynaklanıyormuş. Ama tümör falan diyince insan bir tırsıyor o kadar önemli bir vaka değil düşük değerlerde.Çok teşekkür ederim ......
Bende hamile kalmak için uğraşıyorum...belki de bu yüzden hamile kalamiyorumdur...
Peki canm bu süt hormonun olması gereken oran ne acaba.....merak ettim.simdi
Sende mi hamile olmak için uğraşıyorum
Hamile kalmayı engeller diye doktor mu dedi.....Ayyy çok soru sordum ama mesajlar içerisindeyim
Bende bi soru sormak istıyorum size benimde prolaktın sorunum var 54te benimki ama düşmüyo bi turlü doktorum dostıneks verdi 1yıldır nerdeyse onu kullanıyorum ılk 32 idi sonra 40 a yukseldi sonrada 54 yarın tekrar yaptırıcam testı dusmuştur insallah bende bebiş isteyenlerdenim prolaktını düşürmek için ilactan başka bi yontemde denedınizmi hiçEvet hamile kalmayı engellediği doğru. Engel değil de zorlaştırmak aslında. Başta adet düzensizliğinden farkettim. O zaman 54 tü benim değerim. 2 haftada düşmüş ki adetimi düzenleyelim de hamilelik düşünürüz diyorduk. Düzenlenmeden hamile kalmıştımMaksimum 29 diyor değer için. Ama şuan çok dert edilecek kadar değil seninkinin. Çabuk düşer yani. Ben 1.5 ayda 114ten 4.98 e düşürdüm
Evet hamile kalmayı engellediği doğru. Engel değil de zorlaştırmak aslında. Başta adet düzensizliğinden farkettim. O zaman 54 tü benim değerim. 2 haftada düşmüş ki adetimi düzenleyelim de hamilelik düşünürüz diyorduk. Düzenlenmeden hamile kalmıştımMaksimum 29 diyor değer için. Ama şuan çok dert edilecek kadar değil seninkinin. Çabuk düşer yani. Ben 1.5 ayda 114ten 4.98 e düşürdüm
Ama benim adet düzensizliğim yok genelde adet düzensızlıgı yaptıgını duydum bu hormonun bide cok yuksek olunca goğüsden süt geliyormuş cok şükür oda yok sadece biraz baş agrısı ve goğümde agrı oldugunu hıssedıyorumAmin cnm inşallahh tüm isteyenlere versin rabbim malesef bende dusmedıgi için hamile kalamıyorum yarın test yaptırıcam inşallah düşmüştür sanada gecmiş olsun cnm
Dostinex benim prolaktinimi düşürdü. Eminim doktorun da söyleyecektir ama bir beyin MR çektirmende fayda var diye. Benimkisi de çok yükseliyor diye çektir dedi.Bende bi soru sormak istıyorum size benimde prolaktın sorunum var 54te benimki ama düşmüyo bi turlü doktorum dostıneks verdi 1yıldır nerdeyse onu kullanıyorum ılk 32 idi sonra 40 a yukseldi sonrada 54 yarın tekrar yaptırıcam testı dusmuştur insallah bende bebiş isteyenlerdenim prolaktını düşürmek için ilactan başka bi yontemde denedınizmi hiç
Doktoruna kalmış. Kimisi tedbir olsun diye veriyormuş yükselme ihtimaline karşı. Umarım Dostinex verir. Parlodel verirse inanılmaz yan etkileri varHamiş kalama çok sevindim....
Darısı isteyen herkesin başına
Canm sence doktor düşmesi için banada ilaç verir değil mi....
Birde ilacı icerken korunmak gibi bir zorunluluk yok değil mi
Benim.adetim.yeni bitti şimdi içmeye başlasam belki hemen duser ve hamile kalirim olmaz mı ki
Çok geçmiş olsun canm
Maalesef bende 12 haftalık bebeğimi kaybettim.....
insallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip eder bize...
Daha ddoğrusu Anne olmak isteyen herkese
Canm merak ettiğim şey senin bebeğini kaybetmemek sebeb olan şey bu hormon yuksekligimi
Sen hamile kalmadan önce mi öğrendim bu rahatsızlığı yoksa dusukten sonra mi öğrendin
Testere dişli aslan pencesi dusuruyomuş diye duydum ama ilacı kullanırken cesaret edıp denemedim cnm yan etkısi olur belki dıye doktorum cok yuksek olmafıgı için beyın emarına gerek duymadı daha once ben bugün testimi yaptırdım 54ten 0.50ye düşmüş cok mutluyum inşallah tekrar yukselmezDostinex benim prolaktinimi düşürdü. Eminim doktorun da söyleyecektir ama bir beyin MR çektirmende fayda var diye. Benimkisi de çok yükseliyor diye çektir dedi.
Ben hep Dostinex kullandım. En son Parlodel verdi başka bir doktor. Hastanede ölü doğum yaptığım gün de Dostinex verdiler 2 tane. Doğal bir şey yapmadım. Hatta araştırmadım bile. Sen duydun mu peki doğal bir yöntem?
Bu arada inşalkah sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız ☺☺Testere dişli aslan pencesi dusuruyomuş diye duydum ama ilacı kullanırken cesaret edıp denemedim cnm yan etkısi olur belki dıye doktorum cok yuksek olmafıgı için beyın emarına gerek duymadı daha once ben bugün testimi yaptırdım 54ten 0.50ye düşmüş cok mutluyum inşallah tekrar yukselmez
İçim dışım ot çöp oldu bu sürede bi onun için kullanmamıştım onu da denerizTestere dişli aslan pencesi dusuruyomuş diye duydum ama ilacı kullanırken cesaret edıp denemedim cnm yan etkısi olur belki dıye doktorum cok yuksek olmafıgı için beyın emarına gerek duymadı daha once ben bugün testimi yaptırdım 54ten 0.50ye düşmüş cok mutluyum inşallah tekrar yukselmez
Doktoruna kalmış. Kimisi tedbir olsun diye veriyormuş yükselme ihtimaline karşı. Umarım Dostinex verir. Parlodel verirse inanılmaz yan etkileri var
Ben hamile kaldım ama ne yazık ki 33.haftada bebeğimizi kaybettik canım. Rabbim inşallah bi dahakine ssağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Testere dişli aslan pencesi dusuruyomuş diye duydum ama ilacı kullanırken cesaret edıp denemedim cnm yan etkısi olur belki dıye doktorum cok yuksek olmafıgı için beyın emarına gerek duymadı daha once ben bugün testimi yaptırdım 54ten 0.50ye düşmüş cok mutluyum inşallah tekrar yukselmez
İlk yaptırdığımda adet göremediğim için yapılmıştı. O sürede korunmadım. Doktor kalsan da sorun olmaz demişti. Kaldım da. Daha sonraları adetimin 3.günü. Çok defa ilacı kullandığım için baya bir tahlil sonucum var anlıcağınCanm sen ozel olmuyacaksan bir sey sormak istiyorum.....
ilaç kullanırken korunuyormuydun
Sanırım.sende gebelik istiyorsun değil mi
İnşallah sende yükselmeden hemencecik gebe kalirsin.....
Birde bu testi sen adetinin kaçıncı günü yaptırdım ve ilaca hemen başladın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?