Lütfen yardım edin.

Valla kusura bakma da okurken senden bana daral geldi.. dramatize etmeyi ne kadar seviyorsunuz yahu, çok dizi izliyorsunuz siz.. tokat mı attı, şiddet mi uyguluyor oturur- konuşursun.. hamile olduğunu da söylersin bir zahmet.. ne olacağını sanıyorsun? kendi başına gidip aldıramazsın bile baba onayı istiyorlar artık.. iyice çıkmaza sürükleyen sensin, git diyor gidiyorsun, gel diyor geliyorsun..

Yasadiklarin hic hos degil ama esin cocugunuzun olmayisini kendi beceriksizligine baglamis ve kompleks yapmis.
Bu isi basaramadigini her adet doneminde gordukce agresiflesmis.
Saglikli dusenenemis bence.
Tabi o kompleks yapti diye bunlari yasaman gerekmezdi.
Erkekler kadinlarin psikolojisini anlayamadigi gibi biz de onlari anlayamiyoruz.
O nedenle evliliginizin ve bebeginizin saglikla karninda gelisimini surdurebilmesi icin esinle paylas.
Konusmuyorsa mesaj at.
Zaten o yaptigi yanlisi gorup bin pisman olacaktir.
Bir evlilik kolay kurulmuyor.
Eminim sen de esini seviyorsun. O da seni seviyor.
Bir mektup yaz duygularini anlatan. Yada mail at. Yada hamile oldugunu belirten bir mesaj cek. Sen bi adim at.
Ona da utanmak dussun.
Bu gunleri hep aciyla hatirlayacaksin ama acisi gecmis olacak geriye dondugunde.
Sadece bir ders al kimseye esin bile olsa
Tam anlamiyla guvenemezsin.
Sevgiler mutluluklar

Hamile oldugunu soylesene. Kedi gibi duracagina sen bana bunlari yaptin bana inanmadim diye kaplan kesilmen ve bebegini dusunmen gerekiyor su an. Ne yapacaksin bebegi aldirip bosanacak misin? Hayir bence. Kendini mutsuz edip bundan yasam enerjisi mi aliyorsun yoksa

ya bence annelik bunu gerektirir
ne hakla vuruyorsun sen değil mi içinde bir can taşıyor
hatta kadın dediğin de azcık kaplan olacak dediğin gibi ezdirmeyecek kendini bu mahluklara

Daha önce bu konuda değil ama farklı bir konu hakkında açılan bir konu vardı, onca insan yorum yaptıktan sonra dizi için araştırma gibi saçma bir açıklama vardı.. konunun gidişatı ya bu tarz bir şey yada burdaki insanlarla dalga geçiliyor izlenimi verdi bana inşaAllah yanılıyorumdur.. Çünkü bir kadının verebileceği tepkileri vermiyor konu sahibi..
Normal bir kadın ya dayak sonrası evi terkeder, böyle mızmızlanmaz..
Seviyosa hamile olduğunu söyler, bi şekilde barışır, kocası gönlünü alır.
boşanmak istemiyosa adama özür dilettirir, acısını bi şekilde çıkartır..
Burdaki gibi yapmaz...

Yazmayayım yazmayayım diyordum siz önce davranmışsınız Türk Filmi kıvamında ilerliyor konu. İnandırıcılığını kaybetmeye başladı.

Keşke tartismaylakalsaydi vurmasaydi size
Bunu bu donemde nasil atlatirsiniz bilmiyorum
Rabbim.yardimci olsun

Ya bir kere komşunun doğum kontrol hapını unutması,kocanın onu görüp doğun kontrol hapı olduğunu hemen anlaması kısmı biraz sacma,eğer öyleyse de daha önce dediğim gibi neden söylemiyorsun ki,doğuracaksan yani.Söylememe gibi bir seçenegin yok.

Bende komşusunun bıraktığı korunma hapında kaldım. ne alaka yani kadın gelmişte bırak mış ta?? Yani pek inandırıcı gelmedi bi yerde kopukluk var. Konu doğruysa bile konu sahibi bazı şeyleri net yazmıyor.

Yazmayayım yazmayayım diyordum siz önce davranmışsınız Türk Filmi kıvamında ilerliyor konu. İnandırıcılığını kaybetmeye başladı.

konu gerçek olabilir, böyle insanlar var ama bana komik geliyor açıkçası
kendi gücünü gösterebilecek, bir güzel de hakkını arayabilecek konumdasın
ama kendi kendine film içerisindeymiş gibi dramatize ediyorsun
sinir oldum açıkçası
ben olsam öyle adamın ağzına ederim hele ki böylesine haklı konumda

[QUOTE="justholdmetight, post: 39058068, member: 45Aslındonu gerçek olabilir, böyle insanlar var ama bana komik geliyor açıkçası
kendi gücünü gösterebilecek, bir güzel de hakkını arayabilecek konumdasın
ama kendi kendine film içerisindeymiş gibi dramatize ediyorsun
sinir oldum açıkçası
ben olsam öyle adamın ağzına ederim hele ki böylesine haklı konumda[/QUOTE]

Hayır aldırıcam da demiyor,söyleyeceğim de demiyor.

Umarım konu gerçek değildir bebeğe üzülüyorum.

Ben olsam iliskimizi artik sorgulamaya basladim siddet olayindan sonra karnimdaki cocugunu hakketmiyorsun deyip odama cekilirdim. yesin kendini dursun

Ben kendi evimde hapları ortada unutmuyorum...
eczaneden poşetle veriyorlar zaten, çıkarıp masaya koyup unutmak falan oldukça saçma.
Ayrıca karnınızda taşıyorsunuz diye bebeğin sahibi siz değilsiniz, siz ne kadar söz sahibiyseniz baba da o kadar söz sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…