- 3 Kasım 2015
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi jellybon06
Arkadaslar 19 yasindayim bu zmana kadar sadece 1 kisiyle ciktim ve gecen sene hatta senelerdir erkeklerle konusamayan fazla arkadasi olmayan asosyal bi insandim fiziksel yondende pek bakmiyodu kimse acikcasi iste bi hata yaptim ben ilk defa biriyle ciktim neyin ne oldugunu blmiyodum yani dha once iliskim olmamisti saftim biraz neyse cinsel iliski falan olmadi ama evine gitmistik hava soguk diye inatla cagiriyodu gittim bende salaklik edip yatakta otururken opmeye basladi ustume falan cikti opustuk ama sadece baska hicbisey olmadi. Bu surekli opusmek istiyodu bende niyetini anlaynca ayrildim bundan. Kac aydir icim icimi yiyo kendimi olduresim geliyo neden kendimi kullandirtdim ilk gunden neden izin verdim boyle biseye neden bu kadar saflik yaptim annemin yuzune bakamiyorum ben anlatmamak icin zor tutuyorum kendimi ama nasil tepki vericek korkuyorm. Ruyama bile girer oldu artik cokmu kotu bisey bu yaptigim allah askina yardim edin. 6 7 aydir sevgilim var cok seviyo beni dokunmaua bile kiyamiyo ona anlattim herseyi aramizda gizli saklimiz yok basta tepki verdi biraz agladi hatta telefonda sonrdan yapmissin bi hata bundan sonra ben varim izin vermicem dedi yani tek derdim annem o kadar cok guveniyoki bana yuzune bakamiyorum yaptiklari hicbiseyi haketmiyorun gibi geliyo birde annem biraz geri kafali yani ogrenirse artik napar blmiyorum normal optu desem bile ortaligi yikar sizce anneme anlatmalimiyim ve ilerde bu durum basima bela olrmu mesaj atarmi bana boyle boylebyaptik cok mutsuzum