- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
-
Hamile oldugunu soylesene. Kedi gibi duracagina sen bana bunlari yaptin bana inanmadim diye kaplan kesilmen ve bebegini dusunmen gerekiyor su an. Ne yapacaksin bebegi aldirip bosanacak misin? Hayir bence. Kendini mutsuz edip bundan yasam enerjisi mi aliyorsun yoksa
Yazmayayım yazmayayım diyordum siz önce davranmışsınız Türk Filmi kıvamında ilerliyor konu. İnandırıcılığını kaybetmeye başladı.Kendi kendini acıtasyonlara atıyorsun kusura bakma da şu aşamada güçlü bir kadının kağıdı suratına çarpıp al gör şeyininkini deyip ağzına etmesi lazımdı böyle bir adamın
Sen de film tadında yok bebeğimi kullanmak istemem, yok öyle edemem, böyle edemem
Daha ne kadar dramatize edeceksin bakalım
Daha önce bu konuda değil ama farklı bir konu hakkında açılan bir konu vardı, onca insan yorum yaptıktan sonra dizi için araştırma gibi saçma bir açıklama vardı.. konunun gidişatı ya bu tarz bir şey yada burdaki insanlarla dalga geçiliyor izlenimi verdi bana inşaAllah yanılıyorumdur.. Çünkü bir kadının verebileceği tepkileri vermiyor konu sahibi..
Normal bir kadın ya dayak sonrası evi terkeder, böyle mızmızlanmaz..
Seviyosa hamile olduğunu söyler, bi şekilde barışır, kocası gönlünü alır.
boşanmak istemiyosa adama özür dilettirir, acısını bi şekilde çıkartır..
Burdaki gibi yapmaz...
Yazmayayım yazmayayım diyordum siz önce davranmışsınız Türk Filmi kıvamında ilerliyor konu. İnandırıcılığını kaybetmeye başladı.
Umarım konu gerçek değildir bebeğe üzülüyorum.konu gerçek olabilir, böyle insanlar var ama bana komik geliyor açıkçası
kendi gücünü gösterebilecek, bir güzel de hakkını arayabilecek konumdasın
ama kendi kendine film içerisindeymiş gibi dramatize ediyorsun
sinir oldum açıkçası
ben olsam öyle adamın ağzına ederim hele ki böylesine haklı konumda
Bazen vermiyorlar ertesi güne kaldığı oluyor.Gebelik testinin sonucunu hastanede aynı gün vermiyolar mı?
Hıı, doğru gerçi akşama doğru gittilerse.Bazen vermiyorlar ertesi güne kaldığı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?